İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

dur sorayım haklısın canım cok sagol

biz daha e deyiz.. dün okuduk sadece e yi:)e bebeğim e:)) ama mantıklı yani..okutmakda önemli.. yoksa nasıl çözecekler..uyyyşzor bir yıl bizi bekliyor..

Bugun cuma
bakalım bu aksam bızı neler beklıyor
bende yavruma Allah zıhın acıklıgı versın dıye dua edıyorum
Insallah faydası olur Allah kabul eder

Gülaycığım daha sonra size de gelecektir dikte ödevleri, benim oğlum hiç sevmezdi anne ne.olur bakarak yazayım diye yalvarırdı.
Bizim okulumuzda çok soğuk havalarda karda yağmurda kapıyı kilitliyorlar bahçeye çıkamıyor çocuklar.
Birinci sınıf anneleri oyun hamuru alın oyun hamurları ile öğrendiği sesleri heceleri yazdırın yada beraber yazın oyun gibi, yada bir tepsiye traş köpüğü sıkın parmağı ile öğrendiği sesleri yazsın traş köpüğüyle
Bir de morpa kampüsü tavsiye ederim senelik üye oluyorsunuz, bilgisayarda öğrendiği sesleri, derslerini tekrar ediyor, şimdi 3.sınıfta birinci sınıftan beri üyeyiz

hanımlar merhaba topiği yeni keşfettim .. Benim kızımda 1 e başladı bu sene bugün sınav yaptı öğretmenimiz 4 kelime 1 cümle söylemiş2 doğru yapmış cümleyi hiç yazamamış 2 de yanlış .. T harfine geçtik biz harfleri tanımada sıkıntı yok ama birleştirmede sıkıntılıyız varmı önerisi olan birleştirme için

Uzun bi aradan sonra tekrardan selamlar herkese bizim hersey tam tikirinda gidiyo odev 2 3 sayfa oluyo kızım hiç sıkılmadan yapıyo ela lale el ele tarzı cumlelere geçtik çok güzel okuyo geçen bakmadan yazma t ye kadar öğrendiler bunların karışımından yazılı olmuşlar aferin almış el yazısı çok güzel korkdugum gibi olmadı inşallah hep bole devam eder Rabbim bütün kuzucuklarin yardımcısı olsun

günaydın herkese bayanlar
cuma günü okulda elle yazmışlar , 8 yazmışlar kitaptan 8 yapmışlar ve elle fotokopısı vardı
ve ege fotokopı harıcı dıgerlerını hıc yapmamıştı. elle ıkı satır yazmış ama kocaman yanı o cızgılere dıkkat etmeden . öğretmen artık ornek yazmıyor anladıgım kadarıyla. carsambada hıc bısey yapmamıştı persembe ıse guzel yazı defterı yıne dev gıbıydı. acayıp morelım bozuldu enerjım dustu. hemen 1 tane elle yaz dedım gozumun onunde o cızgılere dıkakt ederek yazdı sasırdım. neden yapmadın okulda dıye epey sordum sıra arkadasım konusturuyor benı dedı ama bılmem dogrumu ?

sınıfta 22 kısı varmıs gerı kalan ege bunlardan bırımı bılmıyorum.
hafta sonu odevıne gelınce yardımcı setten e ve l kıtabı bıtırılecek ti. hafta ıcı baslamıstık bıtırdı onu cuma aksamı.
elle yazdık 2 sayfa,biri okulda yazması gerekendı dıgerı odev. 2 sayfa 8 yazdık. yıne bırı okul bırı ev odevı. ve bu pazartesı ve her pazartesı dıkte calısması yapılacakmıs. baya bı calıstırdım defterde tahtasında el ele ıle elle karışıyor
deftere epey el sonra le sonra bırlestırdıgımızı ıfade eden bı resım ve elle yazdırdım
daha sonra el ele hatırlaması gereken seylerı soyledım bılmem oldu mu? en son artık olmus gıbıydı. ayrıca rakamlarıda bılıyor aslında ama genede calıstırdım . bakalım nasıl gececek. okumaya gelınce okumada sıkıntı yok okuyor. ama ezber mı acaba bılmıyorum.

epey hepsı bu kadar bızden

canım cok sagol bu pazartesı baslıyoruz dıktelere
bende bakayım dedıgın yere
ve tavsıyelerıne uyacagız bu hafta uzun bı tatıl bızı beklıyor
ayrıca carsamba okullar var mı?

Selam kızlar.. Günaydın.. bu hafta kısa olacak.. acaba çarşamba okul oalcakmı?yarım gün ya işyeleri falan.. 3 ders yapacak olup erken gidip erken mi çıkıcaklar ki??

Günaydın
Bizim öğretmende tam tersine velilere sanki çocukları gerizekalı muamelesi yapiyor

Olur mu öyle şey çok yanlış yaaa

Selam kızlar.. Günaydın.. bu hafta kısa olacak.. acaba çarşamba okul oalcakmı?yarım gün ya işyeleri falan.. 3 ders yapacak olup erken gidip erken mi çıkıcaklar ki??

Çarşamba yarım gün yaparlar çünkü bizde öğleye kadar çalışıcaz

valla hıc bılmıyorum ben bırazdan okulu arıcam kımısı dıyor sabahcılar 10 da cıkacak. oglencıler 10da gırıp 1 de cıkacak cok sacma geldı bana. keske okul olsa o gun okula gıtmeyı dusunuyorum egeyle ılgılı konusmak ıcın

Öğlenciler 10'da girip 12 'de cıkacaklarmış.
tüh yetişemeyeceğim okula ben 12:30 gibi evde olurum halbuki

Bencede öyle olur..3 ders yaparlar..10 da gidip 12.30 da çıkarlar .. tahmin etmiştim..hayırlısı.. ondan sonra taaa salıya kadar okul yok.. p.teside tatil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…