Çok geçmiş olsun. Bu kış hastalıklardan hiç kurtulamadıkGünaydın, oğlum 1 haftadır okula gidemiyor hasta ateşi düşmüyor, ama daha evvelde gevşeme oldu, akşamları test çözdürüyorum, okuma yapmak istemiyor zorla belki çok az okuyor
Birde okuma bayramı çalışmaları yapıyorlar öğleden sonra hiç ders yok
Gitmedğimiz haftayı nasıl telafi edicez bilmiyorum
Sağol canım Teşekkür ederim, Canları sağolsun iyi olsunlarda herşey hallolur değil mi?Çok geçmiş olsun. Bu kış hastalıklardan hiç kurtulamadık( bizim de gitmediğimiz zaman çok oldu.bir şekilde hallolur.üzülmeyin.
Tabiki :)))Sağol canım Teşekkür ederim, Canları sağolsun iyi olsunlarda herşey hallolur değil mi?
Merhaba canımMerhaba arkadaşlar. Çocuğuma ödev yaptırmakta ciddi sıkıntılar yaşıyorum.kesinlikle yapmak istemiyor. Hep oyun oynamak istiyor. Masa başına oturduğumuzda ise şımarık hareketler yapıp beni veya babasını zıvanadan çıkarıyor.ders dışında da sürekli çatışıyoruz.cevap veriyor çok.bizi son derece üzüyor.napacağımı şaşırdım.öğretmen de sıkmıyor.ödevini yapmayanlara kızmıyormus.bir kere de ben yapmadan gönderdim ceza olsun diye.hatta öğretmene de msj çektim,uygun bir dille uyarın diye.ama hiçbir şey dememiş adam.böyle sorunlar yaşayan var mi acaba?
Yoğunödev yok bizde.şikayet oluyormuş.gerçi hoca kitap tavsiye ettu.ordan da yapabiliriz istese.tablet,bilgisayar yasak.hiç adını anmıyor.çizgifilm izliyor,oyuncakları ile oynuyor.4 buçuk gibi geliyor.park aklımıza bile gelmiyor.bir keresinde, ben olgunum artık,bebek değilim. Parka gitmem demişti.gitmiyoruz yaniMerhaba canım
sızın bastan eve bıraz odev gelmıyordu dımı yanlıs hatırlamıyorum acaba bu sekıldemı alıstı
Bızım ılk donemın aksıne her aksam bazen 2-3 sayfa odev gelıyor bunlarda problem oluyor ve kendısı yapıyor 15 dk kadar suruyor. Evde tablet veya bılgısayarla oynuyormu onlarlamı ılgılenmek ıstıyor acaba ? Bızım evde teknolojık aletler kullanmasına ızın vermedıgımızıcın acıkcası odevden sonra yapabıldıgı tek sey ya puzzle yapacak, ya oyuncakları dokcek oyun kuracak. Ya da hep beraber bı oyun oynucaz. okuldan sonr aparka gıdıyormusunuz belkı bıraz rahatlamaya ıhtıyacı vardır
Bızde oyleyız canım yap demesen onun yapmak aklına gelmıyor kafana takmaYoğunödev yok bizde.şikayet oluyormuş.gerçi hoca kitap tavsiye ettu.ordan da yapabiliriz istese.tablet,bilgisayar yasak.hiç adını anmıyor.çizgifilm izliyor,oyuncakları ile oynuyor.4 buçuk gibi geliyor.park aklımıza bile gelmiyor.bir keresinde, ben olgunum artık,bebek değilim. Parka gitmem demişti.gitmiyoruz yanikendi başına yapıyor ödevlerini.illa bizi istemiyor.ama bir şey yap demesen yapmaz.
OfffBızde oyleyız canım yap demesen onun yapmak aklına gelmıyor kafana takma
Merhaba.el yazısı öğreniyorlar sma düz yazı da görüyorlar.ağırlıklı elyazısı.4 işlem 2.dönem.1.dönem okuma yazma,rakamlar vs.öğrencilerin öğrenme hızına ve öğretmene bağlı.okuma-yazma setleri oluyormuş.ben almadım.top yayınlarını önermişti bir arkadaşım.ama geç kalmıştı önermekte.almadım o yuzden.bir bak istersen.hayırlısı olsun.Merhaba arkadaşlar.
Oğlum önümüzdeki dönem ilkokula başlayacak. Beni aldı bir telaş ki sormayın. Ezberi çok kötü maalesef. Zaten geç konuştu. Açıkçası çok endişeliyim. Harfleri öğreniyorlar ilk olarak anladığım.
Peki el yazısıyla mı harfleri öğrenmeye başlıyorlar?
Toplama çıkarma çalışmaları ne zaman başlıyor?
Matematikten neler öğreniyorlar?
Benim ilkokula hazırlık olarak evde yapabileceğim neler var?
Şimdiden teşekkür ederim.