• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Korkacak hiçbir şey yok, canınızı yakan hiçbir aşama olmuyor hemen hemen. En fazla adet sancısı gibi şeyler oluyor büyük problemler olmazsa. Ne ameliyatı geçirdiniz acaba? Ben şişli memorial'da tedavi gördüm, transferim gerçekleşti, sonuç bekliyorum.

Bence 3 hakkın da duruyordur canım, transfer olmadı ki sonuçta, neden gitsin? Benim de transferin iptal olma ihtimali vardı yalnızca tek yumurtam döllenebildiği için, gelişmezse iptal edilecekti ama çok şükür gelişti. Ben o sırada tedavi iptal olursa ne yapmamız gerek diye sormuştum, herhangi bir ücret almadan ikinci kez baştan aynı süreci gerçekleştireceklerini yalnızca ilaçları yeniden almak gerektiğini söylemişlerdi, herhangi bir ücret almamaları transfer hakkımı koruduğumu gösteriyor bence.

Merhabalar, çok şükür derdinizin çaresi varmış, inşallah transferiniz hayırlı olur :)

1 -2 saat doktor ariyacak ne diyecek merak ediyorum .. Hayirlisi dun aksam soma izliyordum Allahım dedim biz neyle ugraşiyoruz ve insanlar can derdinde allahım hayırlıysa olsun dedim :)

Kızlar pazartesi yada salı opu var yarında yumurta kontrolü çok heyecanlıyım dünde kontrolüm vardı toplam 24 yumurta var ama doktorum seni fazla şişirmek istemiyorum 10 tanesini alcam dedi anlamadım nasıl olacak kalan yumurtalar ne oluyor heralde Bi bildiği vardır ve yumurtalar güzel görünüyor dedi 😊😊

Kartal'da oturuyorum. Devlet düşünemiyorum çünkü daha 8 aylık evliyim. 1 yumurtam kist ile birlikte 19 yaşında alındı. Diğer kalan yumurtanın üzerinden 2 sene önce kanser olma riski taşıyan bir kitle ile çıkarıldı. 2 senedir düzenli kanser taraması yapıldı. Şu an için bir sorun yok. Ancak bu kadar ameliyat geçirince kimse git bekle diyemiyor. Devlette gittim. Durum ortada ancak yasa bizim gibi özel durumları olanlara bir şey demediği için bekleyeceksiniz diyorlar. Özele gittim onlarda hiç vakit kaybetmeyin durum ortada deniyor. Bu arada haşimoto triod var ve değer şu anda 9,5 civarında 2,5 olmadan tedavi başlanamıyor. Bu ay bir bakılacak, uygunsa başlanacak.

anladım cnm bende ümraniyede oturuyorum. anlıyorum durumunu..nice çaresizler çare buluyor hiç durma direk başla tedaviye... özelde başlaman lazım ozaman... bende cumartesi görüşme için gidiyorum bir özel hastaneye.. inşallah rabbim dileğini verir cnm

kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...

canım ne güzel işte rabbim kucağına almayıda nasip etsin.. mutlusun mutlu oll hep...
dikkat et kendine iyi beslenn dua et.. rabbimin mucizelerini kimse bilemez...
kusura bakma unuttum hangi hastaneydi seninki

canım ne güzel işte rabbim kucağına almayıda nasip etsin.. mutlusun mutlu oll hep...
dikkat et kendine iyi beslenn dua et.. rabbimin mucizelerini kimse bilemez...
kusura bakma unuttum hangi hastaneydi seninki

canım çok sağol iyi dileklerin için inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
Bahçeci umut tüp bebek merkezi

Tebrikler. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Pozitif sonuç alanlar tedavide neye dikkat ettiniz arada paylaşabilir misiniz iğnelere tedaviye yeni başlamış bizim gibilere yardımcı olur belki?

Gözün Aydın tatlım. Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Kaçıncı gündü bugün ? Kaçıncı günde bu değer çıktı?

Kızlar yarın 10. Gün transferden sonra. Acaba idrar testi ile bi başlasam mı? Ne yapsam ki?

Kızlar yarın 10. Gün transferden sonra. Acaba idrar testi ile bi başlasam mı? Ne yapsam ki?

