İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

sımdılık cıkıyorum kızlar bebeğim var 3 aylık uyurken ış yapayım bıraz sızı bulduğum ıyı oldu ..

benim oğlum 5. sınıfa gidiyor yaklaşık 3 yıl üyelik aldım çok faydasını gördüm . Konu anlatımları testler falan güzel ama ilkokul 1 için çok fazla gereklimi bilemiyorum ama siz bilirsiniz. Zaten çok yoğun okuma yazma ödevleri uğraşıyoruz.

PEKI ÜYELİĞİ sizmi aldınız ogretmenmı verdı sıze?
1. sınıf ıcın etkın kullanabılırmıyız bılmıyıorumda acıkcası ama

valla bizim haftaiçi mümkün değil ona zamanımız yok haftasonu içinde çok gereklimidir bilemiyorum odev oyun gezmek ancak yetiyor zamanımız

ogretmenle telefonla konusabıldım sonunda
oncelıkle morpakampusu sordum sınıf bılgısayarı alındıgında gosterecegım uyelıgım var fakat ogrencıler ıcın uyelık 84 lıra yıllık cok yararlı oldugunu dusunuyorum durumunuz el verıyorsa almanızı onerırım dedı.

Egenın durumunu sordum bazen dersını bıtırıyor bazen bıtırmıyor bız evde elımızden gelenı yapıyoruz durumu nasıl dedım , sınıfta gerı kalanlar varmıs dedım. ege ılk baslarda o gruptaydı evet yapmıyordu sıkılıyordu fakat suanda daha ıyı cabalıyor benım daha cok sorun ettıklerım cabalamadan hıc bısey yapmayanlar dedı . rahat olabılırsınız sorun yok dedı bı mutlu oldum yarın okula yetısmeye calısacagım o zaman yuzyuze konusabılırmıyız dedım olur dedı

cute çabalıyorsun egeye vakit ayırıyorsun egede azmediyor elbet bir karşılığı olacaktı inan o kadar relaks ebeveynler var ki istiyoruz ki çocuklarımız iyi olsun başarılı olsun herşey onlar için çocuklarımızı yormadan üzmeden aynen devam eminim ki doğru olanı yapıyoruz

umarım canım
bızım sınıfta mesela grupta olmayan velıler sımdıye kadar hıc odev yaptırmamıs cocuk yarım bıraktıysa onları tamamlatmıslar
ogretmen not gondermıs onlara cocuklarda soylemıyor sanıyorum hafta sonu 20 sayfaya yakın odev yapmıslar yanı yaptılarmı bılmıyorum ama butun sayfaların tekrarını ıstemısler neysekı gruptayım bende haberım oluyor gıdısattan
onlar ıyı olsunda sımdılık bu ulkenın ıscıyede ıhtıyacı var dıyemıyorum

Biz aldık canım , ama öğretmende etkin kullanıyordu . Oradan ödevler falan veriyordu . Bilgisayar olunca çocuklar zaten bayılıyorlar hatta oyun için morpa kampüsü kullanıyordum. Bilgisayar oyunu için izin istediğinide yarım saat morpa kampüs şartı koyuyordum.

harika
peki odevler bılgısayar uzerındemı oluyor hanı yazma ıhtımallerı yok ya
bende bugun uyelıgımı baslatacagım bu tatıl gunlerınde ıyı gelecektır pekıstırmek ıcın ozellıkle

harika
peki odevler bılgısayar uzerındemı oluyor hanı yazma ıhtımallerı yok ya
bende bugun uyelıgımı baslatacagım bu tatıl gunlerınde ıyı gelecektır pekıstırmek ıcın ozellıkle
Ordan çıktılar alıp dağıtıyordu . Faydası olur tabiki pekiştirmek için ben biraz geçsin istiyorum kızım için yazma okuma işini ödevlerle halletsin yeter bu sene .

bu akşama bakalım neler var
bızım sınıfta cogu kısı yarın cocuklarını gondermeyecekmıs ama ben gonderecegım
2 3 saatte olsa bırebır ılgılenme fırsatını yakalayacak ogretmenımız

bizde dün l ye geçtik.. dün 2 sayfa ödev vardı.. ama okuldan da yarım sayfa defterinden eksik kalmış..2,5 sayfaydı eksiğimiz..neyse yaptık.. defter eksiğimizide etüt de tamamlıcaktı..

Ben öğretmenim, morpada oyle bir durum yok. Ücretsiz üyelik veremiyoruz yani. Olsa şimdiye kadar bütün ogrencilerimi üye yapardım

Ben öğretmenim, morpada oyle bir durum yok. Ücretsiz üyelik veremiyoruz yani. Olsa şimdiye kadar bütün ogrencilerimi üye yapardım
ogretmenızmıde soyledı bunu
bızde velıler olarak almayı dusunuyoruz
bu aksam eve gıdınce alacagız ınsallah cok heycanlıyım kım bılır ne kadar eglencelı bır etkınlık dıcem utanmasam

bu akşama bakalım neler var
bızım sınıfta cogu kısı yarın cocuklarını gondermeyecekmıs ama ben gonderecegım
2 3 saatte olsa bırebır ılgılenme fırsatını yakalayacak ogretmenımız

bende göndereceğim sorumluluklarını bilsin ayrıca devamsızlıkta boşuna gitmesin belki çok daha önemli bir gün lazım olur servis şoförünü aradım 9:40 ta alırım diyo nasıl uyanacak bilmem

Benim Oğlum 3.sınıfta birinci sınıftan beri üyeyiz morpa kampüse ders tekrarları yapıyor ordan, çok eğlenceli

günaydın kızlar

hafta sonu odevlerı e'ler tekrar pekıstırmek amaclı.
dıslerle ılgılı form gondermısler ama ben daha gondermedım bugun.
dun aksam odev sıfır ıdı ve 1 sayfa al yazmaktı.
yazdı sorunsuz. morpa kampuse uye olduk ancak cok bakmaya vakıt yoktu bır kac konuya baktık cok guzel gozukuyor. okul sube ogrencı numarası gıbı resmı bılgıler ıstıyor cok guzel ogretmen takıp edebılecekmıs cocuguda. bende velı uyesı oldum . ben mudahalesız takıp edebılıyorum sadece. ama cok hakım degılız.
O ozey2506 morpa tavsiyesi ıcın cok sagol canım cok eglencelı bırseye benzıyor .
bugun oradan odev cıktılarınıda alacagım evde yaptıracagım. ayrıca test gıbı bısey var 1 satır a yaz bılmem ne dıye komutlar verıyor odev defterı edındım aksam hemencık artık bu tatıl gunlerını guzel degerlendırırız.
dun ege al yazdıktan sonra okuma kıtabından al sayfalarınıda okudu ela'yı kendı okudu cok sevındım.

evet kızlar boyle
bu sabah servıs 9:30da alacak bırazdan uyandıracagım , 12.30 kadar okulda olacaklar

Günaydınlar selamlar.. Hayırlı sabahlar..
bizim vardı ödevimiz l ve L karışık.. bir satır küçük l bir satı 3 lü l bir satır büyük L..arkalı önlü iki sayfa ödevdi.. bir sayfasıda tamamen büyük L idi..bir sayfada büyük L defter ödevimiz vardı..maşallah hepsinide akşam yaptı..çok şükür eli baya alıştı..düzgün yapıyor.. birde okula el öğrenmişler.. herlade bu tatil için baya ödev vericek öğretmenimiz..10 da derse giriceklermiş.12:15 de çıkış.. hayırlısı..

bız hıc buyuk harf gormedık ama bende bu tatılde gostereyım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…