- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Çok geçmiş olsun canım merakla bekliyorum yazınıanneler ölümden dönme maceramizi ve oglumun benim ve kizimin hayatini nasil kurtardigini iyilesir iyilesmez yazarim. msjlari ve grcmisi okuyamadim. sadece birincisi sezeryan olan arkadaslar lutfen rahim duvarinizi surekli olcturin demek icin yazdim. sizi seviyorum. kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
Haklisin ikisi aynı anda zor olurBİZİMKİ DE gizli saklı yapıyor hep aynı köşe de yaparken yada altını açacakken de utanıyor açtırmak istemiyor.
yapar yaomaz anne çiş anne kaka diye söylüuor mutlaka
ama anasında pek iş yok üstüne düşmüyor yeni memeden kesildik bide tuvalet cidden çıldırırım herhalde
Aaa hayırdır ins pınaranneler ölümden dönme maceramizi ve oglumun benim ve kizimin hayatini nasil kurtardigini iyilesir iyilesmez yazarim. msjlari ve grcmisi okuyamadim. sadece birincisi sezeryan olan arkadaslar lutfen rahim duvarinizi surekli olcturin demek icin yazdim. sizi seviyorum. kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
Kislar bebeği bezden kurtulan varmidaha benim.oğlanın hiç kurtulmaya niyeti yok halen gizli saklanarak yapiyo kakayi yaptığında demiyo normal saatlerde olesine yada ben wc giderken bana soluyo kendi yaptığını görmezden geliyo
anneler ölümden dönme maceramizi ve oglumun benim ve kizimin hayatini nasil kurtardigini iyilesir iyilesmez yazarim. msjlari ve grcmisi okuyamadim. sadece birincisi sezeryan olan arkadaslar lutfen rahim duvarinizi surekli olcturin demek icin yazdim. sizi seviyorum. kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
Demi öğrenecek ler sonuctaBizim bakıcı da başlayalım artık öğretelim diyor. Ben çocuk kendi isteyince başlamk taraftarıyım. Aslında öğrenmeye açık . Ama acelem yok iyice dillensin soylesin de sonra... Ben dert etmem sonuçta oğrenmeyen çocuk yok :)
Canim bizim ki de öyle bir yere saklanip yapiyor soruyorum kaka mi geldi diye evet diyor gel seni tuvalete gotureyim mi teklif ettigim de hayir anne diyor ustelemiyorum somut bir girisim yok yani. Beni asıl düşündüren memeden ayrilma olayi hala emerek uyuyor. Kesintisiz bir gece bile uyumadı. 4,5 kere kalktiginda şükrediyorum. Yemesi de cok problem cok az yiyor inek sutu felan icmez kasik mamasi da yemez anne sutunu zaten 4 ayliktan itibaren tek taraftan aliyor sut cok az emzik niyetine kullanıyor.Aciktigi icin bu kadar uyaniyor farkindayim ama ne bir yudum inek sutu icirebiliyorum ne de bir kasik mama yedirebiliyorumKislar bebeği bezden kurtulan varmidaha benim.oğlanın hiç kurtulmaya niyeti yok halen gizli saklanarak yapiyo kakayi yaptığında demiyo normal saatlerde olesine yada ben wc giderken bana soluyo kendi yaptığını görmezden geliyo
Canim hayirdir cok gecmis olsunanneler ölümden dönme maceramizi ve oglumun benim ve kizimin hayatini nasil kurtardigini iyilesir iyilesmez yazarim. msjlari ve grcmisi okuyamadim. sadece birincisi sezeryan olan arkadaslar lutfen rahim duvarinizi surekli olcturin demek icin yazdim. sizi seviyorum. kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
Amin inshakseverimizde kavuşacak bu siralar ins vede reyyanimiz
pınar canım hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun allahım kolaylık versinCok sevindim..darisi esraya reyyana ve haksevere
anneler ölümden dönme maceramizi ve oglumun benim ve kizimin hayatini nasil kurtardigini iyilesir iyilesmez yazarim. msjlari ve grcmisi okuyamadim. sadece birincisi sezeryan olan arkadaslar lutfen rahim duvarinizi surekli olcturin demek icin yazdim. sizi seviyorum. kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
Kislar bebeği bezden kurtulan varmidaha benim.oğlanın hiç kurtulmaya niyeti yok halen gizli saklanarak yapiyo kakayi yaptığında demiyo normal saatlerde olesine yada ben wc giderken bana soluyo kendi yaptığını görmezden geliyo
canım bizimde öyle. ben erken olduğunu düşünüyorum ve havalar soğuk zaten.Kislar bebeği bezden kurtulan varmidaha benim.oğlanın hiç kurtulmaya niyeti yok halen gizli saklanarak yapiyo kakayi yaptığında demiyo normal saatlerde olesine yada ben wc giderken bana soluyo kendi yaptığını görmezden geliyo
canım geçmiş olsun. çok merak ettim.anneler ölümden dönme maceramizi ve oglumun benim ve kizimin hayatini nasil kurtardigini iyilesir iyilesmez yazarim. msjlari ve grcmisi okuyamadim. sadece birincisi sezeryan olan arkadaslar lutfen rahim duvarinizi surekli olcturin demek icin yazdim. sizi seviyorum. kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