Canım, seninle aynı gün transferimiz oldu, kırlangıchayal de 5 mayıs'ta transfer yaptırmıştı, onun asıl test günü yarın diye biliyorum. Ben şahsen yarın sabah için erken gebelik testlerinden aldım, yarın sabah idrar testi yapıcam evde kendim, eğer negatif çıkarsa asıl test günüm olan cumartesi günü kan testi yaptıracağım. Ama eğer olur da pozitif çıkarsa hemen yarın kan testi de yaptırmayı düşünüyorum. En azından idrar testi konusunda destekçinim ben de yapacağım çünkü :)

Canım tebrik ederim, hayırlı olsun :) inşallah biz de böyle güzel haberlerle geliriz :)

Son düzenleme:
Canım, seninle aynı gün transferimiz oldu, kırlangıchayal de 5 mayıs'ta transfer yaptırmıştı, onun asıl test günü yarın diye biliyorum. Ben şahsen yarın sabah için erken gebelik testlerinden aldım, yarın sabah idrar testi yapıcam evde kendim, eğer negatif çıkarsa asıl test günüm olan cumartesi günü kan testi yaptıracağım. Ama eğer olur da pozitif çıkarsa hemen yarın kan testi de yaptırmayı düşünüyorum. En azından idrar testi konusunda destekçinim ben de yapacağım çünkü :)

Erken gebelik testi derken hangi markadan aldın tatlım? Ben de eşimden habersiz bi tane almayı düşünüyorum da

Son düzenleme:
Tebrikler. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Pozitif sonuç alanlar tedavide neye dikkat ettiniz arada paylaşabilir misiniz iğnelere tedaviye yeni başlamış bizim gibilere yardımcı olur belki?

canım opuya kadar herkesin tedavisi farklı tabi ilaçlarını saati saatine iç,bol bol protein tüket,stresten uzak dur
transfer yapıldığı günde clexan iğne-asprin- progestan amp-decavit crınone jel ve estrofem tb 2 tane başladım bu ilaçlar keseyi görene kadar devam edilecekmiş ve ilaçlarımı saatinde ve düzenli alıyorum
tabi devam ederse 9 ay boyunca clexan ve asprini devam edicem çünkü kanımda koyuluk varmış çok ilaç aldık ama sonunda değer inşallah
valla 10 gündür hiçbir iş yapmadan yattım yeni yeni gezmeye başladım canım bide pıtpıtları duysam şimdi de o heyecan var hayırlısı bakalım
sizde hayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallah

Canım tebrik ederim, hayırlı olsun :) inşallah biz de böyle güzel haberlerle geliriz :)

Erken gebelik testi derken hangi markadan aldın tatlım? Ben de eşimden habersiz bi tane almayı düşünüyorum da

Gözün Aydın tatlım. Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Kaçıncı gündü bugün ? Kaçıncı günde bu değer çıktı?

sağol canım 11. gün bugün ilaçlarımı yazdırcaktım ama dayanamdım işte 1 -2 gnden bişey olmaz dedim iyiki yaptırmışım kadın doğum doktorum normal dedi iyi dileklerin için tşk ederim darısı başınıza

normalde şimdiye kadar evimde hep "predictor early" bulundururdum ama aşılamada hepsini tükettim, bugün girdiğim eczanede maalesef predictor early yoktu ben de o anda eczanede olan "fortest erken gebelik testi" diye bir marka aldım, 19 tl idi. 2 tane de normal predictor aldım ne olur ne olmaz diye.

inşallah canım dualarım sizinle

Bu arada ben de eşimden habersiz aldım ve şimdiden banyoya sakladım, sabah uyanır uyanmaz elimde testle banyoya giderken görmesin beni diye :) inşallah çift çizgiyi görürüm de ona sürpriz yapabilirim, çok istiyorum bunu.

ama ben sormuştum 1-2 gün öncesi olabilir demişti biraz ondan rahatça yaptırdım baştan 17 dediler sonra 16 da olur dediler bende onu 15 te olur o zaman dedim yaptırdım :)
inşallah canım dualarım sizinle bence sende yarın yaptırabilirsin artık çıkar ne vrsa

Back