• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bu arada bir dahaki bat tarihim 13 mayishaydi o zaman kazamiz mubarek ola deyip calismalara:KK70:

kızlar günaydın . Ben duramadım gittim kan testi yaptırdım. sonuçları akşam alıcam. bakalım çıkacak mı? Günüme 3 gün var . Yine de belli olur mu acaba?

kızlar günaydın . Ben duramadım gittim kan testi yaptırdım. sonuçları akşam alıcam. bakalım çıkacak mı? Günüme 3 gün var . Yine de belli olur mu acaba?

eger gec dollenme falan degilse yuksek ihtimalle kanda cikiyor.hayirli olsun bakalim canim.umarim hamissindir guzel haberini aliriz:KK66:

Ben yumurtlamadan sonra tam 14 gün diye biliyorum canım ondan ben normalde 28 günde bir adet olurum hep 14. -15. gün yumurtlarım ama geçen ay 18. gün ovulasyon oldu 3 gün ileri attı bu ay 12. gün oldu ovulasyon 3 gün önce bekliyorum :) kendi kendine ayarlama yaptı vücut eski tarihine getirsin diye herhalde :KK70: hep cuma regl oluyorum 28 gün olduğumdan eşim isyan ediyordu haftasonu mu yine diye :KK70: geçen ay salı oldum sevinmiştim artık hafta içi olur diye yine cumaya geldi :KK70: ovulasyonda yine belirgin çıktı geçen ay bu kadar belirgin çıkmamıştı ovulasyondan sonra ama bende sanki 2-3 gün adet olacakmışım gibi belirtiler var gebeliğe yormuyorum çünkü çok çok erken daha bebek yerleşmez bu zamana olsa bile :) ama göğüslerim şişti acıyor kasıklarımda ağrı var hatta 2 sivilcem bile çıkmış bugün :) neyse hayırlısı bekliyoruz bakalım ne olacak
ayyy bebeğim benimde ovulasyon 8 nisanda kıpkırmızıydı ya ordan 14 gün saydım:)
bide tam ben sana onu soracaktım:) benim de bel ile kasık arası bir ağrı saplanıyor sol tarafımdan. adet ağrısı gibi değil tamam gebeliğe yormak için demiyorumama sol kasıktan böyle arkAYA Doğru belde bi ağrı var.

ayyy bebeğim benimde ovulasyon 8 nisanda kıpkırmızıydı ya ordan 14 gün saydım:)
bide tam ben sana onu soracaktım:) benim de bel ile kasık arası bir ağrı saplanıyor sol tarafımdan. adet ağrısı gibi değil tamam gebeliğe yormak için demiyorumama sol kasıktan böyle arkAYA Doğru belde bi ağrı var.
Zaten şu gebelik için olması imkansız gibi bişey bebek olsa bile daha yeni yerleşiyor minacık şey belirti vermez canım :D ben ilk denemede kendimde o kadar belirti bulmuştum ki kendini dinlersen ağrılar akıntılar bile yaşarsın boşver bekle bakalım neler olacak :D bu arada kıpkırmızı olduğu günden değil silinmeye başladığı günden itibaren 14 canım kıpkırmızı olduğu gün daha yumurtan çatlamaz 24-36 saat sonra çatlar ;)

hayırlı haberlerini alalım inşallah varsa artık kanda çıkar canım

Back