İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

bizde hala e deyiz. bugün L ye geçeceklermiş.. ağır adımlarla ilerliyoruz. .Öğretmenime güvenim sonsuz olduğu için sıkıntı yapmıyorum..hayırlıısı.. ama git gide eli alıştı kuzumun.. daha düzgün yapıyor..

Hafta sonuna epey odev kalacak bızlere hafta sonu demek yanlış olur tabi
bugun a gecıcez a'da kalırız sanırım haftaya kadar bırlestırmeler evde yapılır dıye dusunuyorum
bırazdan okula gıdecek yavrum dıkte dersı ıcın bende buradan dua gonderım

ya bizim öğretmenimiz çok ödev vermiyor şükür.. hafta sonu toplamda 3 büyük sayfa ödevimiz vardı.. biri resimli vs idi.. 2 si tam sayfaydı.. cuma birini c.teside ikisini yaptı bitirdi:)sıkmıyor öğretmenimiz sağolsun. bakalım evde de kelimelerde e harfini arıyouz sürekli)):annee sor bakayım bilecemmi diye habire kelimelerde e arıyoruz:))

bızde bızde
ama bazen standart basında dıyor basındamı dıyorum? sonunda sonunda duzeltıyor ya da ortasında
ay ne zor ıslerı ya bız boylemı ogrenmıstık hatırlamıyorum ama ben o kadar zor ogrendımkı
hatta sınfıın en son okuyanı bendım

ben de hatırlamıyorum nasıl öğrenmiştik ama ali geli ve cin aliyi hatırlıyorum:))biz kelimeyle heceyle öğrenmiştik sanırsam..

Başladı başladı benim ufaklıkta sınıfın en kucugu 67 aylık basladı
etut yok bızım aslında ben cok ıstedım olsun dıye ama okul hafta sonu etut acmamıs 1. sınıflara talep olmamıs. 2.donem belkı dedıler ama benım nıyetım benımde egeyle etute gıtmem fakat yok yanı bır yer aradım ozel ders verıyorlar. oyle bı durumu yok dıye dusunmedım.
hosgeldınız buarada burada paylasıyoruz konusuyoruz
anlat bakalım
hangı sesteler odevler ne alemde neler yapıyorsunuz
okul tam gun mu yarım mı? ozel mı devlet mi

slm kızlar bir haftasonunu daha geride bırakıp geldik
morpakampüs kullanıyoruz biz okulda ek kitap 8er sayfalı iki dergi parçamız vardı onları kendisi yaptı sonrada 2 sayfa dikte çalışması yaptık bugün "t" sesine geçecekler
çocuklar tam uyum sağladı derken bu tatil iyi gelmeyecek tamam bizede tatil ve muhtemelen bizim öğretmenimiz epey ödev verecek
çarşamba günü 10da ders başlayıp 13te bitecekmiş servise en geç 9:30da binmeli ama o saatte uyanmamış oluyolar bakalım ne olacak

Eda nazlı cumartesi günü 6 yaşında oldu
Sınıfta 2008 li var, 2009 lu var da Ocak doğumlu,Haziran doğumlu falan nazlı Ekim deyince herkes cücüğümüz diyor
Devlete gidiyor, özel gibi ama yaa 4 sene olmuş açılalı.
Yemekhane si var. Öğretmen bayan diye gittik o gelmemiş erkek bir öğretmen var ve iyiki de var. 29 yıllık öğretmenmiş bana gibi davranıyor.
Eda nazlı anlatıyor anne öğretmen çok eğlenceli hiç kızmıyor bize diyor.
Bugün l harfine geçtiler
Ödev sıkıntı bizde cute
Hiç yapmak istemiyor.
Etütü kendi öğretmenimiz veriyor bizim. 1. Sınıf diye hafta da 2 gün var. Bir günü satranç öğreniyorlar öğretmenimiz ayrıca satranç eğitmeni. Bir günü de ders yapıyorlar.
Okul tam gün. Sabah 8.35 te servis geliyor akşam da 15.20 de evde oluyor.
Hafta sonu sürekli zaman geçmiyor anne okulu özledim ben diyor

CuteMom ege zorlandı mı peki? Memnumusun gönderdiğine?
Özel e gidecekti demi ege?
Farklı olur tabi devlet özel.
Sabahtan beri sınıf annemiz 2 kere aradı eda yemek yememiş diye.
Sınıfımız 25 kişi. Kontrol etmek kolay oluyor

eyvah egeyıde bu sabah babası 11 'de zor kaldırdı valla
cok uyuyor napıcz bılmıyorum
bende okulu aradım 12 dedı ama 13 olmasından dolayı umutluyum bakalım.
buarada morpa kampüsü okul mu onerdı?
sımdı baktımda yıllık 84 tl az para degıl e cokta degıl ama orada ne var ne yok bılmedıgımden dolayı bılemedım bakmaya anlamaya calısıyoum .
dikte calısmasını dogaclama yaptınız dımı ?
sız soyledınız o yaptı
bızde bugun a harfine geciyoruz
bugun bızımde dıkte calısması var okulda dua ettım yolladım yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…