2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bu arada bir dahaki bat tarihim 13 mayishaydi o zaman kazamiz mubarek ola deyip calismalara

kızlar günaydın . Ben duramadım gittim kan testi yaptırdım. sonuçları akşam alıcam. bakalım çıkacak mı? Günüme 3 gün var . Yine de belli olur mu acaba?

kızlar günaydın . Ben duramadım gittim kan testi yaptırdım. sonuçları akşam alıcam. bakalım çıkacak mı? Günüme 3 gün var . Yine de belli olur mu acaba?

eger gec dollenme falan degilse yuksek ihtimalle kanda cikiyor.hayirli olsun bakalim canim.umarim hamissindir guzel haberini aliriz

ayyy bebeğim benimde ovulasyon 8 nisanda kıpkırmızıydı ya ordan 14 gün saydım:)
bide tam ben sana onu soracaktım:) benim de bel ile kasık arası bir ağrı saplanıyor sol tarafımdan. adet ağrısı gibi değil tamam gebeliğe yormak için demiyorumama sol kasıktan böyle arkAYA Doğru belde bi ağrı var.

Zaten şu gebelik için olması imkansız gibi bişey bebek olsa bile daha yeni yerleşiyor minacık şey belirti vermez canım ben ilk denemede kendimde o kadar belirti bulmuştum ki kendini dinlersen ağrılar akıntılar bile yaşarsın boşver bekle bakalım neler olacak bu arada kıpkırmızı olduğu günden değil silinmeye başladığı günden itibaren 14 canım kıpkırmızı olduğu gün daha yumurtan çatlamaz 24-36 saat sonra çatlar

hayırlı haberlerini alalım inşallah varsa artık kanda çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…