Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün kızım i harfini öğrenmiş. Öğretmen okuma sayfası vermiş okuması için, Lila annene lale al, diye yahu çocuk zaten i harfine yeni öğrenmiş n harfi nedir yani
Dün kızım i harfini öğrenmiş. Öğretmen okuma sayfası vermiş okuması için, Lila annene lale al, diye yahu çocuk zaten i harfine yeni öğrenmiş n harfi nedir yani
Günaydın
Bilmedikleri harfi hiç vermiyor bizim öğretmenimiz, resimle anlatıyor Ela ip(resim) atla yazdırıyor
verdıgı tepkıye bayıllldıııımmmmgünaydınnn dün öğle çok ödev vardı ki benim bile beynim eror verdi nihayetinde büyük küçük t harfini bir günde bitirmişler şimdiye dek günlere ayırıyordu öğretmen tatiller arttıkça tempoda artıyor sanırım
sorumluluğunu biliyor gece 12de olsa bu ödev bitecek diyor , dün ödev yapıyordu kulağında bişey vardı yavaşça aldım anammmm bir tepki " benim bedenime izinsiz dokunamazsın " tabi ben mest öyle mutlu oldum ki özür diledim haklı olduğunu benim yanlış yaptığımı vs anlattım (tabi biraz utandım da çocuk öyle haklı ki boş bulundum ve süreklide bu konuyu tembihleyen benim )
verdıgı tepkıye bayıllldıııımmmm
asıl odevlerı bu aksam gorucez kızlar
bızım ogretmen yarın cok gelen olmaz o sebeble salı aksamı odevlerı gonderecegını soylemıs.asıl ödevler yarın yarım günlük okul bitip tatile girince cutem
merhaba hoşgeldinmrb hanımlar benımde oglum 1,sınıfa basladı yenı buldum burayı bende aranıza katılmak ısterım bırbırımıze yardımcı olcagımız guzel bır yer olmus..
merhaba hoşgeldin
oglun kac yasında
hangı harftesınız buyrun dökülelim :)
Merhaba hoşgeldin iyi yaptın canımmrb hanımlar benımde oglum 1,sınıfa basladı yenı buldum burayı bende aranıza katılmak ısterım bırbırımıze yardımcı olcagımız guzel bır yer olmus..
Bizim öğretmen okulistik diye bir yere üye olmuş şifresini verdi arada açıp bakıyoruz ama fazla incelemedim, morpakampüs daha mı güzel acabaCute dün benim paşam anne telefonunda morpakampus açarmısın dedi öğretmen okulda acıyomuş çok eğlenceliymiş duyurulur 29 ekimde okula çağırdı kutlama için o zaman grşmeyi düşünüyorum
ogretmenın uyelıgı ucretsızmıs ve tum ogrencılere uyelık dagtıabılıyormusCute dün benim paşam anne telefonunda morpakampus açarmısın dedi öğretmen okulda acıyomuş çok eğlenceliymiş duyurulur 29 ekimde okula çağırdı kutlama için o zaman grşmeyi düşünüyorum
Merhaba hoşgeldin iyi yaptın canım
Bizim öğretmen okulistik diye bir yere üye olmuş şifresini verdi arada açıp bakıyoruz ama fazla incelemedim, morpakampüs daha mı güzel acaba
morpayı ogretmen eger ısterse ogrencılerıne uyelık acarak ucretsız verebılıyormusmorpakampusu ogretmenımız okulda kullanıyormus ege cok sevıyor bende almayı dusunuyorum ama farklımı alsam acaba vıtamın bırde okulıstık var yanlıs hatırlamıyorsam
ogretmenın uyelıgı ucretsızmıs ve tum ogrencılere uyelık dagtıabılıyormus
bu harıka bı fıkır
:)