Merhaba arkadaşlar ben mart nisan Mayıs artık ne zaman olursa ikinci gebelik planlıyorum benim gibi olan varsa aranızda buyrun beraber bekleyelim
Allah yardımcın olsun canım.en kısa zamanda Allahım güzel haberler nasip etsin.ahh ah geçen seneden beri uğraşıyoruz olmadı...eşimde sorun yok çok az hareketde sorun var bende pko ama adet düzenli hsg de garip şeler söylendi ve hala gebelik yok...dua edin ltfen laporoskopi olmak istemiyorum
aminnnn....Allah yardımcın olsun canım.en kısa zamanda Allahım güzel haberler nasip etsin.
Allah sigaradan nasibini en kısa zamanda kessin ....bu arada tahlillerin inşallah tertemiz çıkarda planların aksamaz.Rabbim gönlüne göre versin.bende yaptırcam smear testini.en son 2011 de yaptırmştımBen de smear testi yaptırdım birkaç hafta önce sonuçlar pek olumlu çıkmadı simdi pazartesi günü leep diye bir işlemle sorunlu bölgeyi temizleyip patolojiye gonderecekler.Çıkacak sonuç çok önemli tabi ama olumlu çıkacağını düşünerek nisan ayında planimi yürürlüğe koymayı düşünüyorum :) leep sonrası 6 hafta zaten ilişki yasak. Umarım işler yolunda gider de planlarım aksamaz. Bir de bu arada sigarayı bırakma girişiminde bulundum ama az önce 15 saatlik sigara bırakma girişimini bozdum çok pişmanım inşallah daha fazla devamını getirmem. Çok moralim bozuldu. ..
Allah sigaradan nasibini en kısa zamanda kessin ....bu arada tahlillerin inşallah tertemiz çıkarda planların aksamaz.Rabbim gönlüne göre versin.bende yaptırcam smear testini.en son 2011 de yaptırmştım
Merhabalar,
Bende bu sene 2. kez anne olmayı istiyorum ama hemen başlasak mı yoksa nisan mayıs mı kafam karışıyorön hazırlık için bugün folikasit kullanmaya başlayacağım .
Gebelik öncesi yaptığınız bi hazırlık vs var mı şu anda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?