- 13 Ağustos 2010
- 2.319
- 219
- 373
- 52
hayırlarla sonuçlansın da süresi çok önemli değil canım benim.. ben tedavinin 10. günündeyken toplandı yumurtalar..Kizlar iyi cesaret edip test yapiyorsunuz ben asla yapamam galiba.. şimdiden heyacanlandim ben cesaret imi toplayıp testin sonucinu goremem direk kan testi yaptiririm herhalde Allahim düşündükçe heyacanlaniyorum
benim tedavi uzadi pko olduğum için yumoşlari daha toplayamadilar hormonlarim kudurmus dr öyle söyledi şimdi hormonlari kontrol altina almaya çalışıyorlar tedavinin 9.gunumdeyim dua edin kızlar moralim bozuluyor inşallah Yumoş lar kaliteli olur![]()
sizlerin kacinci gününde alindi yumoslar
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnevet canım 1 tane transfer edildi inşallah canım öyle canıgönülden dua ediyorum ki listedeki bütün arkadaşlarımın yüzü gülsün
hayırlı olsun canımmm kan baktır hiç durmaaaaaaaaHic lekelenmem olmadi amaaaa bugün idrar testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm :))) ne ilk çizgi kadar belirgin ne de silik diyebileceğim gibi :))) kan testine son 2 gün :)
Allahim hepimizin kalbine gore versin ve merhametini esirgemesin .....
canım benim test tarihim 26 diye yazıyor verdikleri talimatlar kağıdında. 2. gün embriyosu diyemi bilmiyorum ama 23ünde de az çok sonuç çıkar heraldeAlxFa seninde iyi haberini 23 unde alicazz :)

Son düzenleyen: Moderatör: