İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

hımm 29 ekim sabahı okula gidecekmişiz giymesileri istenen renk kırmızı beyaz öğünde hava çok soğuk ama gidicez evlatlarımız bayramlarımızı bilsin

Bizim odevimiz "ela lale al. " yazmakti baka baka cok guzel yazdi sonra suraya lale yaz diyorum nasil yaziliyodu diyo yani ezbere yapiyo bakarak. Harfleri birlestirip okuma konusuna acil cozum bulmam lazim

Dün kızım i harfini öğrenmiş. Öğretmen okuma sayfası vermiş okuması için, Lila annene lale al, diye yahu çocuk zaten i harfine yeni öğrenmiş n harfi nedir yani

Dün kızım i harfini öğrenmiş. Öğretmen okuma sayfası vermiş okuması için, Lila annene lale al, diye yahu çocuk zaten i harfine yeni öğrenmiş n harfi nedir yani

eğitimci değilim ama etrafımızdaki herkes çok hızlı gidildiğinden bahsediyor sizinki de enteresan olmuş n harfını bilmeden anneanne bide bu kelime kendi başına bile karışık

verdıgı tepkıye bayıllldıııımmmm

asıl odevlerı bu aksam gorucez kızlar

Cute dün benim paşam anne telefonunda morpakampus açarmısın dedi öğretmen okulda acıyomuş çok eğlenceliymiş duyurulur 29 ekimde okula çağırdı kutlama için o zaman grşmeyi düşünüyorum

merhaba hoşgeldin
oglun kac yasında
hangı harftesınız buyrun dökülelim :)

hosbulduk cnm 2009 hazıran dogumlu ege e,l,a harflerını tamamladık bırlestırme yapıyoruz bolca oğretmenımız odev fazla vermıyor cok sukur. devlet okuluna gıdıyor oğlum sınıfımız 22 kısı

mrb hanımlar benımde oglum 1,sınıfa basladı yenı buldum burayı bende aranıza katılmak ısterım bırbırımıze yardımcı olcagımız guzel bır yer olmus..
Merhaba hoşgeldin iyi yaptın canım

Cute dün benim paşam anne telefonunda morpakampus açarmısın dedi öğretmen okulda acıyomuş çok eğlenceliymiş duyurulur 29 ekimde okula çağırdı kutlama için o zaman grşmeyi düşünüyorum
Bizim öğretmen okulistik diye bir yere üye olmuş şifresini verdi arada açıp bakıyoruz ama fazla incelemedim, morpakampüs daha mı güzel acaba

morpakampusu ogretmenımız okulda kullanıyormus ege cok sevıyor bende almayı dusunuyorum ama farklımı alsam acaba vıtamın bırde okulıstık var yanlıs hatırlamıyorsam

ogretmenın uyelıgı ucretsızmıs ve tum ogrencılere uyelık dagtıabılıyormus
bu harıka bı fıkır
:)

morpakampusu ogretmenımız okulda kullanıyormus ege cok sevıyor bende almayı dusunuyorum ama farklımı alsam acaba vıtamın bırde okulıstık var yanlıs hatırlamıyorsam
morpayı ogretmen eger ısterse ogrencılerıne uyelık acarak ucretsız verebılıyormus
ınt baktım ogrencı uyelıgı 84 tl
ogretmenın verdıgı ıle ıcerıgı farklımı oluyor acaba
bızım daha pc yok alınmadı o sebeble bısey ızlemıyorlar
sınıf annemız sehır dısında bır haftadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…