2014 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun canım merakla bekliyorum yazını

Haklisin ikisi aynı anda zor olur

Aaa hayırdır ins pınar şükür iysiniz rabbim tekrarini yasatmasin ins.

Bizim bakıcı da başlayalım artık öğretelim diyor. Ben çocuk kendi isteyince başlamk taraftarıyım. Aslında öğrenmeye açık . Ama acelem yok iyice dillensin soylesin de sonra... Ben dert etmem sonuçta oğrenmeyen çocuk yok :)

Nasıl yani... Çok geçmiş olsun.

Demi öğrenecek ler sonucta BENDE BU ZAMANa KADAR ogretme girişiminde bulunmadim yaza kadar öğrense bari kreşe başlamadan

Canim bizim ki de öyle bir yere saklanip yapiyor soruyorum kaka mi geldi diye evet diyor gel seni tuvalete gotureyim mi teklif ettigim de hayir anne diyor ustelemiyorum somut bir girisim yok yani. Beni asıl düşündüren memeden ayrilma olayi hala emerek uyuyor. Kesintisiz bir gece bile uyumadı. 4,5 kere kalktiginda şükrediyorum. Yemesi de cok problem cok az yiyor inek sutu felan icmez kasik mamasi da yemez anne sutunu zaten 4 ayliktan itibaren tek taraftan aliyor sut cok az emzik niyetine kullanıyor.Aciktigi icin bu kadar uyaniyor farkindayim ama ne bir yudum inek sutu icirebiliyorum ne de bir kasik mama yedirebiliyorum
Canim hayirdir cok gecmis olsun Cok sukur iyisiniz prensesin hayirli olsun

yasakhayal ve taube teşekür ederim beni de duaya kattıgınız için tatlı anneler :)
Amin inshakseverimizde kavuşacak bu siralar ins vede reyyanimiz

Cok sevindim..darisi esraya reyyana ve haksevere
pınar canım hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun allahım kolaylık versin

canım bizimde öyle. ben erken olduğunu düşünüyorum ve havalar soğuk zaten.

canım geçmiş olsun. çok merak ettim.

Canim hayirli olsun..allah anali babali büyütsün.

Canim bence en kisa zamanda memeden kes.. minada oyleydi..cok sükür hersey yiyior ama corba haric..minada emerek uyuyordu simdi besigine koyuyorum nini soyluyorum uyuyor..geceleri hemen hemen hic uyanmiyor..bide minada inek sütü icmiyordu.ama cok sükür bu 3 gündür iciyor..üstelik kendisi istiyor..anne süt diyor..Sütten kesmek bizim icin iyi oldu..darisi sizin basiniza..

Insallah canim cok düskün biraz korkuyorum ama en kısa zamanda kesicem masallah Mina'ya umarim biz de duzene gireriz.

Insallah canim cok düskün biraz korkuyorum ama en kısa zamanda kesicem masallah Mina'ya umarim biz de duzene gireriz.
Canim bende cok korkuyordum..3 falan cok zorlanirsin ..sonra hersey duzene giriyor..bide canim kestiginde cuma aksami keski hafta sonu ise gitmiyorsun ya senin icin rahat olucak..bende oyle yaptim ben calismiyorum esim bana yardimci olsun diye hafta sonuya denk getirdik..insallah sizde düzene girersiniz..

Sagol canim mayista bitecek ucretsiz iznim hen bezi hem memeden kesmeyi halletsem cok iyi olacak esim sadece pazar gunleri evde hic akrabaniz felan da yok burda zir olacak ama insallah atlatiriz

Canım inek sütü mümkün değil ben de içiremiyorum . Hala hipp devam sutu içiyor. Onu da uykuda farkında olmadan içiyor. Eğer gece tamamen uyandıysa 2 saat falan uyumuyor. Ben de geç 3 bile olsa çorba veriyorum. Guzel içiyor. Gece uyanıp köfte yediği bile oldu:)

Kızlar bebişlerinize donence almış mıydınız? Kızııma almamıştım ama şimdi oğluma alsam mı diyorum. İşe yarıyor mu? Hangi marka model tavsiye edersiniz?

Kızlar bebişlerinize donence almış mıydınız? Kızııma almamıştım ama şimdi oğluma alsam mı diyorum. İşe yarıyor mu? Hangi marka model tavsiye edersiniz?
canım bizim beşiğimiz altta oyun yeri olanlardan olduğu için üstünde 3 ayıcık dönüyordu. açıkçası pek faydasınını görmedim. zaten ayakta sallanarak uyuyordu. 2-3 kez sadece bir kaç kez uzanmaya çalıştı. o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…