sınıfta baya buyuklerde varmıs acıkcasıEda nazlı cumartesi günü 6 yaşında oldu
Sınıfta 2008 li var, 2009 lu var da Ocak doğumlu,Haziran doğumlu falan nazlı Ekim deyince herkes cücüğümüz diyor
Devlete gidiyor, özel gibi ama yaa 4 sene olmuş açılalı.
Yemekhane si var. Öğretmen bayan diye gittik o gelmemiş erkek bir öğretmen var ve iyiki de var. 29 yıllık öğretmenmiş bana gibi davranıyor.
Eda nazlı anlatıyor anne öğretmen çok eğlenceli hiç kızmıyor bize diyor.
Bugün l harfine geçtiler
Ödev sıkıntı bizde cute
Hiç yapmak istemiyor.
Etütü kendi öğretmenimiz veriyor bizim. 1. Sınıf diye hafta da 2 gün var. Bir günü satranç öğreniyorlar öğretmenimiz ayrıca satranç eğitmeni. Bir günü de ders yapıyorlar.
Okul tam gün. Sabah 8.35 te servis geliyor akşam da 15.20 de evde oluyor.
Hafta sonu sürekli zaman geçmiyor anne okulu özledim ben diyor
bız uygun yayınlarını aldıkArkadaşlar yardımcı kitap aldınız mı? Öğretmen bize aldırdı ondan harf yapıyorlar. Akıllı damla ile Dino.
Ondan ödev veriyor ama bizim ödevler hep en fazla 2 sayfa fotokopi. Çok vermiyor öyle ama kızım yapmıyor
Bazen de tam oturuyoruz yapmak için küçüğüm geliyor. 21 aylık oda.
Ona da kağıt kalem veriyorum ama yaramaz hemen ablasının kağıdını alıp kaçıyor yada çiziyor
Bu sefer kavga çıkıyor bende balkona kaçıyorum yiyin birbirinizi diye
ooo sen bızım sınıfa bak 41 kısılerCuteMom ege zorlandı mı peki? Memnumusun gönderdiğine?
Özel e gidecekti demi ege?
Farklı olur tabi devlet özel.
Sabahtan beri sınıf annemiz 2 kere aradı eda yemek yememiş diye.
Sınıfımız 25 kişi. Kontrol etmek kolay oluyor
eyvah egeyıde bu sabah babası 11 'de zor kaldırdı valla
cok uyuyor napıcz bılmıyorum
bende okulu aradım 12 dedı ama 13 olmasından dolayı umutluyum bakalım.
buarada morpa kampüsü okul mu onerdı?
sımdı baktımda yıllık 84 tl az para degıl e cokta degıl ama orada ne var ne yok bılmedıgımden dolayı bılemedım bakmaya anlamaya calısıyoum .
dikte calısmasını dogaclama yaptınız dımı ?
sız soyledınız o yaptı
bızde bugun a harfine geciyoruz
bugun bızımde dıkte calısması var okulda dua ettım yolladım yavruma
Arkadaşlar yardımcı kitap aldınız mı? Öğretmen bize aldırdı ondan harf yapıyorlar. Akıllı damla ile Dino.
Ondan ödev veriyor ama bizim ödevler hep en fazla 2 sayfa fotokopi. Çok vermiyor öyle ama kızım yapmıyor
Bazen de tam oturuyoruz yapmak için küçüğüm geliyor. 21 aylık oda.
Ona da kağıt kalem veriyorum ama yaramaz hemen ablasının kağıdını alıp kaçıyor yada çiziyor
Bu sefer kavga çıkıyor bende balkona kaçıyorum yiyin birbirinizi diye
ınt uyelıgını dusunuyorum ama bılmem faydalı olur mu acaba?cute en zor grup "elat" grubuymuş bundan sonrası daha kolay olacakmış doğaçlama yaptık çalışmayı üç harfle cümle çıkarmakta epey zor bir rozette bana takmalı öğretmen
morpakampüs yayınlarını yardımcı kitap için okula aldık tüm sınıf öğretmenimizin seçimiydi nete üyeliği düşündüm fakat kullanmaya zamanı yok ki ödev uyku aile saati anca yetişiyor
bir küçükte bende var 16 aylık o yavrum ilgi ister oğlumun ödevleri bekler karı koca ev arkadaşı gibi olduk birimiz küçükle birimiz büyükle ilgileniyoruz
Canım hem özel okul hemde sınıf mevcudu 41 miooo sen bızım sınıfa bak 41 kısıler
memnunum ben
ege kolay uyum sagladı
ama ılk 2 hafta kabus gıbıydı odevlerı bıtıremıyorduk
sımdı kronometre tutuyorum
ınt uyelıgını dusunuyorum ama bılmem faydalı olur mu acaba?
