2014 Şubat Anneleri

güzel anneler doguma gidiyorum acil aliyorlar sancim cokmus ama hissetmiyormusum. rahim duvarinda bu sancilar incelmeye sebep oldugundan aliyorlar beni

Hayırlı doğumlar... Sağlıkla kucağına al inşallah. Habersiz bırakma bizi... Bak normal istiyordun ama bu durumda sezaryen daha hayırlı oldu sanırım... Allah tamamını erdirsin.

hasanpınar doğum yaptı mı kızlar, haberi olan var mı?

taubecim minaya çok geçmiş olsun kuzum nasıl ağrımıştır kulağı, kızlar özellikle top havuzu gibi kapalı çocuk oyun alanlarından biraz uzak tutalım bebişleri, malum kış dönemi hastalıklar kol geziyor, bizim arkadaşın çocuğunun gözü iltihaplanmış akıyormuş, kreşe bile almadılar diğer çocuklara bulaşmasın diye.

Sağol canım..katılıyorum sana.

Kislar bebeği bezden kurtulan varmi daha benim.oğlanın hiç kurtulmaya niyeti yok halen gizli saklanarak yapiyo kakayi yaptığında demiyo normal saatlerde olesine yada ben wc giderken bana soluyo kendi yaptığını görmezden geliyo

BİZİMKİ DE gizli saklı yapıyor hep aynı köşe de yaparken yada altını açacakken de utanıyor açtırmak istemiyor.
yapar yaomaz anne çiş anne kaka diye söylüuor mutlaka
ama anasında pek iş yok üstüne düşmüyor yeni memeden kesildik bide tuvalet cidden çıldırırım herhalde

anneler ölümden dönme maceramizi ve oglumun benim ve kizimin hayatini nasil kurtardigini iyilesir iyilesmez yazarim. msjlari ve grcmisi okuyamadim. sadece birincisi sezeryan olan arkadaslar lutfen rahim duvarinizi surekli olcturin demek icin yazdim. sizi seviyorum. kendinize ve bebislerinize iyi bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…