"""Bismillahirrahmanirrahim""
Liste başı olarak açılışı yapıyorum kızlarrrrrr hamileyimmmmmmm 😊 ardımdan gelen flufem arkadaşım sende pozitifi aldığına göre açılışımız güzel oldu inşallah fire vermeden hep böyle pozitif gider liste 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
flufem ikiz olmasından dolayı mı olmuş acaba? allah rahmet eylesin.. doktor da bahsetti geçen gün erken doğum riskin olur diye. korktum ama karar veremedim:Ssaol tatlım.inşallah ve rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize,...AMİNN
bende kendimi tanıtayım...
29 yaşındayım(bitmek üzere maalesef:)
eşimde sperm sayı hareket problemi. bende pcos problemi
geçen yıl mayısta tüp bebekkle ikizlere hamile kaldım ve 6 aylık erken doğumla oğullarımı kaybettim.
10 yıllık evliyim 4 yıldır bebek istiyorum.(erken bir evlilik sanırım,üni 2 de:)
çalışıyorum,öğretmenim...
şuanda tüp bebişim bana tutunmuş olduğunu rabbimden diliyorum.8.gün kanda 201 di değer,ELHAMDULİLLAH
Bu arada güzel sonuçlarla arkadaşlıklarımızn uzuuun olmasını diliyorum
Slm arkadaslar tup bebek maliyeti nedir ssk karsiliyormu bilgi verebilirmisiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar yumurtalarim toplandi bugün. 10 yumurta toplanmış insallah iclerinden biri benimle dokuz ay yasar :)
Bizim burda uyutmuyorlar :) o yüzden sordum :)
Liste başı olarak açılışı yapıyorum kızlarrrrrr hamileyimmmmmmm 😊 ardımdan gelen flufem arkadaşım sende pozitifi aldığına göre açılışımız güzel oldu inşallah fire vermeden hep böyle pozitif gider liste 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Benim durumum karisik biraztesekkur ederim bilgilendirdiniz icin
flufem ikiz olmasından dolayı mı olmuş acaba? allah rahmet eylesin.. doktor da bahsetti geçen gün erken doğum riskin olur diye. korktum ama karar veremedim:S
tutmuş canım tutmuş sen kendine çok dikkat et. allaha emanet artık yavrun. darısı bize inşallah canımcım
tamamen nasip canım..takdiri İLAHİ...3 dr kontrolündeydim ve hiç bir sorun yokken bir anda oldu doğum.bir hafta yaşadı meleklerim..çok şükür rabbime anne ve babalığı tattırdı bize. maalesef ki pkolular kolay hamile kalıyor ama riskli gebelik yaşıyorlar...sen metformin kullanıyor musun...ben nasip olursa doğuma kadar devam edEyim diyorum.
inanıyorum herşey çok güzel olacak rabbimin izniyle...
sen ve sıradaki bütün arkadaşlarıma gÖnülden dua ediyorum..rabbim kabul etsin inşaALLAH
amin..hepimiz inşallah.onlar öbür dünyada anneleri olmadan cennete girmeyecekler biliyomusun? cennete girmee vesile olacaklar meleklerin.. Allah büyük inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına.
metformin ne canım bana söylemediler öyle.doktoruma sorayım bakalım
Cok hamile kaldim ben bir de oglum var her ay hamile kalan tipim,ikinci evliligimi yaptim ama olmuyor pek bir arada da kalamadik bilmiyorum neden olmuyor ondada sorun yok bendede yok ilacli rahim
Filmi cekildi hic bir problem yok asilama mi yaptirsam diye dusunuyorum
amin..hepimiz inşallah.
İnşaallah anne ve babalarını alıp girerler cennete:)
metformin yani glukofen tarzı ilaçlar.düşük ve erken doğum olmasın diye.gerçi herşeyyy NASİP.ötesi yalan.
Transfer oldu.19 mayis test gunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yumurtalarim toplandi bugün. 10 yumurta toplanmış insallah iclerinden biri benimle dokuz ay yasar :)
Ben çok korktum ama inan kokacak hic bi şey yok 5 dk uyudum uyandim hop bitmiş. Bizimburda uyutmadan yapıyorlar demissin emin misin?Inşallah zor muydu nasıl geçti yumurtalar toplanırken
Gozunaydin arkadasim Rabbim hepsine hayirla can versin inşallah. Benden 7 yumurta toplandı 2 tanesi embriyo oldu
Ben çok korktum ama inan kokacak hic bi şey yok 5 dk uyudum uyandim hop bitmiş. Bizimburda uyutmadan yapıyorlar demissin emin misin?
Tebrik ederim Allah saglikla doğumunu da nasip etsin inşallah.bir iki sorum olacak.idrar testi yaptin mi ve kan testini kacinci gün yaptirdin değerin kacti?
kızlar bu arada çok dağınık dağınık tanıdık birbirimizi.
toplu bi şekilde kendimizi tanıtan kısa bi yazı yazsak olurmu?
kaç yaşında olduğumuzu, kaç yıllık evli olduğumuzu, kaç yıldır bebek istediğimizi, eşte ve sizde problem olup olmadığı,daha önce aşılama veya tüp yapıldımı, yapıldıysa tuttuğu oldumu, şuanda hangi aşamada olduğunuzu, SAT ve tedavinin kaçıncı gününde olduğumuzu, kullanılan ilaçlar falan..
ben başlayayım
28 yaşındayım.
4 yıllık evliyim.
3 buçuk yıldır bebek istiyoruz.
eşimde sperm sayı hareket problemi. bende pcos problemi
daha önce eylül 2013 de aşılama yapıldı başarısız..
1 mayıs SAT, 2 mayısta tedavime başladık. 11 mayısta yumurta toplanacak. kan değerlerim e2 2430, progesteron 0.66, yumurtalar 11 kadar ve çoğu 18 mm nin üstünde.
Gonal f 900 e 187.5 la 2 mayısta başladık. 6 mayısta cetrotide eklendi. 9 mayısta kontrollerim sonucu 10 mayısta(yani bugün gece) 2 de ovitrelle iğnemi vuruldum.
11 mayısta saat 14:00 da yumurtalarımı benden alacaklar..
sürecimi toparlamam iyi oldu benim içinde.
Transfer oldu.19 mayis test gunum
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından hayırlı haberlerle inşallah, geçmiş olsun...
Teşekkürler hepimizin dileği olur inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?