Canım öyle olur orda bi şekilde öğrenir.Onlar için kolay oluyo jelibonumASLINDA ŞİMDİ ANA DİL.ORENMESİ LAZIM. O Yüzden çok almanca kelime demiyorum kres oretmenide ole dedi..siz ana dili oretin zaten burda en kisa surede almanca orenir dedi
Canım ne oldu ensara telefondan zor oluyo hem yazmak hem okumakCanım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canım boğaz ve kulak enfeksiyonu oldu 6 tane iğne oldu bugün birazdaha iyi şükürler olsun sen nasılsın emir nasılCanım ne oldu ensara telefondan zor oluyo hem yazmak hem okumak
Canım çok geçmiş olsun ben iyiyimde emir hasta burnu hafif tıkalı bide boğazını gösterip acıyo diyo. Bi öneriniz var mı boğaz için?canım boğaz ve kulak enfeksiyonu oldu 6 tane iğne oldu bugün birazdaha iyi şükürler olsun sen nasılsın emir nasıl
canim sezeryan sonrasindaki normal dogumlar ilk normal gibi olmuyor. iki yil aralarinda oldugu icin ic dikisler sikinti yaratiyormus mesela ikinmayi en sona birakiyorsun.bunu yaptirabilen doktorlarin sayisi az. netten ssvd( sezeryan sonrasi vajinal dogum ) diye bir arastir istersen. ben istanbul pendikteyim. burda sezeryan dogum 1275 istiyorlar.Canım ne alakası var anlamadım. Normal doğum yaptırmak için 10 bin gerekmiyor. Benim babam da jinekolog. Eğer iyi bir doktor ve paragoz değilse zaten normali oneriyor sezaryenden sonra. Benim iki sene olmadı doğum yapalı. Yine hamileyim babam normal yapabilirsin diyor. Bunun için 10 bin neden anlamadım.
ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan. param olsaydi sezeryan sonrasi normal dogum yaptiran doktorlar var. arastirdim 10 dan basliyor fiyatlari. yolu da cabasi iste bu yuzden canim maalesef sezeryan...
canim sezeryan sonrasindaki normal dogumlar ilk normal gibi olmuyor. iki yil aralarinda oldugu icin ic dikisler sikinti yaratiyormus mesela ikinmayi en sona birakiyorsun.bunu yaptirabilen doktorlarin sayisi az. netten ssvd( sezeryan sonrasi vajinal dogum ) diye bir arastir istersen. ben istanbul pendikteyim. burda sezeryan dogum 1275 istiyorlar.
canım günaydın çoo az kalmış canım.günaydın melek anneler..
Neeee 15 gun mugünaydın melek anneler..
Herkese günaydın Ensar hasta olunca üç gün falan emzik almadı eşimde bi daha verme bu sayede bıraksın diyor sizce nazıyım kızlar
canim sezeryan sonrasindaki normal dogumlar ilk normal gibi olmuyor. iki yil aralarinda oldugu icin ic dikisler sikinti yaratiyormus mesela ikinmayi en sona birakiyorsun.bunu yaptirabilen doktorlarin sayisi az. netten ssvd( sezeryan sonrasi vajinal dogum ) diye bir arastir istersen. ben istanbul pendikteyim. burda sezeryan dogum 1275 istiyorlar.
canım çok yemiyor 4 tane zor. Bazen 1 yudum yiyince seviniyorumAnneler napiyosunuz keyifler nasıl? Balık yeme durumlarınız nasıl ben ne yaptıysam yok sevmiyor hamsi biraz yiyo oda azcık yeterli değil bende hamilelikte önce severdim hamileliğin sonlarına doğru tiksindim çok yediğim için OMÜ etkiledi anlamadim
Canım bıraktırnderim ben büyüdükçe daha zor oluyoHerkese günaydın Ensar hasta olunca üç gün falan emzik almadı eşimde bi daha verme bu sayede bıraksın diyor sizce nazıyım kızlar
canım çok yemiyor 4 tane zor. Bazen 1 yudum yiyince seviniyorum
bizimde 2 taneyi istekli yer, sonrasını hava alanına inen uçaklar, uçan kuşlar eşliğinde zor yiyiyor.Hamsinin kılçıksız çıkarıyorum 2 taneyi yapıştırıp harca bulayip kızartiyorumbi ondan en fazla 2 tane yiyo
Şükürler olsun iyileşti canım ama 4 günde 1 kilo verdi emziği eskisi kadar istemiyor heralde bırakacak bende çok vermiyorumBence bıraktır tam diş zamanı bu arada nasıl oldu bebeğin umarım iyilesmiştir
Ayyy kuzum ya Allah yardimcin olsun..valla sizle beraber bende burda dokuz doguruyorum. .çok heyecanlı. .3. yu düşünsem valla şimdi yaparım ama çok yıprandım. .hamile görünce imreniyorum vallakızlarrrrr sancım var.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?