2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

cnntrm

Eski 0 beden yeni 2 çocuk annesi:))
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
6.838
8.390
248
2015-2016'da hamile kalmayı planlayan/hamile kalan/bebişlerine kavuşan herkesin beraberce bekleme, deneyimlerini paylaşma alanı :))

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER VE BEBİŞLER :)

1. Ysmdfn _______4 Ocak 2016_______DOĞDU DEFNE
2. Mihrimah00_______BAT 28 Mayıs______DOĞDUYAHYA SAİD
3. Orkidee0238_______BAT 2 Haziran_____DOĞDU MEHMET EŞREF

4. rzombie __________BAT 28 Mayıs______DOĞDU NAME
5. new smiles ________BAT 12 Haziran _____HAMİLE_____ERKEK
6._Lavin_ __________BAT 15 Eylül _______HAMİLE______ NİL
7. Ulytau___________BAT 15 Eylül _______HAMİLE_____KIZ
8. tommbik _________BAT 27 Ekim_______HAMİLE_____KIZ

9. cnntrm____________BAT 22 Mart _________HAMİLE
10. _meLinDa _________BAT 9 Nisan
11._ATALANTE _______BAT 16 Nisan
snmclsn
_Unicorn_
base2012
2535seda
hiranur3419

aayna
sezenorhan

Hamişlerimize ve bebişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın

Son düzenleme:
Ben de yaz gibi korunmayı bırakmak istiyorum, bakalım, hakkımızda hayırlısı.

nasipse bizde mayıs yada haziran gibi başlamayı düşünüyoruz.kısmet.Allahım isteyen herkese versin.

Gebelik öncesi yaptığınız bi hazırlık vs var mı şu anda?

benim için daha erken.mart ayı gibi tahlillerimi yaptırmayı düşünüyorum.en azından eksiklik falan olursa 2-3 hafta kadar tedavi sürecim olur.

ahh ah geçen seneden beri uğraşıyoruz olmadı...eşimde sorun yok çok az hareketde sorun var bende pko ama adet düzenli hsg de garip şeler söylendi ve hala gebelik yok...dua edin ltfen laporoskopi olmak istemiyorum

ahh ah geçen seneden beri uğraşıyoruz olmadı...eşimde sorun yok çok az hareketde sorun var bende pko ama adet düzenli hsg de garip şeler söylendi ve hala gebelik yok...dua edin ltfen laporoskopi olmak istemiyorum
Allah yardımcın olsun canım.en kısa zamanda Allahım güzel haberler nasip etsin.

Pamukprenses geçmiş olsun hiç üzülme her şeyin çaresi ve bir zamanı var sadece o zamanı biz bilemiyoruz

Ben de smear testi yaptırdım birkaç hafta önce sonuçlar pek olumlu çıkmadı simdi pazartesi günü leep diye bir işlemle sorunlu bölgeyi temizleyip patolojiye gonderecekler.Çıkacak sonuç çok önemli tabi ama olumlu çıkacağını düşünerek nisan ayında planimi yürürlüğe koymayı düşünüyorum :) leep sonrası 6 hafta zaten ilişki yasak. Umarım işler yolunda gider de planlarım aksamaz. Bir de bu arada sigarayı bırakma girişiminde bulundum ama az önce 15 saatlik sigara bırakma girişimini bozdum çok pişmanım inşallah daha fazla devamını getirmem. Çok moralim bozuldu. ..

Allah sigaradan nasibini en kısa zamanda kessin ....bu arada tahlillerin inşallah tertemiz çıkarda planların aksamaz.Rabbim gönlüne göre versin.bende yaptırcam smear testini.en son 2011 de yaptırmştım

Allah sigaradan nasibini en kısa zamanda kessin ....bu arada tahlillerin inşallah tertemiz çıkarda planların aksamaz.Rabbim gönlüne göre versin.bende yaptırcam smear testini.en son 2011 de yaptırmştım

Amin inşallah. Ben ilk kez smear verdim bilmiyordum. çok ilginç daha önce gittiğim hiçbir dr da sormamisti. Meğer ne kadar önemli ve gerekli bir şeymiş. Yeni anladım.

Merhabalar,
Bende bu sene 2. kez anne olmayı istiyorum ama hemen başlasak mı yoksa nisan mayıs mı kafam karışıyor ön hazırlık için bugün folikasit kullanmaya başlayacağım .

Merhabalar,
Bende bu sene 2. kez anne olmayı istiyorum ama hemen başlasak mı yoksa nisan mayıs mı kafam karışıyor ön hazırlık için bugün folikasit kullanmaya başlayacağım .

Ben de senin gibi kafası karışanlardanim aslında yani öyleyim. Beni şartlar biraz erteledi şimdi. İnsan düşünmeye başlayınca bir an önce olsa mı acaba diye acele ediyor. Ben öğretmenim doğum izni olayını düşününce nisan hatta mayis daha uygun görünüyor. Izin problemin yoksa içinden geldiği gibi davran ilk çocuğun kaç yaşında

arkadaşlar siz bilirsiniz gebelik öncesi kaç ay ya da hafta önce folikasit kullanmaya başlamak gerekir

Gebelik öncesi yaptığınız bi hazırlık vs var mı şu anda?

ben de mayısta düşünüyorum önce kadın doğum uzmanına gittim sorun yok dedi, sonra da folik asit ve vitamin takviyesi başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…