- 5 Mart 2013
- 287
- 57
Kızlar çok şükür kızım ile evdeyim.normal doğum yaptım ayrıntılı sonra yazarım.darısı olmayanların başına
hayırlı olsun canım ayrıntılarını merakla bekliyorum
merhaba kızlar! herkes iyidir umarım.doğum yapmayı bekleyenler azaldı sanırım. doğumu bekleyenlerin Allah yardımıcısı olsun. kolay doğumları olsun inş!
biz oğlumla iyiyiz:) emmeyi çok seviyoruz arada da mama veriyorum. bazen kaka yapamıyoruz karnımız ağrıyor altını açınca artık ne var ne yoksa beze yapıyor. bazen de çişimizi ansızın yapıyoruz üzerimizi batırıyoruz:)
annelik harika bi duyguymuşAllah isteyen herkese yaşatsın... bebeğimin yanından ayrılmak bile istemiyorum sürekli kucaklamak geliyor içimden. bi de ağlak oldum iki de bir ağlıyorum...
doğum sırasında hastanede bazı problemler yaşadım eşimle ve ailesiyle soğuk rüzgarlar esiyor... çok üzülüyorum hiç böyle bişeyle karşılaşacağımı sanmıyordum...hele yeni doğum yapmışken... çok üzüldüm çok ağladım ama hiç kimse için değmez... artık sadece benim için oğlum önemli gerisi vız gelir...
Allah sabır versin canım inşallah bebeğin hanenize gün be gün mutluluk katar
Senin bebis de keyifci cikti :) benimki gibi son gun gelcek sanki
belki içerisi dışarıdan daha iyidir canm doğunca ben de senin gibi sulugöz olup çıkcam
Yaaa ben niye doğuramıyorum hala yaaaa
Hiçbir belirti olmazmı yahu ne bir sancı ne bir ağrı
aynı durumdayızzzz