elat ne dıyosunel ele ıle elle'yı neden bılmıyorum bır bırıne sokuyor
elle 'ye elle dıyor ama el ele yaz derken bazen elle bazen sadece ele yazıyor cocuk. umarım dun epey anlatmaya calıstım umarıma nlamıstır.
buarada a yapımına baktım sabah ne kadar zor o gerı donmelı fılan sızdemı oyle yaptınız?
altını cızdıgım yere gelınce al benden de o kadar valla
ay harıka ne guzel onerıler bunlar hemen bakmam lazım"elat" ilk grup harflerde cutem şimdi sıra "inor " grubunda a gerçekten zor cık yukarı döndür in aşağı
bu durumda bol bol okutacaksın elle el ele ve ele yi ayırabilsin sözcük tombala oyunu düzenleyebilirsin faceden okuma yazma oyunları sayfasında var
yoook yok devlet okuluCanım hem özel okul hemde sınıf mevcudu 41 miniye öle çok ya. özellerde en fazla 20 25 kişi oluyor diye biliyorum ben. çokmuş bende mevcut..
bizim devlet okulu ama sınıf mevcudumuz 35.. oda sonradan öyle oldu.30 la okula başladık.. öğretmen iyi olunca sonradan başka sınıflardan kaydırıp bize sınıfa vermişler çok sinirlendimama yapacak bişi yok.. neyse bakalım.. Allahtan öğretmenimiz iyi baş ediyor..
ay harıka ne guzel onerıler bunlar hemen bakmam lazım
elat grubu bıttı sızın masallah ne kadar hızlı gıttınız
anca dank ettı bana bılıyormusun
tombala oyununda el ele'yı aynı kagıdamı yazsak sence?
şunun orneklerıne bı bakayım netten ayolözellilke aynı kağıda yaz ki onu ayırabilsin sonra tekrarlarsın kartonları hatta boşlukta bırak ki yeni heceler geldikçe ekleriz
haftasonu hepsi birinci sınıfa giden arkadaşları kahvaltıya gelecek bende tombala hazırlamayı düşünüyorum hem oynasınlar hem tekrar etsinler
bende diyorum nasıl özel bu kadar kalabalık:)yoook yok devlet okuluozelmı demısım kafam nasıl karısıksa
bende aynen ama bazı yazıları el yazısı cıkmıyor sınır oluyorumbende diyorum nasıl özel bu kadar kalabalık:)
kızlar ben eğitimhane diye bi site var oradan ödev çıktısı alıyorum.. mesela bugün l ye geçecekler diye l harfi ile ilgili çıktılar aldım.. yazım ses hissetme resimli vs. çok iyi oluyor.. onları da yaptırıyorum.. ödev az olunca..:)
Merhabalar
3 sayfa ödevimiz oldu nur topu gibi
1 tanede okuldan kalmış ettimi 4haydi bana kolay gelsin neyse ki cümleymiş çabuk yazar diye ümit ediyorum
Bu arada yarın toplantımız varmış yine, yeni gruba geçicekmişiz, birleştirmeyi anlatacak sanırım,
Sınıfımızda 3 tane yaramaz çocuk var (böyle demekte çok hoşuma gitmiyor aslında) hergün bir vukuatları var,biride kaymakamın oğlu, sınıfı hababam sınıfına çeviriyorlar ödev yapmak yok ders dinlemek yok gırgır şamata alıyor başını gidiyor, bugün sularını yerlere boşaltmışlar berbat olmuş heryer, Allah sabır versin öğretmene çok zor yaa