Korkacak hiçbir şey yok, canınızı yakan hiçbir aşama olmuyor hemen hemen. En fazla adet sancısı gibi şeyler oluyor büyük problemler olmazsa. Ne ameliyatı geçirdiniz acaba? Ben şişli memorial'da tedavi gördüm, transferim gerçekleşti, sonuç bekliyorum.
Bence 3 hakkın da duruyordur canım, transfer olmadı ki sonuçta, neden gitsin? Benim de transferin iptal olma ihtimali vardı yalnızca tek yumurtam döllenebildiği için, gelişmezse iptal edilecekti ama çok şükür gelişti. Ben o sırada tedavi iptal olursa ne yapmamız gerek diye sormuştum, herhangi bir ücret almadan ikinci kez baştan aynı süreci gerçekleştireceklerini yalnızca ilaçları yeniden almak gerektiğini söylemişlerdi, herhangi bir ücret almamaları transfer hakkımı koruduğumu gösteriyor bence.
Merhabalar, çok şükür derdinizin çaresi varmış, inşallah transferiniz hayırlı olur :)
Kartal'da oturuyorum. Devlet düşünemiyorum çünkü daha 8 aylık evliyim. 1 yumurtam kist ile birlikte 19 yaşında alındı. Diğer kalan yumurtanın üzerinden 2 sene önce kanser olma riski taşıyan bir kitle ile çıkarıldı. 2 senedir düzenli kanser taraması yapıldı. Şu an için bir sorun yok. Ancak bu kadar ameliyat geçirince kimse git bekle diyemiyor. Devlette gittim. Durum ortada ancak yasa bizim gibi özel durumları olanlara bir şey demediği için bekleyeceksiniz diyorlar. Özele gittim onlarda hiç vakit kaybetmeyin durum ortada deniyor. Bu arada haşimoto triod var ve değer şu anda 9,5 civarında 2,5 olmadan tedavi başlanamıyor. Bu ay bir bakılacak, uygunsa başlanacak.
kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...
canım ne güzel işte rabbim kucağına almayıda nasip etsin.. mutlusun mutlu oll hep...
dikkat et kendine iyi beslenn dua et.. rabbimin mucizelerini kimse bilemez...
kusura bakma unuttum hangi hastaneydi seninki
tebriklerrr. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.darısı başımıza inşallahhh:)
Kızlar yarın 10. Gün transferden sonra. Acaba idrar testi ile bi başlasam mı? Ne yapsam ki?
Canım, seninle aynı gün transferimiz oldu, kırlangıchayal de 5 mayıs'ta transfer yaptırmıştı, onun asıl test günü yarın diye biliyorum. Ben şahsen yarın sabah için erken gebelik testlerinden aldım, yarın sabah idrar testi yapıcam evde kendim, eğer negatif çıkarsa asıl test günüm olan cumartesi günü kan testi yaptıracağım. Ama eğer olur da pozitif çıkarsa hemen yarın kan testi de yaptırmayı düşünüyorum. En azından idrar testi konusunda destekçinim ben de yapacağım çünkü :)
Erken gebelik testi derken hangi markadan aldın tatlım? Ben de eşimden habersiz bi tane almayı düşünüyorum da
Tebrikler. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Pozitif sonuç alanlar tedavide neye dikkat ettiniz arada paylaşabilir misiniz iğnelere tedaviye yeni başlamış bizim gibilere yardımcı olur belki?
Canım, seninle aynı gün transferimiz oldu, kırlangıchayal de 5 mayıs'ta transfer yaptırmıştı, onun asıl test günü yarın diye biliyorum. Ben şahsen yarın sabah için erken gebelik testlerinden aldım, yarın sabah idrar testi yapıcam evde kendim, eğer negatif çıkarsa asıl test günüm olan cumartesi günü kan testi yaptıracağım. Ama eğer olur da pozitif çıkarsa hemen yarın kan testi de yaptırmayı düşünüyorum. En azından idrar testi konusunda destekçinim ben de yapacağım çünkü :)
Canım tebrik ederim, hayırlı olsun :) inşallah biz de böyle güzel haberlerle geliriz :)
Gözün Aydın tatlım. Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Kaçıncı gündü bugün ? Kaçıncı günde bu değer çıktı?
Erken gebelik testi derken hangi markadan aldın tatlım? Ben de eşimden habersiz bi tane almayı düşünüyorum da
Canım tebrik ederim, hayırlı olsun :) inşallah biz de böyle güzel haberlerle geliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?