- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
oo cuma gunu sıze ıs yok mu?İnş canım.. Her öğretmenin taktiği yolu farklıdır..hayıırlısı inş.. ben kamuda olduğum için bugün öğleden sonra tatil artık p.tesiye kadar inş..evdede bir ton işim var..ama paylaştıracağım ödevleri.. kendimde çıktılar almıştım netten .onlardanda yaptıım. koca 5 gün boş geçirmeyiz inş..
bize iş yok canım.. ama ptesi var.. canım çok da boğma çocuğu sıkma..bunaltıp bıktırmayalım bide çocuklarıoo cuma gunu sıze ıs yok mu?
ben ozelde calısıyorum cuma gunu ben ıste olacagım .
bende sımdı morpadan cıktıları alacagım aksı gıbı ısyerındekı yazıcımız calısmıyor bı arkadastan rıca ettım cıktıları alırken toner bıtmese barı
benımde evde ısım var ama sanırım yıne hıc bısey yapmayacagım belkı hafta sonu kadın cagrırım kendımızı odeve adadık tamamen
yok ya bunalacagını sanmambize iş yok canım.. ama ptesi var.. canım çok da boğma çocuğu sıkma..bunaltıp bıktırmayalım bide çocuklarıTers tepmesin sonra..
Dün toplantı yaptık, yeni gruba geçtik onunla ilgili konuştuk bol bol okutun dikte yaptırın diyor
Ödev fazla diye şikayet gelmiş her gün 1 sayfa verecekmiş artık
Birde hızlı olduğunu söylemişler, hakikaten daha i ye geçen duymadım ben, yavaşla derseniz yavaşlarım ama sınıfın seviyesi çok iyi alamayan çocuk yok, aralıkta harf olayı bitecek 2.döneme kalmadan okuyup yazacaklar 2.dönem matematik yapacağız dedi inşallah :)
5 güne 4 sayfa ödev hazırlamış sıkılmadan tekrar yapa yapa geçirelim tatili unutmasınlar, 1 gün bile tekrar yapmasalar unuturlarmış
Sorunlu çocukların aileleri çocuklarına çok güveniyor hiç kabullenmiyorlar, hergün ayrı şikayet geliyor bu çocuklardan, öğretmen müdür temizlikçi bıkmış hala göreceksiniz benim çocuğum cumhurbaşkanı olacak diyor. Belkide çok zekidirler fazla zeki çocukta yaramaz olurmuş ya
Dün büyük bir sinir patlamasından sonra bugün sakin olmayı umuyorum, aşama fazla ödev yok ama eksikleri yaptırmayı düşünüyorum, dikte okuma yapıcaz birde