2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...

Hayırlı olsun süperrrrr

İşleme bağlı kahverengi lekelenme çok normal canım korkulacak birşey yok,transferden sonra bana da söylemişlerdi bikaç gün lekelenmeniz olursa işlemdendir diye.benim de adet zamanım gelince 3 gün lekelenmem sürdü,hemşire kahverengiyse korkma dedi sonra geçti zaten çok şükür. Şimdi internet sitelerine göre 5 haftalık olduk teyzeleri 😊

Rica ediyorum internetteki yazilari okuma... Herkes bisi yazmis.. Sen bizi takip et ve ruhunu dinlendir azicikk
evet canım herkes bişeyyazmış ne düşüneceğimi bile şaşırdım açıkçası..
Evet 450'lik 225 yapıyorum 5 tane yapıp pazartesi yapmadan gel dedi. Bayaa uzun geldi bana arası.
iğneler anca o güne kadar etkisini gösteriyor merak etme gittiğinde daha yeterince büyümemiş bile olacaklar. ilk ara öyle oluyor. sonra sık sık gideceksin..

bikaç günden fazla oldu endişelerim o yüzden açıkçası. ilk günler olmayıp sonradan olması düşündürücü. ya bana bi kağıt verdiler yapmam ve yapmamam gerekenler. ayakta duş al yazıyordu. transfere gitmeden bi duş alayım dedim hastayım diye de gece hiç uyuyamamıştım. kasıklarım çok ağrıdı diye normalde hiç yapmadığım şeyi yaptım çömeldim duşakabinin kenarından da tuttum öyle duş aldım. sonra lekelenmem oldu işte.. Doktora sordum normal dedi. duş olayını söylemedim ama

maşallah teyzesi onu öpeerr koklaarrr kurban olur onaaaaa:) rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallahhhhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
Soruma cevap verip ben gibi pimpirikliyi rahatlatan arkadaşlara teşekkürler :)

:))) pimpiriklencek bişey yok rahat ol hatta bi detay daha söyleyeyim sana. 3. iğnende veya 4. iğnende yumurta akı kıvamında bi akıntı gelecek yoğun bi şekilde. erken mi yumurtluyorum acaba diye panik yapacaksın
bire bir yaşadım. hazırlıklı olllllllll:)) yumurtalar büyüyooorrrrr

canım ya çok sağol. eşim zor diye hiç yanasmiyor. işten izin alamayız diye tereddüt ediyor. of hangi birini düşünecegimi şaşırdım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...

hemşom yeni görüyorum çok sevindiiiiiim bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah darısı burdaki tüm arkadaşların başına

canım çok sağol iyi dileklerin için inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
Bahçeci umut tüp bebek merkezi

bahçeci umut da bende yaptırmak istiyorum da eşimde sperm yetersizliği var. endiseliyiM bazı kişilerin tedavisi yarım kalmış korkuyorum.eşimin sayısı 1.5 milyon. Tamamı hareketsiz bilmiyorum ameliyatla sperm bulunacakmis. Hisar hastanesi ve umut arasında kaldım

:)))))) ay çok güldüm ya panik yapacaksın yazmana :) ne güzel ya böyle önden gidenler haber veriyor falan. Süpersiniz.

özenli çalışıyolar canım ben o yönden memnun kaldım.tabi sen gene araştır

Erkeğe bağlı problemlerde Memorial iyi diyorlar. Benim tedavi surecimde bu sikayetle gelen cok kisi vardi

İnşallah herkesin gönlüne göre verir. Siz hangi hastaneye gideceksiniz?

15 yıl mııı( daha önce tüp bebek yapıldımı?

Daha önce yapılmadı. 15 yıldır bir gün anne olamıyacam korkusuyla yaşıyorum. İnsanın bir yumurtasının alınması % 50 şansını kaybetmesi demektir. Diğerinin üzerinden kist çıkarılması ise geri kalan % 50'den düşük şanstır.

İnşallah herkesin gönlüne göre verir. Siz hangi hastaneye gideceksiniz?

biz yarın on gurusmeye gidiyoruz. Hisar hastanesi Birgül Gürbüz. inşallah Hayırli haberler alırız bakalım.sen nerde görüyorsun canım tedavi

Ben ameliyatlarımı yapan doktorun tavsiyesi ile ilk önce fulya bahçeci ile görüştüm. Ancak ben memnun kalmadım. Bize bir operasyon yapılmasını ısrarla önerdiler ve eşimle bizi inanılmaz korkuttular. Bahsettikleri operasyon için farklı bir sürü yerle görüştük herkesin ortak fikri boşuna yapılacak bir operasyon olur. Gereksiz tedaviyi geciktirir dendi. Bu araştırmalar sırasında florance nightingale ve kadıköy şifa ile görüştük. Kararım Kadıköy şifa. Bana daha samimi ve sıcak davrandılar. Herşeyi gerekçeleri ile anlattılar. Başvurduğumda triod sonucum kötüydü. Bu halde başlarsak düşük olur veya mecburen almamız gerekebilir dediler. İşin açıkcası son derece açıklayıcı ve dürüst davrandılar. En azından ben öyle hissettim. Sizin içinde hayırlısı olsun. İnşallah herkes güzel haber alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…