2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bencede çoook güzel olsa gerek ben ovulasyonda kıpkırmızıyı görünce öyle mutlu oldum ki hormonlarım süper diyordu yumurta rezervime am amerak ediyorudm yumurtlamayı oldu şükür silikleşti çatladı ama o kırmıılar aklımdan gitmiyor gebeliğe nasip olsun inşallah:)

Adaçayı
Kızlar adeti söjmek için kullandığınız bitki falan var mı? 3 gündür karnım şiş. Kahverengi akıntı var ama sökülmedim.
arkadaşım ben bilmeden düşükle sonuçlanan gemilerinde içtim çok doğru deilmiş
allah kavuştursun eşine canım inşallah yakında bebiş haberinide alırız
Âmin inşallah çok başım agrıyor ya bayılacak. Gibi oluyorum ilaç aldım

inşallah cnm hayırlısıyla bizde yazarız buraya. bat ne zaman senin?

bu havada bırak gezmeyi ekmek almam buzz gibi yağmurlu ve her yer çamur ıy

Kizlar benim durumumu çoğunuz biliyorsunuz normalde bu ay bebek denemelerine başlamayı düşünüyordum ama malum sebeplerden dolayı bir yıl ertelemek zorunda kaldım şimdi bir şey sorucam 28 günde bir adet oluyorum günüm sekmez bu ay 20 ve 21. gün kaçak oldu bu vakte kadar yum gitmiştir dimi hamile kalma ihtimalim olmaz di mi bu günlerde? Olmaz diyin lütfen çünkü olursa aldiramam da bu sefer tedavi sürecim aksar bana cevap verin

ben 26. günde hamile kaldım canım en bariz örnek benim.. son zamanlarda hep 15. gün yumurtladığımı göz önüne alırsak her an herşey olabilir .. ovulasyon testi servikal mukus takibi filan yapıyor muydun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…