Canim hayirli olsun..allah anali babali büyütsün.anneler ölümden dönme maceramizi ve oglumun benim ve kizimin hayatini nasil kurtardigini iyilesir iyilesmez yazarim. msjlari ve grcmisi okuyamadim. sadece birincisi sezeryan olan arkadaslar lutfen rahim duvarinizi surekli olcturin demek icin yazdim. sizi seviyorum. kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
Canim bence en kisa zamanda memeden kes.. minada oyleydi..cok sükür hersey yiyior ama corba haric..minada emerek uyuyordu simdi besigine koyuyorum nini soyluyorum uyuyor..geceleri hemen hemen hic uyanmiyor..bide minada inek sütü icmiyordu.ama cok sükür bu 3 gündür iciyor..üstelik kendisi istiyor..anne süt diyor..Sütten kesmek bizim icin iyi oldu..darisi sizin basiniza..Canim bizim ki de öyle bir yere saklanip yapiyor soruyorum kaka mi geldi diye evet diyor gel seni tuvalete gotureyim mi teklif ettigim de hayir anne diyor ustelemiyorum somut bir girisim yok yani. Beni asıl düşündüren memeden ayrilma olayi hala emerek uyuyor. Kesintisiz bir gece bile uyumadı. 4,5 kere kalktiginda şükrediyorum. Yemesi de cok problem cok az yiyor inek sutu falan icmezdi kasik mamasi da yemez anne sutunu zaten 4 ayliktan itibaren tek taraftan aliyor sut cok az emzik niyetine kullanıyor.Aciktigi icin bu kadar uyaniyor farkindayim ama ne bir yudum inek sutu icirebiliyorum ne de bir kasik mama yedirebiliyorum
Canim hayirdir cok gecmis olsunCok sukur iyisiniz prensesin hayirli olsun
Insallah canim cok düskün biraz korkuyorum ama en kısa zamanda kesicem masallah Mina'ya umarim biz de duzene gireriz.Canim bence en kisa zamanda memeden kes.. minada oyleydi..cok sükür hersey yiyior ama corba haric..minada emerek uyuyordu simdi besigine koyuyorum nini soyluyorum uyuyor..geceleri hemen hemen hic uyanmiyor..bide minada inek sütü icmiyordu.ama cok sükür bu 3 gündür iciyor..üstelik kendisi istiyor..anne süt diyor..Sütten kesmek bizim icin iyi oldu..darisi sizin basiniza..
Canim bende cok korkuyordum..3 falan cok zorlanirsin ..sonra hersey duzene giriyor..bide canim kestiginde cuma aksami keski hafta sonu ise gitmiyorsun ya senin icin rahat olucak..bende oyle yaptim ben calismiyorum esim bana yardimci olsun diye hafta sonuya denk getirdik..insallah sizde düzene girersiniz..Insallah canim cok düskün biraz korkuyorum ama en kısa zamanda kesicem masallah Mina'ya umarim biz de duzene gireriz.
Sagol canim mayista bitecek ucretsiz iznim hen bezi hem memeden kesmeyi halletsem cok iyi olacak esim sadece pazar gunleri evde hic akrabaniz felan da yok burdaCanim bende cok korkuyordum..3 falan cok zorlanirsin ..sonra hersey duzene giriyor..bide canim kestiginde cuma aksami keski hafta sonu ise gitmiyorsun ya senin icin rahat olucak..bende oyle yaptim ben calismiyorum esim bana yardimci olsun diye hafta sonuya denk getirdik..insallah sizde düzene girersiniz..
Canım inek sütü mümkün değil ben de içiremiyorum . Hala hipp devam sutu içiyor. Onu da uykuda farkında olmadan içiyor. Eğer gece tamamen uyandıysa 2 saat falan uyumuyor. Ben de geç 3 bile olsa çorba veriyorum. Guzel içiyor. Gece uyanıp köfte yediği bile oldu:)Canim bizim ki de öyle bir yere saklanip yapiyor soruyorum kaka mi geldi diye evet diyor gel seni tuvalete gotureyim mi teklif ettigim de hayir anne diyor ustelemiyorum somut bir girisim yok yani. Beni asıl düşündüren memeden ayrilma olayi hala emerek uyuyor. Kesintisiz bir gece bile uyumadı. 4,5 kere kalktiginda şükrediyorum. Yemesi de cok problem cok az yiyor inek sutu felan icmez kasik mamasi da yemez anne sutunu zaten 4 ayliktan itibaren tek taraftan aliyor sut cok az emzik niyetine kullanıyor.Aciktigi icin bu kadar uyaniyor farkindayim ama ne bir yudum inek sutu icirebiliyorum ne de bir kasik mama yedirebiliyorum
Canim hayirdir cok gecmis olsunCok sukur iyisiniz prensesin hayirli olsun
Canım inek sütü mümkün değil ben de içiremiyorum . Hala hipp devam sutu içiyor. Onu da uykuda farkında olmadan içiyor. Eğer gece tamamen uyandıysa 2 saat falan uyumuyor. Ben de geç 3 bile olsa çorba veriyorum. Guzel içiyor. Gece uyanıp köfte yediği bile oldu:)[/QUOTE
Bizim en buyuk sorunumuz yemek. severek yedigi zeytin ve cilek baska bisey yok pilav ve makarna olunca da 4,5 kasik itiraz etmeden yiyor.Ya dislerini kapatiyor kasıgı catali hic agzina almıyor ya da alip biraz bekletip tükürüyor. Keske yese belki daha az uyanir bir kac cesit alternatif bulunduruyorum öğünlerinde ama ise yaramıyor. Emmeye güveniyor.Umudum bırakınca düzelmesi
canım bizim beşiğimiz altta oyun yeri olanlardan olduğu için üstünde 3 ayıcık dönüyordu. açıkçası pek faydasınını görmedim. zaten ayakta sallanarak uyuyordu. 2-3 kez sadece bir kaç kez uzanmaya çalıştı. o kadar.Kızlar bebişlerinize donence almış mıydınız? Kızııma almamıştım ama şimdi oğluma alsam mı diyorum. İşe yarıyor mu? Hangi marka model tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?