Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Hepinizin bebisleri hayırlı olsun.
Benim yaramazdan firsat bulunca hemen ekleyecegim
1+1= İdil ♥
7 nisanda sezeryan ile kızım Asya Su' yu kucağıma aldım. Küçük meleğime alışmaya çalışıyorum. Ama aslında otomatik olarak onunla ilgileniyor, kabul etmiş olduğumu gözlemliyorum. Bazen onu emzirirken kucağımdaki bebek benim mi şimdi diye düşünüyor, ama uyurken çıkardığı seslere de yetişmek için o kadar çabuk ve hızlı hareket etmeme şaşırıyorum. :)
Bende 39+5'te, 15.04.2014 Salı günü saat: 22:00'da normal doğum ile kızım DENİZ'imi kucağıma aldım.
Canım eklermisin 03.04.2014 16:35 te dünyaya geldi Kerem Mirza :)
Ay burayi yeni farkettim 08.04.2014 Alphan... Farkettimki benimle ayni gunde dogum yapan kimse yok ;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam arkadaşlar, bende 16.04.2014 tarihinde epidural sezeryan ile prensesim AZRA'yı kucağıma aldım çok şükür,Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.Allaha'a emanetsiniz güzel anneler...
Hayırlı olsun kızlar =)7 nisanda sezeryan ile kızım Asya Su' yu kucağıma aldım. Küçük meleğime alışmaya çalışıyorum. Ama aslında otomatik olarak onunla ilgileniyor, kabul etmiş olduğumu gözlemliyorum. Bazen onu emzirirken kucağımdaki bebek benim mi şimdi diye düşünüyor, ama uyurken çıkardığı seslere de yetişmek için o kadar çabuk ve hızlı hareket etmeme şaşırıyorum. :)
Bizde 04.04.2014 de 37+5 iken dünyaya gözlerimizi açtık. Adımız Elif Beste