- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Canım Allah yardimci olsun bizi haberder et benim için kokla bol sütün olur insallahgüzel anneler doguma gidiyorum acil aliyorlar sancim cokmus ama hissetmiyormusum. rahim duvarinda bu sancilar incelmeye sebep oldugundan aliyorlar beni
güzel anneler doguma gidiyorum acil aliyorlar sancim cokmus ama hissetmiyormusum. rahim duvarinda bu sancilar incelmeye sebep oldugundan aliyorlar beni
csmım çok heyecamlı imş güzelce doğmuşturgüzel anneler doguma gidiyorum acil aliyorlar sancim cokmus ama hissetmiyormusum. rahim duvarinda bu sancilar incelmeye sebep oldugundan aliyorlar beni
Amin canım sağlıklı olsunlar kilo önemli değilCanim sizede çok geçmiş olsun.minada çok zayıflamis..tombisimden eser kalmamış..Sağlıklı olsunlar da
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ay çok heyecanlandım bebeğini benim içinde kokla canımgüzel anneler doguma gidiyorum acil aliyorlar sancim cokmus ama hissetmiyormusum. rahim duvarinda bu sancilar incelmeye sebep oldugundan aliyorlar beni
Sağol canım.evet ya ağrısı çok kotuCok gecmis olsun ondan zayıflamis kuzucuk kulak bogaz ağrısı çok zor
Sağol canım..katılıyorum sana.hasanpınar doğum yaptı mı kızlar, haberi olan var mı?
taubecim minaya çok geçmiş olsun kuzum nasıl ağrımıştır kulağı, kızlar özellikle top havuzu gibi kapalı çocuk oyun alanlarından biraz uzak tutalım bebişleri, malum kış dönemi hastalıklar kol geziyor, bizim arkadaşın çocuğunun gözü iltihaplanmış akıyormuş, kreşe bile almadılar diğer çocuklara bulaşmasın diye.
Evet canim bende pınar i çok merak ediyorum.kızlar topic ne kadar hareketsiz kaldı... H HASANPINAR ne yaptı acaba ? merak ettim... hayırlısıyla inşallah yaptı doğumunu...
Şükür darısı diğer hamilelerimize ins.aldı bebeğini kucağına kızlar. çok şükür ikisi de iyi.
Darısı bana :)Şükür darısı diğer hamilelerimize ins.
Amin insDarısı bana :)
Cok sevindim..darisi esraya reyyana ve hakseverealdı bebeğini kucağına kızlar. çok şükür ikisi de iyi.
amin arkadaşlar inşallah Alah isteyen herkese nasip etsin
AMİNCok sevindim..darisi esraya reyyana ve haksevere
Kislar bebeği bezden kurtulan varmidaha benim.oğlanın hiç kurtulmaya niyeti yok halen gizli saklanarak yapiyo kakayi yaptığında demiyo normal saatlerde olesine yada ben wc giderken bana soluyo kendi yaptığını görmezden geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?