hayırlarla sonuçlansın da süresi çok önemli değil canım benim.. ben tedavinin 10. günündeyken toplandı yumurtalar..Kizlar iyi cesaret edip test yapiyorsunuz ben asla yapamam galiba.. şimdiden heyacanlandim ben cesaret imi toplayıp testin sonucinu goremem direk kan testi yaptiririm herhalde Allahim düşündükçe heyacanlaniyorum
benim tedavi uzadi pko olduğum için yumoşlari daha toplayamadilar hormonlarim kudurmus dr öyle söyledi şimdi hormonlari kontrol altina almaya çalışıyorlar tedavinin 9.gunumdeyim dua edin kızlar moralim bozuluyor inşallah Yumoş lar kaliteli olursizlerin kacinci gününde alindi yumoslar
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnevet canım 1 tane transfer edildi inşallah canım öyle canıgönülden dua ediyorum ki listedeki bütün arkadaşlarımın yüzü gülsün
hayırlı olsun canımmm kan baktır hiç durmaaaaaaaaHic lekelenmem olmadi amaaaa bugün idrar testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm :))) ne ilk çizgi kadar belirgin ne de silik diyebileceğim gibi :))) kan testine son 2 gün :)
Allahim hepimizin kalbine gore versin ve merhametini esirgemesin .....
canım benim test tarihim 26 diye yazıyor verdikleri talimatlar kağıdında. 2. gün embriyosu diyemi bilmiyorum ama 23ünde de az çok sonuç çıkar heraldeAlxFa seninde iyi haberini 23 unde alicazz :)
AlxFa seninde iyi haberini 23 unde alicazz :)
benimde 5. gün emriyosuydu canım[/QUOTE
Senin kanda da ciktigina gore su ana kadar arkadan emin adimlarla geliyorum demek :) tek yapmam gereken CMT kan tahlili yaptirmakk
Senide tebrik ederim cnm bugün güzel bi gün güzel haberlerinizi aldık inşallah bizede bulasır maşallah size rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin🙏🙏🙏
Ayy canım çok sağol, sadece büyük konuşmak olmasın ama şunu bilmeni isterim ki eğer tedavi bitirilecekse en iyisi yumurta toplanmadan önce olmasıymış. Çünkü çok zor oldu yumurta toplama işlemi. Anesteziyi atmakta çok zorluk yaşadım. üstelik 11 yumurtayı heba ettilerneyse Rabbim büyük kuaföre attım kendimi zaten:)
Senide tebrik ederim cnm bugün güzel bi gün güzel haberlerinizi aldık inşallah bizede bulasır maşallah size rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin🙏🙏🙏
aminnn canım benim aminnnn... benim bişey yok daha kuzucum bana da bulaşsın inşallah:)
kızlar bişey sorcam,
ben 13ünde transfer oldum ya 2. gün embriyosuyla. şuan transferin 2. günündeyim.
transfer gününde başlayan kahverengi akıntım var. böyle yumurta akı kıvamında kahverengi(kurumuş kan gibi)
transfer gününde çok fazla su içtim mesanem çok şişmişti ilk o zaman farkettim şuan ara ara gün içinde geliyor.
yumurta toplama da çok yeni daha. pazar günü yapılmıştı. ama hastaneden çıktıktan sonra hiç öyle lekelenmem gelmedi. yataktan kalktım orda bitti kanamam.
transferde çok su içince bu defa lekeler gelmeye başladı. ve hala var. rahim kendini temizliyorsa bebişlerimi de temizlermi?
bide kasıklarım sızlıyor ince ince. iğne batırıyor çekiyor gibi kısa süreli. korkulacak bişey yoktur dimi? neden olaki?
canım çok üzgünüm her işte bi hayır vardır belki şuan vakti değil ne desemde boş biliyorum ama senin için dua edebilirim en fazla
sakın kendini çok üzme rabbim en kısa zamanda o sevinci yaşatır sana
kızlar bişey sorcam,
ben 13ünde transfer oldum ya 2. gün embriyosuyla. şuan transferin 2. günündeyim.
transfer gününde başlayan kahverengi akıntım var. böyle yumurta akı kıvamında kahverengi(kurumuş kan gibi)
transfer gününde çok fazla su içtim mesanem çok şişmişti ilk o zaman farkettim şuan ara ara gün içinde geliyor.
yumurta toplama da çok yeni daha. pazar günü yapılmıştı. ama hastaneden çıktıktan sonra hiç öyle lekelenmem gelmedi. yataktan kalktım orda bitti kanamam.
transferde çok su içince bu defa lekeler gelmeye başladı. ve hala var. rahim kendini temizliyorsa bebişlerimi de temizlermi?
bide kasıklarım sızlıyor ince ince. iğne batırıyor çekiyor gibi kısa süreli. korkulacak bişey yoktur dimi? neden olaki?
