2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Aynn Cnm . Aradiklarinda birsey diyemedim .. Bakalim oglrn doktor ariyacak mis .
Ben anlamiyorum 3 kere sansim var 3 den 1 Gitti mi Simdi ?

Bunu ben de anlamıyorum canım. Transfer yapılmadı tedavi iptal edildi sonuçta. Senin merkezini bilmiyorum ama ben de merkez problemi oldu canım. Hatta ben gitmedim çıkış işlemleri için eşim gitti hemen ilk Regliden sonra başlayalım demiş. Biz düşünmüyoruz demiş eşimde. Zaten böyle bir tedaviden sonra 3 ay beklemek gerekiyormuş vücut kendini yenilesin diye ama bunu bile beklemek istemiyor çünkü çok yolunacak kaz gördüler bizi. Üzülmüyorum güçlüyüm ya da henüz şoku atlatamadım bilmiyorum. Belki tr ye gelip iyi bir merkezde yaptırırsın sen de canım. Belli mi olur belki normal yoldan nasip edecek Rabbim.
 

Hayirlisi Cnm Yok ya bizim burda bekletmiyorlar hemen regl oldun mu basliyorlar yine tedaviye . Bu Sefer yine deniyelim bakslim .
 
Benim ilk denemem olucak. 8 aylık evliyim, 34 yaşıma girdim. 19 yaşında ve 32 yaşında 2 ameliyat geçirdim. İşin açıkcası çok korkuyorum. Nerelerde tedaviye başlayacağınızı paylaşmanızı rica ediyorum.
 

korkma canım..allaha sığın ve bolca dua et..vakit kaybetmeden başla tedavine..sorunun ne bilmiyorum ama allahımın ol demesi yeterli canım..nerde yaşıosun?ben ankarada gürgan cliniğe gidiorum çokta memnunum..çok iyi araştır clinic ve drlar çok önemli..mutlaka bi profa git..seni anlayabilen sorularına kolay cvp bulduğun bi yer olsun..zaten yeterince stres oluyoruz gittiğimiz yerler huzurlu olsun dimi ama?
 

Korkacak hiçbir şey yok, canınızı yakan hiçbir aşama olmuyor hemen hemen. En fazla adet sancısı gibi şeyler oluyor büyük problemler olmazsa. Ne ameliyatı geçirdiniz acaba? Ben şişli memorial'da tedavi gördüm, transferim gerçekleşti, sonuç bekliyorum.

Aynn Cnm . Aradiklarinda birsey diyemedim .. Bakalim oglrn doktor ariyacak mis .
Ben anlamiyorum 3 kere sansim var 3 den 1 Gitti mi Simdi ?

Bence 3 hakkın da duruyordur canım, transfer olmadı ki sonuçta, neden gitsin? Benim de transferin iptal olma ihtimali vardı yalnızca tek yumurtam döllenebildiği için, gelişmezse iptal edilecekti ama çok şükür gelişti. Ben o sırada tedavi iptal olursa ne yapmamız gerek diye sormuştum, herhangi bir ücret almadan ikinci kez baştan aynı süreci gerçekleştireceklerini yalnızca ilaçları yeniden almak gerektiğini söylemişlerdi, herhangi bir ücret almamaları transfer hakkımı koruduğumu gösteriyor bence.


Merhabalar, çok şükür derdinizin çaresi varmış, inşallah transferiniz hayırlı olur :)
 
maşallah benim pc bozuldu telefondan giriyorum pc yapilirsa listeyi guncelleyecegim inşallah
 

mrb cnm aramıza hoşgeldin.. nerde oturuyorsun... özeldemi devlettemi düşünüyorsun tedavini..
 

