İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

_nurbanu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
8.007
3.685
Merhaba arkadaşlar. Çocuğum seneye ilkokula başlayacak.ama ben hala devlet okuluna mı ozel okula mı gönderececeğime karar veremedim.devlete göndersem öğretmenler rotasyonla yer değiştirecek.özel okul dersen hangisi? Eskiler pahalı indirim yapmıyor.yeniler de yeni diye güven vermiyor.çok sıkıntılıyım.sizler karar verdiniz mi? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? ?
hepimizin çocuğu iyi öğretmenlere düşer inşallah. Doğru öğretmeni bulmak bir mucize çünkü

Benim de oğlum bu seneye birinci sınıfa başlayacak... Bir ay boyunca özel okulları gezdik eşimle devlete göndermeyi düşünmüyorduk kesinlikle ama göndermek istediğimiz okullar malesef bütçemizin çok üzerinde olduğunu öğrendik. Diğerleri de içimize sinmedi ne olucak bende bilmiyorum açıkcası ve çok bunalıyorum bu konu yüzünden.

Al benden de o kadar!! Iyi kolejler çok pahalı.orta kolejlere içimiz ısınmadı pek.yeni açılanlar yeni, sistemleri oturana kadar sıkıktılı olur.devlet o k ulu desen onlar çok karışık. Sene başından beri kafayı yicem.nnapacağımı bilmiyorum. Eşime kalsa devlete gitsin.şaşkınım.nerde oturuyorsunuz canım?

İstanbul da oturuyoruz, ben şimdilik annemin oraya ikametimi aldım okullar ve veli profili bize uygun diye. Siz nerde oturuyordunuz?

Merhaba kaç gündür benim aklımda idi başlık açmak siz açmışsınız çok mutlu oldum,aynı dert bende de var hatta bugün bir okul daha gezdim şimdi çok zorlaştırmışlar sistemi mutlaka ikamet istiyorlar ev kiralayalım dedik ama ona da polis gelip bakıyor dedi iki arkadaş taşınmadan kağıt üzeri mebla karşılığı demiştik bi kaç devlet iyi pilot oklu var listemde etüt,yemek sınıflar iyi öğretmenler iyi diye.Devlet okulunda okudu büyük oğlum yine başka semtte pilot devlet okuluydu çok başarılı öğrenciler çıktı benim oğlumla mezun olanlar hep iyi üniversite deler.

Nerde oturuyorsun peki canım?
topiğe sevinmene sevindim :))
eğer okuldan eminsen ne gerekiyorsa yap.polisler tesadüfi geliyorlarmış.şansına.bir de ben şunu duydum.taşinsan bile kaydini seçimden sonra alabilecekmişsin.

Anadolu yakasındayım ama istediğim okullar oturduğum yerde değil ataşehirde tabi ne gerekiyorsa yapacağım valla biz anneler gibi değil babalar onlar kıl kımıldatmıyor ben aylardır bu durumla yatıyor kalkıyorum.

Ay aynen yaaaaa hem eşlerle ilgili söylediklerine katılıyorum hem de aylardır bu düşünce ile yatıp kalma işine katılıyorum.eşim resmen peşimden sürükleniyor.zorlaa.geçen gün bir kolejle fiyatta anlaşamadık.eşim diyor ki anlaşalım da beni okul okul gezmekten kurtarın

Biz dün resmen girdik birbirimize diyor okuyan heryerde okur ne bu saplantınbüyük oğlumda da aynıydı ben uğraştım koşturdum yalakalık yaptım heryere bundada değişen bişey yok erkekler rahat nasılsa annelere becerecek her işi

Merhaba kızlar,
Benimde oğlum başlıyacak bu sene okula, Milli eğitimin sitesinden tc no ile sorgulama yapınca hangi okula gideceği çıkıyor.
Benim oğlumun okulu güzel bir devlet okulu ama tabiki bende bi özel okula göndermek istiyorum. _nurbanu_ canım sen İzmir de hangi okullardan fiyat aldın ne kadar ücretleri bilgilendirirsen sevinirim

Ay evet yaaa her yere koşmaktan her şeyi çözmeye çalışmaktan yoruldum(

Özelden yazışalım canım

Özelin kapali canım

Ben neyse ki yalnız değilim bu konuda hatta eşim benden daha endişeli. Tüm okulları birlikte gezdik en sonunda şehir değiştirmeyi bile düşündük bir okuldan haber bekliyoruz yoksa taşınıcaz bizde (
Jelesec siz Ataşehir de hangi okulu düşünüyordunuz? Hasan Akan mı?

Valla şanslısın eşin destekse benimkine kalsa hiç uğraşmayacağız nere çıktıysa o:)))) biri Hasan akan,Teb ilk öğretim bakalım evler dünya para iki emlakcı ile görüştük kağıt üzerinde aylık 4.ay peşin istendi hep site etrafı okulların ataşehirde pahalı evler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…