Korkacak hiçbir şey yok, canınızı yakan hiçbir aşama olmuyor hemen hemen. En fazla adet sancısı gibi şeyler oluyor büyük problemler olmazsa. Ne ameliyatı geçirdiniz acaba? Ben şişli memorial'da tedavi gördüm, transferim gerçekleşti, sonuç bekliyorum.
Bence 3 hakkın da duruyordur canım, transfer olmadı ki sonuçta, neden gitsin? Benim de transferin iptal olma ihtimali vardı yalnızca tek yumurtam döllenebildiği için, gelişmezse iptal edilecekti ama çok şükür gelişti. Ben o sırada tedavi iptal olursa ne yapmamız gerek diye sormuştum, herhangi bir ücret almadan ikinci kez baştan aynı süreci gerçekleştireceklerini yalnızca ilaçları yeniden almak gerektiğini söylemişlerdi, herhangi bir ücret almamaları transfer hakkımı koruduğumu gösteriyor bence.
Merhabalar, çok şükür derdinizin çaresi varmış, inşallah transferiniz hayırlı olur :)
1 -2 saat doktor ariyacak ne diyecek merak ediyorum .. Hayirlisi dun aksam soma izliyordum Allahım dedim biz neyle ugraşiyoruz ve insanlar can derdinde allahım hayırlıysa olsun dedim :)