canım opuya kadar herkesin tedavisi farklı tabi ilaçlarını saati saatine iç,bol bol protein tüket,stresten uzak dur
transfer yapıldığı günde clexan iğne-asprin- progestan amp-decavit crınone jel ve estrofem tb 2 tane başladım bu ilaçlar keseyi görene kadar devam edilecekmiş ve ilaçlarımı saatinde ve düzenli alıyorum
tabi devam ederse 9 ay boyunca clexan ve asprini devam edicem çünkü kanımda koyuluk varmış çok ilaç aldık ama sonunda değer inşallah
valla 10 gündür hiçbir iş yapmadan yattım yeni yeni gezmeye başladım canım bide pıtpıtları duysam şimdi de o heyecan var hayırlısı bakalım
sizde hayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallah
sağol canım 11. gün bugün ilaçlarımı yazdırcaktım ama dayanamdım işte 1 -2 gnden bişey olmaz dedim iyiki yaptırmışım kadın doğum doktorum normal dedi iyi dileklerin için tşk ederim darısı başınıza
inşallah canım..Bu arada ben de eşimden habersiz aldım ve şimdiden banyoya sakladım, sabah uyanır uyanmaz elimde testle banyoya giderken görmesin beni diye :) inşallah çift çizgiyi görürüm de ona sürpriz yapabilirim, çok istiyorum bunu.
fazla yumurta oluştuğunda ohss riski de oluşuyor.ben geçen tedavimde ohss olmuştum..dehşet vericiydi..şükürler olsun bu sefer olmadımKızlar pazartesi yada salı opu var yarında yumurta kontrolü çok heyecanlıyım dünde kontrolüm vardı toplam 24 yumurta var ama doktorum seni fazla şişirmek istemiyorum 10 tanesini alcam dedi anlamadım nasıl olacak kalan yumurtalar ne oluyor heralde Bi bildiği vardır ve yumurtalar güzel görünüyor dedi 😊😊
OOOOO..süper.maşallahkızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...
canım benim her şerde bin hayır vardır mutlaka...senin için bir deneme olmadı bu.inşallah ilk denemen de yavruna kavuşursun.Sabahleyin aradılar ve embriyolarınızda bir gelişme olmadı tedaviyi iptal ediyoruz diyip kapattılar. Bu kadar basit onlar için, eşim çıkış belgelerini almaya gitti. bir tıp fakültesinde tüp bebek girişiminde bulunmak çok büyük hataymış. ben eylüle kadar ara veriyorum sonra allah kısmet ederse antalya memoriale ya da tüp bebek merkezine giderim. çünkü bizim denememiz tüp bebeğin tüp kısmında kaldı bunu başarısızlık olarak görmüyorum. eşimle birbirimize daha sıkı sarılıp her şeyi unutup yeniden güç toplayacağız. rabbim yardımcımız olsun. Tüm bekleyen arkadaslarımın Allah yardımcısı olsun, hayırlı pozitif sonuçlar bekliyorum sizden:)
umudunu kceybetme arkadaşım.cccccrabbim cbüyük.hicc belli olmaz.döllenme olmuş ama bölünme mi olmamş?
Hicç merak etmce.yaşadıklarının aynısı hala devam ediyor bende..seninde pozitif olur inşaallahhhh..
aleyküm es-selam
hayırlı uğrğlu olsun inşaallah.
rabbim muradına kavuştursun inşallah arkadaşımm.
cnm merhaba tesadüf eseri gördüm eski topikten beni hatırlar mısın bilmiyorum ama yanlış anlamadıysam sonucuna çok sevindim gözün aydın inşaallah.
hatırlamaz mıyım hiç
çok sağol canım benim neler paylaştık neler asla unutumam,acı ve tatlı.benim için tabii hepimize dua et arkadaşım.
siz nasılsnız canım? her şey yolundadır inşaALLAH...
pozitif olmanın suya dolayısıyla vücudumuza etkisiBu video ne canım ? Evet ya hepimiz için hayırlı olur 3 aylarada girdık
bugün perşembe, yapsan çıkar kiiii:)6 mayis ta transferim oldu ve cuma sonucu alicam çok heyecanliyimm bir o kadar da korkuyorum
aminnnEvet tatlim beraber güzel haberler aliriz inşallah ya
lekelenme tutunmaya işaret. hadi hayırlısı canım güzel haberler verirsinMerhaba arkadaşlar,
Benim transferim 5 Mayısta oldu. Tek ebriyo transfer edildi.
Bugün transfer gününü de sayarsak 10. günüm.
6,7,8,9. günler hep kahverengi lekelenmelerim oldu epey.
Adet olucakmış gibi karın ağrısı ve bel ağrısı çektim. Ama geçti bugün şükür
Göğüslerimde hiçbir hareket yok.
Çok korktum dün test yaptırdım 21.66 çıktı bhcg değerim.
Test günüm 17'sinde cumartesi yani.
İnşallah herşey yolunda gider, Allah nasip eder de bebeklerimizi kucağımıza alırız :)
yaptınmıııı??Esim varikosel olmuştu ama sperm sayisi herşey çok iyiydi. Her sene kontrol ediyorduk ama deneyince olmadi. İlk denemede 8:yumurta aldılar ama 3. Gün bi tane kaldi ve oda iyi değildi.