AlxFa seninde iyi haberini 23 unde alicazz :)
benimde 5. gün emriyosuydu canım
Hepinizin haberlerini alicaz.çünkü hep beraber yürekten dua ediyoruz...
bende akıntı olmadı ama bunlar olağan şeylermiş çıkarken anlattılar
kasıklardaki sızlamada tutunuyodur inşallah benim de sızlamıştı
hayırlarla sonuçlansın da süresi çok önemli değil canım benim.. ben tedavinin 10. günündeyken toplandı yumurtalar..
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun canımmm kan baktır hiç durmaaaaaaaa
canım benim test tarihim 26 diye yazıyor verdikleri talimatlar kağıdında. 2. gün embriyosu diyemi bilmiyorum ama 23ünde de az çok sonuç çıkar heralde
canım bende pkoluyum hemde şiddetle:):)Kizlar iyi cesaret edip test yapiyorsunuz ben asla yapamam galiba.. şimdiden heyacanlandim ben cesaret imi toplayıp testin sonucinu goremem direk kan testi yaptiririm herhalde Allahim düşündükçe heyacanlaniyorum
benim tedavi uzadi pko olduğum için yumoşlari daha toplayamadilar hormonlarim kudurmus dr öyle söyledi şimdi hormonlari kontrol altina almaya çalışıyorlar tedavinin 9.gunumdeyim dua edin kızlar moralim bozuluyor inşallah Yumoş lar kaliteli olursizlerin kacinci gününde alindi yumoslar
gözün aydınnn şimdiden..Hic lekelenmem olmadi amaaaa bugün idrar testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm :))) ne ilk çizgi kadar belirgin ne de silik diyebileceğim gibi :))) kan testine son 2 gün :)
Allahim hepimizin kalbine gore versin ve merhametini esirgemesin .....
canım bende pkoluyum hemde şiddetle:):)
yumurta kalitesin arttırmak için femera kullandım ben iki tedavimde de.sorun yok şükür.
12.gün toplandı yumişler...
gözün aydınnn şimdiden..
rabbim hepimizin gebeliğini tamamına erdirsin inşaALLAH.ve listenin dEvamı da böyle boncuklu boncuklu olsun inşaALLAH.
Gecen sefer benimde 2. Gündü. O zaman gebelik testini daha uzun tutuyorlar. Embiriyolarin disindaki zari tamamen atip tutunmasi için sure veriyorlar. AlxFa birde lütfen dikkat et , kuzucuklarimiz 3 ve 4. Günde tutunmaya besliyorlar. Az uzan dinlen, film izle oyun oyna aklina su aralar bizi getirme.. Ben resmen unutmaya calistim..
Kızlarrr bu iğneleri kullanırken (gonal f) kaç günde bir kontrol var? Dün başladım 225 ilk kontrol pazartesi. Geç değil mi?
Rica ediyorum internetteki yazilari okuma... Herkes bisi yazmis.. Sen bizi takip et ve ruhunu dinlendir azicikkay inşallah canım yaa. tutunuyorlar o zaman yavrularım annelerine inşallah allahımmm inşallaaahhhhhh. çalışıyorum ama eve gelince bol bol dinleniyorum. çok uykum var sanırım yeterince dinlenememişim. hiç uzak kalamıyorum internetten sizlerden. sürekli araştırıyorum elimde değil. 10 gün kaldı teste. hatta ben onu kafadan 7 gün diyorum..
2-3 günde bir kontrol var canım. kaçlık kullanıyorsun? 450 likmi?
ne aşılaması cnm bizde aşılama yapacak sperm yok.. azosperm hastası eşim...
ama tüm tahlillleri özelde yapıldı... rapor için aynı şeyleri devlette mi yaptıırp öyle rapor verirlerki
inşallah canımmmm inşallaaahhhhh
canım daha çok erken değilmi? benim de aklıma ilk tutunuyormu diye geldi ama daha transferin 2. günündeyim ve 2. gün embriyosuydu.
yani toplamda 4 günlük embriyolar hepi topu. araştırdım başına gelen yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?