- 21 Mart 2015
- 332
- 431
- 18
- 51
Yapalım vallaaa kizzzzdelidir ne yapsa yeridir:) testleri sevdim ben ama gebe olursa her hafat yapıcam çift çizgi görmek çok güzel yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapalım vallaaa kizzzzdelidir ne yapsa yeridir:) testleri sevdim ben ama gebe olursa her hafat yapıcam çift çizgi görmek çok güzel yaaa
ay hamile olayımda biYapalım vallaaa kizzzz
bencede çoook güzel olsa gerek ben ovulasyonda kıpkırmızıyı görünce öyle mutlu oldum ki hormonlarım süper diyordu yumurta rezervime am amerak ediyorudm yumurtlamayı oldu şükür silikleşti çatladı ama o kırmıılar aklımdan gitmiyor gebeliğe nasip olsun inşallah:)ay o benimde aklıma geldi.
bekarken sesi kısık telefonu 5 dakika da bi elime aldığımda yaşıyordum bu hissi. msj var mı yok mu diye bi heves bakıp , sonra üzülüyordum. şimdi de aynı bi heves test yapıp tek çizgi çıkınca üzülüyorum. bi hamile kalayım sürekli test yapcam o hazzı yaşamak için
Iyiyim canim sagoll.sen nasilsiburdayızzz
günaydın base nasılsın arkadaşım
Iyiyim arkadasim sagol☺sen nasilsin
diğer kızlar ne oldu size nerdesiniz huuu
arkadaşım ben bilmeden düşükle sonuçlanan gemilerinde içtim çok doğru deilmişKızlar adeti söjmek için kullandığınız bitki falan var mı? 3 gündür karnım şiş. Kahverengi akıntı var ama sökülmedim.
Âmin inşallah çok başım agrıyor ya bayılacak. Gibi oluyorum ilaç aldımallah kavuştursun eşine canım inşallah yakında bebiş haberinide alırız
iyiyim canım şimdi sıcacık bir çay yaptım kendime sizlerle muhabbet süper:)Iyiyim canim sagoll.sen nasilsi
Ohh keyfin bol olsun canimbizde isyerinde bogusuyoruziyiyim canım şimdi sıcacık bir çay yaptım kendime sizlerle muhabbet süper:)
bencede çoook güzel olsa gerek ben ovulasyonda kıpkırmızıyı görünce öyle mutlu oldum ki hormonlarım süper diyordu yumurta rezervime am amerak ediyorudm yumurtlamayı oldu şükür silikleşti çatladı ama o kırmıılar aklımdan gitmiyor gebeliğe nasip olsun inşallah:)
amin canım benim:) bat 21 nisaninşallah cnm hayırlısıyla bizde yazarız buraya. bat ne zaman senin?
kolay gelsin yavrum:) bende 3 aydır dinleniyorum işte bebek çalışmalarına başladığımdan beri:)Ohh keyfin bol olsun canimbizde isyerinde bogusuyoruz
Hormonların değişiyor canım normal böyle şeyler.. Ama üzme kendinide bebişinde üzülür bak sonra keyfini yerine getirecek şeyler yapmaya çalış,çık işten dolaş alışveriş yap kafanı dağıt.. Üzülme,bizide üzme
canım benim 1-2 ayda bünyen alışır. kolay değil bütün hormonların dengen alt üst oluyor.
oy oy oyyy bbeğim benim bizimde olsunda beraber ağlayalım olsunnn:)
2 haftaya ordayım yuuuuuupppppppppp:)hadi hemen sizin de olsun beni çok yalnız bıraktınız 2 haftadır
Kizlar merakimdan yumurtlamadan 6 gün geçti yine son test diye ovulasyon yaptim
BENDE İYİYİM ŞÜKÜR ARKADAŞIMIyiyim canim sagoll.sen nasilsi
kolay gelsin yavrum:) bende 3 aydır dinleniyorum işte bebek çalışmalarına başladığımdan beri:)
inşallah olur bebişlerimizde bende bir süreliğine ara verebilirim:)
Burda havayı güzel görünce heryer böyle sandımbu havada bırak gezmeyi ekmek almam buzz gibi yağmurlu ve her yer çamur ıy
Kizlar benim durumumu çoğunuz biliyorsunuz normalde bu ay bebek denemelerine başlamayı düşünüyordum ama malum sebeplerden dolayı bir yıl ertelemek zorunda kaldım şimdi bir şey sorucam 28 günde bir adet oluyorum günüm sekmez bu ay 20 ve 21. gün kaçak oldu bu vakte kadar yum gitmiştir dimi hamile kalma ihtimalim olmaz di mi bu günlerde? Olmaz diyin lütfen çünkü olursa aldiramam da bu sefer tedavi sürecim aksar bana cevap verin