Bu sefer gittiğim yer daha profesyonel. 12 yumurta aldılar hem iki günde bir kontrollerde kan tahlili yaptılar o yüzden daha umutluyum. Bugün test yapicam bana dua edinnn :)
Sabahleyin aradılar ve embriyolarınızda bir gelişme olmadı tedaviyi iptal ediyoruz diyip kapattılar. Bu kadar basit onlar için, eşim çıkış belgelerini almaya gitti. bir tıp fakültesinde tüp bebek girişiminde bulunmak çok büyük hataymış. ben eylüle kadar ara veriyorum sonra allah kısmet ederse antalya memoriale ya da tüp bebek merkezine giderim. çünkü bizim denememiz tüp bebeğin tüp kısmında kaldı bunu başarısızlık olarak görmüyorum. eşimle birbirimize daha sıkı sarılıp her şeyi unutup yeniden güç toplayacağız. rabbim yardımcımız olsun. Tüm bekleyen arkadaslarımın Allah yardımcısı olsun, hayırlı pozitif sonuçlar bekliyorum sizden:)
Selam Cnm benide yeni aradilar 2 yumurta dolenmisti ama istedikleri gibi olusmadigi icin iptal . Yani bastan basliyacam bende..
Bende konusuyorumda esim saçmalama diyo :)))) yatiyomusun napiyosun
AlxFa sonuç tarihi 26 mayıs canımGörebildiğim son mesajlara göre toparlayabildiklerim şöyle:
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs
hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs
AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?
gurbetkiz.....trn: 15 mayıs........sonuç: 25 mayıs
hayırlı olsun tedavin canım..Benim ilk denemem olucak. 8 aylık evliyim, 34 yaşıma girdim. 19 yaşında ve 32 yaşında 2 ameliyat geçirdim. İşin açıkcası çok korkuyorum. Nerelerde tedaviye başlayacağınızı paylaşmanızı rica ediyorum.
evet canım 13ünde transfer oldum. gün sayıcaz artık hayırlısıylaInşallah canım transfer olmuşsun maşallah hadi bakalim sağlıklı bebislerin olsun:)
15 yıl mıııTeşekkürler. Kim evlad istiyorsa cümlesiyle beraber banada nasip etsin. Çok zor ben 15 yıldır bunla sınanıyorum.
kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
sağol canım 11. gün bugün ilaçlarımı yazdırcaktım ama dayanamdım işte 1 -2 gnden bişey olmaz dedim iyiki yaptırmışım kadın doğum doktorum normal dedi iyi dileklerin için tşk ederim darısı başınıza
canımm hatırlıyomusun kaderlerimiz benziyor demiştin bana. inşallah benzer de bende mutlu haberi alırım. senin 1 embriyo mu transfer edilmişti 2 miydi? 6 taneden 1 diye hatırlıyorum sanki??
Oy cnm maşallah tebrik ederim sorunsuz sonuna kadar gidersiniz inşallah
Hic lekelenmem olmadi amaaaa bugün idrar testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm :))) ne ilk çizgi kadar belirgin ne de silik diyebileceğim gibi :))) kan testine son 2 gün :)
Allahim hepimizin kalbine gore versin ve merhametini esirgemesin .....
canım inşallah seninde aşılaman tutmuştur bu zahmete girmeden anne olursun inşallah
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs BHCG:10.gün 148
Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs
hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs
AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?
pozitif olmanın suya dolayısıyla vücudumuza etkisi
bugün perşembe, yapsan çıkar kiiii:)
aminnn
lekelenme tutunmaya işaret. hadi hayırlısı canım güzel haberler verirsin
yaptınmıııı??
(((((((( yapmaaaaaaaaaaaaaa
hakkında hayırlısı olsun canımmm rabbim yardımcın olsunn
((((((( ama yaaaaaaaaaa ikinizde aynı gündünüz ( niye böyle olduuu rabbim yardımcınız olsun.. herşeyde vardır bi hayır
AlxFa sonuç tarihi 26 mayıs canım
hayırlı olsun tedavin canım..
evet canım 13ünde transfer oldum. gün sayıcaz artık hayırlısıyla
15 yıl mııı( daha önce tüp bebek yapıldımı?
hayırlı olsun rabbim kucağına da almayı nasip etsin canımmm senin adına çok ama çoooooook sevindim.. darısı bizlerin başına inşallahhhh
Canım kan testinden önce idrar testi yaptın mı? Yaptıysan hangi marka?
Allah razı olsun cnm yaa inşallah bebişinle dua ettin ya bana cok saol Rabbim geri çevirmez inşallah
AlxFa seninde iyi haberini 23 unde alicazz :)
KIRLANGICHAYAL hala nazil cvp yazacagimi ogrenemedigim için sana bu şekilde sesleniyorum :) cmtsi kan testi yaptircam.5. Gün transferi belki o yüzden hemen cikti diye düşünüyorum.[/QUOTE .!.:benimde 5. gün emriyosuydu canım
AlxFa seninde iyi haberini 23 unde alicazz :)
benimde 5. gün emriyosuydu canım[/QUOTE
Senin kanda da ciktigina gore su ana kadar arkadan emin adimlarla geliyorum demek :) tek yapmam gereken CMT kan tahlili yaptirmakk
Kizlar iyi cesaret edip test yapiyorsunuz ben asla yapamam galiba.. şimdiden heyacanlandim ben cesaret imi toplayıp testin sonucinu goremem direk kan testi yaptiririm herhalde Allahim düşündükçe heyacanlaniyorum
benim tedavi uzadi pko olduğum için yumoşlari daha toplayamadilar hormonlarim kudurmus dr öyle söyledi şimdi hormonlari kontrol altina almaya çalışıyorlar tedavinin 9.gunumdeyim dua edin kızlar moralim bozuluyor inşallah Yumoş lar kaliteli olursizlerin kacinci gününde alindi yumoslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?