dur sorayım haklısın canım cok sagolişte cnm öğretmen gönderdiği notta hepsini yazmış çocuklarım bakarak yazmakta başarılı amaç ödev yaptırdım bitti olmucakmış çocuklar ne yazdığını bilerek yazacakmış öyle yazmış göndermiş sen egeye yazdırırken arada ne yazdık şimdi diye sor işe yarıyo
Bugun cuma
bakalım bu aksam bızı neler beklıyor
bende yavruma Allah zıhın acıklıgı versın dıye dua edıyorum
Insallah faydası olur Allah kabul eder
yanı bakmadan yazdırma gıbı bısey dımı o zaman bız onu daha hıc odev olarak yapmadık.
evde calıstırıyrouz ama anca odevlere fılan yetısıyoruz her aksam yazdıktan sonra bır kagıda sunu yaz bunu yaz desekte olur belkı bunu ogrendıgım ıyı oldu acıkcası el ele okuyor ege ama bazen ele gosterdıgımde bı duraksıyor hatırlamak ıcın umarım ezber degıldır.
canım cok sagol bu pazartesı baslıyoruz dıktelereGülaycığım daha sonra size de gelecektir dikte ödevleri, benim oğlum hiç sevmezdi anne ne.olur bakarak yazayım diye yalvarırdı.
Bizim okulumuzda çok soğuk havalarda karda yağmurda kapıyı kilitliyorlar bahçeye çıkamıyor çocuklar.
Birinci sınıf anneleri oyun hamuru alın oyun hamurları ile öğrendiği sesleri heceleri yazdırın yada beraber yazın oyun gibi, yada bir tepsiye traş köpüğü sıkın parmağı ile öğrendiği sesleri yazsın traş köpüğüyle
Bir de morpa kampüsü tavsiye ederim senelik üye oluyorsunuz, bilgisayarda öğrendiği sesleri, derslerini tekrar ediyor, şimdi 3.sınıfta birinci sınıftan beri üyeyiz
Bizim öğretmende tam tersine velilere sanki çocukları gerizekalı muamelesi yapiyorBirleştirme bizde de sıkıntı ama öğretmeni sorun yapmayın 2.grupta kavrayacaklar dedi
bızım okuldada boyle bı ogretmen varBizim öğretmende tam tersine velilere sanki çocukları gerizekalı muamelesi yapiyor
Bizim öğretmende tam tersine velilere sanki çocukları gerizekalı muamelesi yapiyor
Selam kızlar.. Günaydın.. bu hafta kısa olacak.. acaba çarşamba okul oalcakmı?yarım gün ya işyeleri falan.. 3 ders yapacak olup erken gidip erken mi çıkıcaklar ki??
valla hıc bılmıyorum ben bırazdan okulu arıcam kımısı dıyor sabahcılar 10 da cıkacak. oglencıler 10da gırıp 1 de cıkacak cok sacma geldı bana. keske okul olsa o gun okula gıtmeyı dusunuyorum egeyle ılgılı konusmak ıcınSelam kızlar.. Günaydın.. bu hafta kısa olacak.. acaba çarşamba okul oalcakmı?yarım gün ya işyeleri falan.. 3 ders yapacak olup erken gidip erken mi çıkıcaklar ki??