kSelam kızlar ben bugun klozet konan lazimlik aldım sünger li pufudik üstü resimli ceylin sevdi gösterdim oturdu peçete kopardı göbeği sildi kalkmak istemedi agladi ama bişey yapmadı tabi sizce basliyim mi havalarda soğuk sadece sabah kaka yapmadan anlarsam oturtSam fayda ederim ne dersiniz
Sar kuzum sar, sen de bize sar, napican baskaBenim sorumu görmezden geldiniz minigimin ata binen resminede bişey demedinizbu günlerde sıkıldım heralde hergün aynı monoton size sarayım dedim
Canım bizim ev kaloriferli değil ki keşke olsa klima kullanıyoruz doğal gaz yeni geldi almicam ama her odada klima var çünkü yani usuyebilir bahara bıraktım bendeMerhaba ben verdim tuvalet eğitimini direkt klozete oturttum korkmaması güzel bir şey kış olmasına hasta olur diye takılma evler kaloriferli sonuçta ama zor bi süreç kendini iyi hazırla
k
Geçmiş olsun canım. .tez zamanda iyileşin insallah..o öksürüğü o kadar iyi biliyorumki fatihim neler çekti. .kuzucuklar hasta olmasında varsın biz olalim..günaydın herkese nasılsınız bakalım.
biz ailecek hala hastayız bir öksürük var ki geçmedi gitmeedi hala
Geçmiş olsun canım. .tez zamanda iyileşin insallah..o öksürüğü o kadar iyi biliyorumki fatihim neler çekti. .kuzucuklar hasta olmasında varsın biz olalim..
canim gecmis olsun. tereyagini bir tatli kasiginda hafif ateste ilitip ustune pekmez dokup sabah ac karna ictin mi uc gune kalmaz oksuruk geciyor.once sen kendinde dene sonra kuzuya verirsin. dikkat et kasik sicak olmasin. bizimkide hasta burnu akiyo, oksuruyor. ama ben bunu vermiyorum . bebek bir gogsumu emince diğeri akiyo onuda bardaga koyup ogluma iciriyorum. bir yemek kasigi kadar oluyor. cok uzulmustum onu sütten kesince boylece mutlu oluyorum.Aynen öyle ya çok kötü şimdi kızımda bende çok fena öksürüyoruz.
yılbaşı planlarınız var mı bakalım
canim gecmis olsun. tereyagini bir tatli kasiginda hafif ateste ilitip ustune pekmez dokup sabah ac karna ictin mi uc gune kalmaz oksuruk geciyor.once sen kendinde dene sonra kuzuya verirsin. dikkat et kasik sicak olmasin. bizimkide hasta burnu akiyo, oksuruyor. ama ben bunu vermiyorum . bebek bir gogsumu emince diğeri akiyo onuda bardaga koyup ogluma iciriyorum. bir yemek kasigi kadar oluyor. cok uzulmustum onu sütten kesince boylece mutlu oluyorum.
Yok canim ne kusuru..bence kes ..minanin saci baya uzumus..mina 6 aylikken iki defa kestim.
Pitim bi 6 ay sonra baya geliştirirler çok takma.çünkü biz ugrastikca onlar konuşmuyor sanki. Ben bıraktım yinede anlatiyorlar dertlerini bunada sukur
canim ingilizceyi iyi biliyorsan konus arada bir.yarim yamalaksa konusma cunku cocuklar bu donemde ne verirsen kapar. uc yasa kadar dil gelisimi cok onemli. belki konusmaz ama beynine kodlar onu. kaynim bizdeyken o ingilizce konusuyordu kayinvalidem kürtçe bizde türkçe konusuyorduk.( tabi hep degil arada bir kulak dolgunlugu olsun diye)evet canım geliştiriyorlar, senin oğlun şanslı iki dil bilecek, hatta ingilizce de öğrenir okulda. burada dünya kadar para veriyorsun dil öğrenmesi için. ben ingilizce biliyorum aslında inglizce öğretmek istiyorum kafası karışır diye cesaret edemiyorum
canım evet bende eskiben izletiyordum ama şimdi biraz azalttım, şimdi azaldığı andan itibaren konuşmamız ilerledi. izletsemde şuan sorular soruyorum. "aaa, annecim o ne?" diyorum "düüdüüüüt" diyor. öyle karşısına oturdup izletmiyorum ve gerçekten çok etkisi oluyor.anneler günaydın... buraya bolca yazilar yazin gece uyumayayim diye sizi okuyorum. ayrica benim oğlan dillendi ki sormayin pitir pitir konusuyo neredeyse. gerci daha kendi cumlelerini tam kuramiyor ama olsun. ben bu konusmayi tv yi kayinvalidemin odasina aldik onunla salonda tv olnadan vakit geciriyoruz ona bagliyorum. cunku bir aydır tv yok cocuk bir aydir dilde baya bi yol kat etti.
Canim cok gecmis olsun..duydum ama denemedim yarın sabah deneyim cnm
Minaninda boya saci uzadi..ama cok incedir..kesmeyede kiyamiyorum..bakalim artik..canim ikinci cocuk icin haklisin..bende kendimi 2.cocuga hazir hissetmiyorum hayirlisi diyorum..allah istiyene versin..ben de ilk önlerini kestim perçem yaptım, sonra da banyodayken arkalarını kestim çok dolaşıyordu. ama fazla kesmedim hala uzun düzleştirince küt gibi oluyor. yazın da kuaföre götürüp adamakıllı bir kesim yaptırırım.
tuvalet işini ben yaza bıraktım arkadaşlar, portatif lazımlık almıştım klozete de adaptör olarak kullanılıyor.arasıra deniycem onu alışsın diye.
2. çocuk olayını ben iyice rafa kaldırdım, fiziksel ve ruhsal olarak istediğim seviyeye gelmeden olmaz. birkaç yıl tatile falan gidip kafamı dinlemem lazım. daha yeni rahata ermişken gazlı guzlu bir bebek, 2 yıl daha emzirme, uykusuz geceler, iştahsız yemeyen bir sıpa falann...Ay Alllah korusun Allah hepimizin miniklerine uzun ve sağlıklı ömür versin diyorum.
belki bir 4-5 yıl sonra fikrim değişir.
bir de bu kreşe başlayınca öteki bebek doğmuş olacak kreşe giden hastalık getirecek illa ki, biraz da bundan korkuyorum. ve benim ailem çok yoruldu yıprandı, 2. bir çocuk doğurup yine onlara bakın demeye hiç hakkım yok.
evde olsam yapardım ama arka arkaya...ikisini beraber büyütürdüm. şu an doğurmak çok bencilllik olur.
Masallah oglusuna..mina tv izlemeyi hic seviyor..ona acsamda izlemiyor..telefonda vidolu pepe ve nilo sarkisini dinler oda ara sira..anneler günaydın... buraya bolca yazilar yazin gece uyumayayim diye sizi okuyorum. ayrica benim oğlan dillendi ki sormayin pitir pitir konusuyo neredeyse. gerci daha kendi cumlelerini tam kuramiyor ama olsun. ben bu konusmayi tv yi kayinvalidemin odasina aldik onunla salonda tv olnadan vakit geciriyoruz ona bagliyorum. cunku bir aydır tv yok cocuk bir aydir dilde baya bi yol kat etti.
Canim mutlu yillarr2014 oglumu 2015 kizimi verdi bana. bundan sonra bana bisey vermesinler. hicbirseyde almasinlar. hayatim biyle devam etsin yeter.iyi yillar anneler. her yilimiz bir oncekinden guzel gecsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?