2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

çok şükür tatlımmm.çokk sevindim inan..allahım hepimize kısmet et .sen herşeye kadirsin...rabbim tamamına erdirsin inşallah

bhcg değerin kaç cıktı canım?

flufem ikiz olmasından dolayı mı olmuş acaba? allah rahmet eylesin.. doktor da bahsetti geçen gün erken doğum riskin olur diye. korktum ama karar veremedim:S
tutmuş canım tutmuş sen kendine çok dikkat et. allaha emanet artık yavrun. darısı bize inşallah canımcım

Slm arkadaslar tup bebek maliyeti nedir ssk karsiliyormu bilgi verebilirmisiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

medusacım tüp bebek maliyeti yaptırdığın merkezle alakalı. sgk karşılıyor bazı durumlarda. eşin veya senin hizmet yılın, 3 aşılama yapmış olman(sperm 5 milyondan azsa buna bakmıyorlar) yaşlarınızın 23müydü neydi büyük olmak. hiç bebeğinizin olmaması..falan falan... bu şartlarda rapor çıkarıyorsun. 2 -3 bin daha ucuza yaptırıyorsun

Benim durumum karisik biraz tesekkur ederim bilgilendirdiniz icin

gözün aydın canıımmm:) çok sevindim inan banaaa rabbim bize de nasip etsin inşallaahhhhhh

tamamen nasip canım..takdiri İLAHİ...3 dr kontrolündeydim ve hiç bir sorun yokken bir anda oldu doğum.bir hafta yaşadı meleklerim..çok şükür rabbime anne ve babalığı tattırdı bize. maalesef ki pkolular kolay hamile kalıyor ama riskli gebelik yaşıyorlar...sen metformin kullanıyor musun...ben nasip olursa doğuma kadar devam edEyim diyorum.

inanıyorum herşey çok güzel olacak rabbimin izniyle...
sen ve sıradaki bütün arkadaşlarıma gÖnülden dua ediyorum..rabbim kabul etsin inşaALLAH

onlar öbür dünyada anneleri olmadan cennete girmeyecekler biliyomusun? cennete girmene vesile olacaklar meleklerin.. Allah büyük inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına.
metformin ne canım bana söylemediler öyle.doktoruma sorayım bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok hamile kaldim ben bir de oglum var her ay hamile kalan tipim,ikinci evliligimi yaptim ama olmuyor pek bir arada da kalamadik bilmiyorum neden olmuyor ondada sorun yok bendede yok ilacli rahim
Filmi cekildi hic bir problem yok asilama mi yaptirsam diye dusunuyorum

amin..hepimiz inşallah.
İnşaallah anne ve babalarını alıp girerler cennete:)
metformin yani glukofen tarzı ilaçlar.düşük ve erken doğum olmasın diye.gerçi herşeyyy NASİP.ötesi yalan.

raporlu değil ücretli yaptıracaksın demek oluyor bu da. sgk karşılamayacak tedavini. benim burda bi tanıdığım var. 2. evliliğii yaptı o da. bi kızı var. ikinci evliliğinden bi evladı olsun istiyor ama hep kalbi duruyor bebeklerinin. 3. ayı geçmiyor. kan sulandırıcı iğne kullanıyordu kolundan. bazen ben vuruyordum iğnesini. hiçbir sonuç alamadılar. gerçi burda imkanlar çok kısıtlı. büyük bir merkeze gitmesi lazım. kanda mı bişey var bebeği zehirliyo yoksa başka bi durummu var hiç bilinmiyor. araşırın bence bunları. tüp bebek de yaptırsanız aşılama da yaptırsanız sizin sağlık probleminizi çözmeden yine aynı sonuca varacaksınız bence.
rabbim şifanızı versin

amin..hepimiz inşallah.
İnşaallah anne ve babalarını alıp girerler cennete:)
metformin yani glukofen tarzı ilaçlar.düşük ve erken doğum olmasın diye.gerçi herşeyyy NASİP.ötesi yalan.

anladım canım şimdiye kadar bana hiç şeker hapı tarzında bişey önermediler ama mutlaka soracağım doktoruma.

“Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86; Ebû Dâvûd, Vitir 29)

birbirimize çok dua edelim kızlar.

Kizlar yumurtalarim toplandi bugün. 10 yumurta toplanmış insallah iclerinden biri benimle dokuz ay yasar :)

Gozunaydin arkadasim Rabbim hepsine hayirla can versin inşallah. Benden 7 yumurta toplandı 2 tanesi embriyo oldu

Inşallah zor muydu nasıl geçti yumurtalar toplanırken
Ben çok korktum ama inan kokacak hic bi şey yok 5 dk uyudum uyandim hop bitmiş. Bizimburda uyutmadan yapıyorlar demissin emin misin?

Tebrik ederim Allah saglikla doğumunu da nasip etsin inşallah.bir iki sorum olacak.idrar testi yaptin mi ve kan testini kacinci gün yaptirdin değerin kacti?

:) cnm ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden tüm bayıltmiyorlar eşimdr yanımda girecek :)

Transferinde çok kolay olur inşallah ve inşallah pozitif görürsün. Sen hamilelik takvimini yapmissin harika, bu çok pozitif olduğunu gösteriyor maşallah. İnşallah 9 ay boyunca takvimin yerinde kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…