Korkacak hiç birşey yok. Transferden sonra ağrım olmuştu sadece o da dayanılmayacak gibi değil. Ben Bursa ART'de tedavi görüyorum. Çok memnunum doktorumdan. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah herkes bebişine kavuşur Allahın izniyle. Bol bol dinlenip dua etmek yapabilecek en güzel şey :)
 

Canım ya cok üzüldüm ben daha yumurta toplama işlemine gelmeden iptal edildi gelişmediği için 2 kere seni azda olsa anlıyorum ama biz bu foruma girdiğimizde martın sonuydu suanda mayısın ortasıyız zaman okadar cabuk geciyoki bi bakmısız eylül olmuş bi bakmısız sen tızına eylül adını koymussun😊 rabbim hakkımızda hayırlısını versin sağlığımız yerinde olduktan sonra hepsini aşarız biz nasip olsun yeterki🙏🙏❤❤❤
 

Ayy canım çok sağol, sadece büyük konuşmak olmasın ama şunu bilmeni isterim ki eğer tedavi bitirilecekse en iyisi yumurta toplanmadan önce olmasıymış. Çünkü çok zor oldu yumurta toplama işlemi. Anesteziyi atmakta çok zorluk yaşadım. üstelik 11 yumurtayı heba ettiler neyse Rabbim büyük kuaföre attım kendimi zaten:)
 
mrb cnm aramıza hoşgeldin.. nerde oturuyorsun... özeldemi devlettemi düşünüyorsun tedavini..

Kartal'da oturuyorum. Devlet düşünemiyorum çünkü daha 8 aylık evliyim. 1 yumurtam kist ile birlikte 19 yaşında alındı. Diğer kalan yumurtanın üzerinden 2 sene önce kanser olma riski taşıyan bir kitle ile çıkarıldı. 2 senedir düzenli kanser taraması yapıldı. Şu an için bir sorun yok. Ancak bu kadar ameliyat geçirince kimse git bekle diyemiyor. Devlette gittim. Durum ortada ancak yasa bizim gibi özel durumları olanlara bir şey demediği için bekleyeceksiniz diyorlar. Özele gittim onlarda hiç vakit kaybetmeyin durum ortada deniyor. Bu arada haşimoto triod var ve değer şu anda 9,5 civarında 2,5 olmadan tedavi başlanamıyor. Bu ay bir bakılacak, uygunsa başlanacak.
 

canım inş düşer başlarsın tedavine.aramıza hoşgeldin.
 
 

Canim sen Süper yapmışsın ben diyetisyene felan gitmedim ayrica abartisiz 7 kilo fazlaligim var kendimce ayrica çıkmış bir göbek var bu gobekle hamile kalirsam ne olacağını düşünemiyorum bile doktorum ise bu süreçte mekik cekmeyi yasakladi transfer olana kadar verebildigim kadar vermeye çalışacağım senin programin iyi bende kendimce diyetisyene gitmeden meyve ağırlıklı ve et ciğer:) sebze falan beslenmeye çalışıyorum ama bildiğin diyet yapiyorum insulin direnci olduğu için zaten tatli yasak drum ekmekte bile şeker var yeme dedi ekmeği hepten biraktim bazen öğünlerimden birinde haşlanmış bir tane patates oluyor onun haricinde hindi eti köfte falan yemeye çalışıyorum ölçülü bi şekilde günde 2 veya 2.5 litrede su içiyorum ah bu boğazım durmadi keşke önceden vereydim çünkü bende senin dediğin gibi minyonum minicigim:)
 
 

Ohh süpersin en iyisini yapmışsın bende alışveriş yapmıştım😁😁 aynn cok zorluk cekmeden bitti tedavilerim suan asılama oldum 4. Gün bakalım pek ümütlü değilim ama nasip
 

Ayni dert bende de var canım. Minyonum ama herkeslerden sakladigim koca bir gobegim var :)) en iyisini yapıyorsun beslenme bu süreçte çok önemli umarım cabalarimiz boşa gitmez. Ben iyi yanından bakmaya çalışıyorum bu göbekle gebe kalırsam en azından yağ kütlesi hamilelikte karında oluşabilecek çatlakları önler, yağ bir şekilde verilir ama çatlakları gidermek çok daha zor oluyor. Öyle avutuyorum kendimi :)
 
Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun, umarım aklınıza yatan tüp bebek merkezini bulur ve hayirlisiyla olumlu sonuç alırsınız inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…