2014 Şubat Anneleri

Onlar için kolay oluyo jelibonum ASLINDA ŞİMDİ ANA DİL.ORENMESİ LAZIM. O Yüzden çok almanca kelime demiyorum kres oretmenide ole dedi..siz ana dili oretin zaten burda en kisa surede almanca orenir dedi
Canım öyle olur orda bi şekilde öğrenir.

canım boğaz ve kulak enfeksiyonu oldu 6 tane iğne oldu bugün birazdaha iyi şükürler olsun sen nasılsın emir nasıl
Canım çok geçmiş olsun ben iyiyimde emir hasta burnu hafif tıkalı bide boğazını gösterip acıyo diyo. Bi öneriniz var mı boğaz için?

canim sezeryan sonrasindaki normal dogumlar ilk normal gibi olmuyor. iki yil aralarinda oldugu icin ic dikisler sikinti yaratiyormus mesela ikinmayi en sona birakiyorsun.bunu yaptirabilen doktorlarin sayisi az. netten ssvd( sezeryan sonrasi vajinal dogum ) diye bir arastir istersen. ben istanbul pendikteyim. burda sezeryan dogum 1275 istiyorlar.

ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan. param olsaydi sezeryan sonrasi normal dogum yaptiran doktorlar var. arastirdim 10 dan basliyor fiyatlari. yolu da cabasi iste bu yuzden canim maalesef sezeryan...

ben normal istiyorum deyince doktorlar yapmıyor mu ? yani her doktor yapmıyor mu ?
bu senin isteğin sonuçta merak ettiğim için soruyorum

bakmadan bende yazmışım. :)
ben bizim hastaneden biliyorum kendi doğuım zamanında sezeryan sonrası gelen kişler oluyordu.
Ve onlara da anormal insan gözü ile bakan hiç doktor görmedim. 2 dr da denk geldim ikisinin de mantığı aynıydı.
adı üstünde normal doğum sürecin ona elverişli olur ise ( bebek ters olmaz , suyun gelir , ne bileyim açılman iyi olur ) yaparsın diye anlatıyordu.
o bir klişe olmuş artık sezeryan sonrası normal olmaz gibi. bide dr larımız sağolsun korkutmayı çok seviyor demotive ederek insanı doğumdan soğutuyor galiba.

Anneler napiyosunuz keyifler nasıl? Balık yeme durumlarınız nasıl ben ne yaptıysam yok sevmiyor hamsi biraz yiyo oda azcık yeterli değil bende hamilelikte önce severdim hamileliğin sonlarına doğru tiksindim çok yediğim için OMÜ etkiledi anlamadim

Ben sana özelden yazacağım uygun bir zamanda

canım çok yemiyor 4 tane zor. Bazen 1 yudum yiyince seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…