- 15 Temmuz 2015
- 112
- 79
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim oğlum 5. sınıfa gidiyor yaklaşık 3 yıl üyelik aldım çok faydasını gördüm . Konu anlatımları testler falan güzel ama ilkokul 1 için çok fazla gereklimi bilemiyorum ama siz bilirsiniz. Zaten çok yoğun okuma yazma ödevleri uğraşıyoruz.morpayı ogretmen eger ısterse ogrencılerıne uyelık acarak ucretsız verebılıyormus
ınt baktım ogrencı uyelıgı 84 tl
ogretmenın verdıgı ıle ıcerıgı farklımı oluyor acaba
bızım daha pc yok alınmadı o sebeble bısey ızlemıyorlar
sınıf annemız sehır dısında bır haftadır.
PEKI ÜYELİĞİ sizmi aldınız ogretmenmı verdı sıze?benim oğlum 5. sınıfa gidiyor yaklaşık 3 yıl üyelik aldım çok faydasını gördüm . Konu anlatımları testler falan güzel ama ilkokul 1 için çok fazla gereklimi bilemiyorum ama siz bilirsiniz. Zaten çok yoğun okuma yazma ödevleri uğraşıyoruz.
PEKI ÜYELİĞİ sizmi aldınız ogretmenmı verdı sıze?
1. sınıf ıcın etkın kullanabılırmıyız bılmıyıorumda acıkcası ama
ogretmenle telefonla konusabıldım sonunda
oncelıkle morpakampusu sordum sınıf bılgısayarı alındıgında gosterecegım uyelıgım var fakat ogrencıler ıcın uyelık 84 lıra yıllık cok yararlı oldugunu dusunuyorum durumunuz el verıyorsa almanızı onerırım dedı.
Egenın durumunu sordum bazen dersını bıtırıyor bazen bıtırmıyor bız evde elımızden gelenı yapıyoruz durumu nasıl dedım , sınıfta gerı kalanlar varmıs dedım. ege ılk baslarda o gruptaydı evet yapmıyordu sıkılıyordu fakat suanda daha ıyı cabalıyor benım daha cok sorun ettıklerım cabalamadan hıc bısey yapmayanlar dedı . rahat olabılırsınız sorun yok dedı bı mutlu oldum yarın okula yetısmeye calısacagım o zaman yuzyuze konusabılırmıyız dedım olur dedı
umarım canımcute çabalıyorsun egeye vakit ayırıyorsun egede azmediyor elbet bir karşılığı olacaktı inan o kadar relaks ebeveynler var ki istiyoruz ki çocuklarımız iyi olsun başarılı olsun herşey onlar için çocuklarımızı yormadan üzmeden aynen devam eminim ki doğru olanı yapıyoruz
Biz aldık canım , ama öğretmende etkin kullanıyordu . Oradan ödevler falan veriyordu . Bilgisayar olunca çocuklar zaten bayılıyorlar hatta oyun için morpa kampüsü kullanıyordum. Bilgisayar oyunu için izin istediğinide yarım saat morpa kampüs şartı koyuyordum.PEKI ÜYELİĞİ sizmi aldınız ogretmenmı verdı sıze?
1. sınıf ıcın etkın kullanabılırmıyız bılmıyıorumda acıkcası ama
harikaBiz aldık canım , ama öğretmende etkin kullanıyordu . Oradan ödevler falan veriyordu . Bilgisayar olunca çocuklar zaten bayılıyorlar hatta oyun için morpa kampüsü kullanıyordum. Bilgisayar oyunu için izin istediğinide yarım saat morpa kampüs şartı koyuyordum.
Ordan çıktılar alıp dağıtıyordu . Faydası olur tabiki pekiştirmek için ben biraz geçsin istiyorum kızım için yazma okuma işini ödevlerle halletsin yeter bu sene .harika
peki odevler bılgısayar uzerındemı oluyor hanı yazma ıhtımallerı yok ya
bende bugun uyelıgımı baslatacagım bu tatıl gunlerınde ıyı gelecektır pekıstırmek ıcın ozellıkle
morpayı ogretmen eger ısterse ogrencılerıne uyelık acarak ucretsız verebılıyormus
ınt baktım ogrencı uyelıgı 84 tl
ogretmenın verdıgı ıle ıcerıgı farklımı oluyor acaba
bızım daha pc yok alınmadı o sebeble bısey ızlemıyorlar
sınıf annemız sehır dısında bır haftadır.
ogretmenızmıde soyledı bunuBen öğretmenim, morpada oyle bir durum yok. Ücretsiz üyelik veremiyoruz yani. Olsa şimdiye kadar bütün ogrencilerimi üye yapardım
Ben öğretmenim, morpada oyle bir durum yok. Ücretsiz üyelik veremiyoruz yani. Olsa şimdiye kadar bütün ogrencilerimi üye yapardım
bu akşama bakalım neler var
bızım sınıfta cogu kısı yarın cocuklarını gondermeyecekmıs ama ben gonderecegım
2 3 saatte olsa bırebır ılgılenme fırsatını yakalayacak ogretmenımız
Benim Oğlum 3.sınıfta birinci sınıftan beri üyeyiz morpa kampüse ders tekrarları yapıyor ordan, çok eğlenceli
Günaydınlar selamlar.. Hayırlı sabahlar..
bizim vardı ödevimiz l ve L karışık.. bir satır küçük l bir satı 3 lü l bir satır büyük L..arkalı önlü iki sayfa ödevdi.. bir sayfasıda tamamen büyük L idi..bir sayfada büyük L defter ödevimiz vardı..maşallah hepsinide akşam yaptı..çok şükür eli baya alıştı..düzgün yapıyor.. birde okula el öğrenmişler.. herlade bu tatil için baya ödev vericek öğretmenimiz..10 da derse giriceklermiş.12:15 de çıkış.. hayırlısı..