- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
bencede 12:30 olur cunku sabahcılarda 7 'de baslıyıor galıba. 1 kadar dursalardı ıyıydı12 demiiiabooo. neyse ablası alır.. bende yatişemem ki..bizde 1 de çıkıcaz sanırsam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede 12:30 olur cunku sabahcılarda 7 'de baslıyıor galıba. 1 kadar dursalardı ıyıydı12 demiiiabooo. neyse ablası alır.. bende yatişemem ki..bizde 1 de çıkıcaz sanırsam..
Ikili ögretimlerde ilk 3 saat sabahçiların oluyor.onlar çıkınca diğer 3 saate de öģlenciler giriyor.Öğlenciler 10'da girip 12 'de cıkacaklarmış.
tüh yetişemeyeceğim okula ben 12:30 gibi evde olurum halbuki
o zaman harıka 1'de cıkacaklar ogretmene denk gelmem gerekıyorIkili ögretimlerde ilk 3 saat sabahçiların oluyor.onlar çıkınca diğer 3 saate de öģlenciler giriyor.
Noldu kio zaman harıka 1'de cıkacaklar ogretmene denk gelmem gerekıyor
yoksa ıcım ıcımı yıyor acıkcası
sınıfta 22 kısı varmıs gerı kalanNoldu ki
ya bizim öğretmenimiz çok ödev vermiyor şükür.. hafta sonu toplamda 3 büyük sayfa ödevimiz vardı.. biri resimli vs idi.. 2 si tam sayfaydı.. cuma birini c.teside ikisini yaptı bitirdi:)sıkmıyor öğretmenimiz sağolsun. bakalım evde de kelimelerde e harfini arıyouz sürekli)):annee sor bakayım bilecemmi diye habire kelimelerde e arıyoruz:))Hafta sonuna epey odev kalacak bızlere hafta sonu demek yanlış olur tabi
bugun a gecıcez a'da kalırız sanırım haftaya kadar bırlestırmeler evde yapılır dıye dusunuyorum
bırazdan okula gıdecek yavrum dıkte dersı ıcın bende buradan dua gonderım
bızde bızdeya bizim öğretmenimiz çok ödev vermiyor şükür.. hafta sonu toplamda 3 büyük sayfa ödevimiz vardı.. biri resimli vs idi.. 2 si tam sayfaydı.. cuma birini c.teside ikisini yaptı bitirdi:)sıkmıyor öğretmenimiz sağolsun. bakalım evde de kelimelerde e harfini arıyouz sürekli)):annee sor bakayım bilecemmi diye habire kelimelerde e arıyoruz:))
ben de hatırlamıyorum nasıl öğrenmiştik ama ali geli ve cin aliyi hatırlıyorum:))biz kelimeyle heceyle öğrenmiştik sanırsam..bızde bızde
ama bazen standart basında dıyor basındamı dıyorum? sonunda sonunda duzeltıyor ya da ortasında
ay ne zor ıslerı ya bız boylemı ogrenmıstık hatırlamıyorum ama ben o kadar zor ogrendımkı
hatta sınfıın en son okuyanı bendım
Evett biz mini mini 1 olduk sınıfın en küçüğü de benim kız cuteYeni mini mini 1 anneleri buldum :)
@Bi kahve
@meliSSAnil
@Psychopaths
@musmutluluk
@AHENK-ANLAM
@yaren35
@elalale
Başladı başladı benim ufaklıkta sınıfın en kucugu 67 aylık basladıEvett biz mini mini 1 olduk sınıfın en küçüğü de benim kız cute
Ama iyi ki başladı çok çabuk adapte oldu.
Tek sıkıntı ödev onu da etüt ile aşıyoruz.
Sen ne ettin ege başladı mı?
Ben sayfaları okumadım daha
Eda nazlı cumartesi günü 6 yaşında olduBaşladı başladı benim ufaklıkta sınıfın en kucugu 67 aylık basladı
etut yok bızım aslında ben cok ıstedım olsun dıye ama okul hafta sonu etut acmamıs 1. sınıflara talep olmamıs. 2.donem belkı dedıler ama benım nıyetım benımde egeyle etute gıtmem fakat yok yanı bır yer aradım ozel ders verıyorlar. oyle bı durumu yok dıye dusunmedım.
hosgeldınız buarada burada paylasıyoruz konusuyoruz
anlat bakalım
hangı sesteler odevler ne alemde neler yapıyorsunuz
okul tam gun mu yarım mı? ozel mı devlet mi
eyvah egeyıde bu sabah babası 11 'de zor kaldırdı vallaslm kızlar bir haftasonunu daha geride bırakıp geldik
morpakampüs kullanıyoruz biz okulda ek kitap 8er sayfalı iki dergi parçamız vardı onları kendisi yaptı sonrada 2 sayfa dikte çalışması yaptık bugün "t" sesine geçecekler
çocuklar tam uyum sağladı derken bu tatil iyi gelmeyecek tamam bizede tatil ve muhtemelen bizim öğretmenimiz epey ödev verecek
çarşamba günü 10da ders başlayıp 13te bitecekmiş servise en geç 9:30da binmeli ama o saatte uyanmamış oluyolar bakalım ne olacak