2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Çok teşekkürler bilgiler için. Kanda koyuluğu ilk defa duyuyorum önemli değildir heralde. bi de yaşamadım ama bence bu mutluluğun üstüne hiçbi şey düşünülmez kalp atışlarına kadar sanki :) tekrar tebrikler.

Canım kan testinden önce idrar testi yaptın mı? Yaptıysan hangi marka?

inşallah canım..
fazla yumurta oluştuğunda ohss riski de oluşuyor.ben geçen tedavimde ohss olmuştum..dehşet vericiydi..şükürler olsun bu sefer olmadım o nedenle dr böyle demiştir.
şimdiden hayırlı olsun inşaALLAH
kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...
OOOOO..süper.maşallah
herkesin yüzü gülsün inşallah.
canım benim her şerde bin hayır vardır mutlaka...senin için bir deneme olmadı bu.inşallah ilk denemen de yavruna kavuşursun.

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs BHCG:10.gün 148

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs

hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?

Bu video ne canım ? Evet ya hepimiz için hayırlı olur 3 aylarada girdık
pozitif olmanın suya dolayısıyla vücudumuza etkisi
6 mayis ta transferim oldu ve cuma sonucu alicam çok heyecanliyimm bir o kadar da korkuyorum
bugün perşembe, yapsan çıkar kiiii:)
Evet tatlim beraber güzel haberler aliriz inşallah ya
aminnn
lekelenme tutunmaya işaret. hadi hayırlısı canım güzel haberler verirsin
yaptınmıııı??
(((((((( yapmaaaaaaaaaaaaaa
hakkında hayırlısı olsun canımmm rabbim yardımcın olsunn
Selam Cnm benide yeni aradilar 2 yumurta dolenmisti ama istedikleri gibi olusmadigi icin iptal . Yani bastan basliyacam bende..
((((((( ama yaaaaaaaaaa ikinizde aynı gündünüz( niye böyle olduuu rabbim yardımcınız olsun.. herşeyde vardır bi hayır
Bende konusuyorumda esim saçmalama diyo :)))) yatiyomusun napiyosun

AlxFa sonuç tarihi 26 mayıs canım
hayırlı olsun tedavin canım..
Inşallah canım transfer olmuşsun maşallah hadi bakalim sağlıklı bebislerin olsun:)
evet canım 13ünde transfer oldum. gün sayıcaz artık hayırlısıyla
Teşekkürler. Kim evlad istiyorsa cümlesiyle beraber banada nasip etsin. Çok zor ben 15 yıldır bunla sınanıyorum.
15 yıl mııı( daha önce tüp bebek yapıldımı?
kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...
hayırlı olsun rabbim kucağına da almayı nasip etsin canımmm senin adına çok ama çoooooook sevindim.. darısı bizlerin başına inşallahhhh

canımm hatırlıyomusun kaderlerimiz benziyor demiştin bana. inşallah benzer de bende mutlu haberi alırım. senin 1 embriyo mu transfer edilmişti 2 miydi? 6 taneden 1 diye hatırlıyorum sanki??

KIRLANGICHAYAL Maşallah darısı sonuç bekleyenlere ve transfer olacaklara olsun Rabbim tamamina erdirsin tekrardan maşallah ayy nasıl seviniyorum böyle haberler alinca kimbilir ne güzel bi duygudur

Son düzenleme:
Kizlar iyi cesaret edip test yapiyorsunuz ben asla yapamam galiba.. şimdiden heyacanlandim ben cesaret imi toplayıp testin sonucinu goremem direk kan testi yaptiririm herhalde Allahim düşündükçe heyacanlaniyorum

benim tedavi uzadi pko olduğum için yumoşlari daha toplayamadilar hormonlarim kudurmus dr öyle söyledi şimdi hormonlari kontrol altina almaya çalışıyorlar tedavinin 9.gunumdeyim dua edin kızlar moralim bozuluyor inşallah Yumoş lar kaliteli olur sizlerin kacinci gününde alindi yumoslar

canımm hatırlıyomusun kaderlerimiz benziyor demiştin bana. inşallah benzer de bende mutlu haberi alırım. senin 1 embriyo mu transfer edilmişti 2 miydi? 6 taneden 1 diye hatırlıyorum sanki??

evet canım 1 tane transfer edildi inşallah canım öyle canıgönülden dua ediyorum ki listedeki bütün arkadaşlarımın yüzü gülsün

Hic lekelenmem olmadi amaaaa bugün idrar testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm :))) ne ilk çizgi kadar belirgin ne de silik diyebileceğim gibi :))) kan testine son 2 gün :)
Allahim hepimizin kalbine gore versin ve merhametini esirgemesin .....

Son düzenleme:

canım betahcg en son idrara geçiyo iki çizgiyi gördüysen muhtemelen hamişsin bende 2 gün varken yaptırdım kanda çıktı hayırlısı olsun canım

sağol canım inşallah olur sizinde güzel bi duygu isteyen herkese tattırsın rabbim

AlxFa seninde iyi haberini 23 unde alicazz :)

[QUOTE=KIRLANGICHAYAL hala nazil cvp yazacagimi ogrenemedigim için sana bu şekilde sesleniyorum :) cmtsi kan testi yaptircam.5. Gün transferi belki o yüzden hemen cikti diye düşünüyorum.

Allah razı olsun cnm yaa inşallah bebişinle dua ettin ya bana cok saol Rabbim geri çevirmez inşallah

canım hayırlı olsun tedavin sonu pozitif olur inşallah :)
canım yumilerin toplanması senin embriyoların büyüme hızına bağlı :) kimseninki ile kıyaslama :) güzel güzel kaliteli büyüsünler inşallah :) geç olsun da güç olmasın tatlım :)
ama fikir vermek için benim bir denememde 10. gün diğerinde 14-15. gün toplandı canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…