2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

muayenede kullandıkları jel olabilirmi? benimkisi yumurta akı kıvamındaydı. o da normalmiş. eğer seninki de yumurta akı gibiyse doktorlar normal diyorlar. endişelerin varsa arayıp sor istersen canım?

Ben yurtdışında oldugum için tr de ki gibi rahat aranmıyor ama akı derken affedersin biraz açik sözlü olacam bır saat öncesi wc gittiğimde aynı yumurta akı gibi yapısıkdı .. Allah Kerim asli günü bakalım ne olacak :))

geçmiş olsun öznurcum Pgt neden yapacaklar sizE?

canım benim 9. kromozonda sorun olduğu için, belki gebeliğe engel oluyor diye yapacaklar.

aynısı canım bende korkmuştum. yumurtluyorum heralde günümden önce diye. doktorun yanına gidince sordum hatta kendisi de gördü. çatlamış yumrta yok korkacak bişeyde yok demişti. için rahat olsun.
geçmiş olsun öznurcum Pgt neden yapacaklar sizE?

canım benim 9. kromozonda sorun olduğu için, belki gebeliğe engel oluyor diye yapacaklar.

9. kromozom ne oluyor? inşallah sağlıklı sağlıklı bebişlerin olur

Teşekkür ederim cnm nerde yaşıyorsun ?

canım her bir kromozomda ki sorun illa ki bir hastalık belirtisi değildir ama mesela ben 9. kromozomu araştırdım, anormal olması durumunda genelde cilt hastalıklarına sebep olurmuş . vücutta bu embriyoyu kabul etmeyip atarmış.yani kişinin yapısına bağlı. kimisi kromozomları bozuk bir bebeği kabullenirken, bazılarının ki kabul etmiyormuş.

inşallah bi daha yaşamazsın canım. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herşeyden önce. bizim pgt yapılmayacakmış kalıtsal hastalık olup olmadığını sordu sonra yapmayacağız size dedi.
ben yaptırmak isterdim ama hayırlısı bakalım..

kızlaaaarr grip oluyorum sanırım sabahtr hapşırık var,burnum akıyor boğazım acıyor
tamda yumurta toplama öncesi allahım nolur bişey olmasın((
ne yiyeyim limonun zararı olurmu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sen transfer yaptırdın sanırım şuanda hamilesin değil mi?
transferden sonra yapmıyorlar pgt. ilerde 2 li 3 lü taramalar ve amniyosentez yapıyolar

canım sen transfer yaptırdın sanırım şuanda hamilesin değil mi?
transferden sonra yapmıyorlar pgt. ilerde 2 li 3 lü taramalar ve amniyosentez yapıyolar

yok canım transfer daha yapılmadı. yarın 2 de yumurtalar toplanacak. çarşamba veya persembe de transfer yapılacak.
imza kısmındaki takvime göre hamilesin diye sordun sanırım:)
orda görmeyi o kadar çok istiyorumki... son adet tarihime göre bi takvim hazırladım. heves ettim o yüzden
1 mayıs adet tarihime göre transferden sonra hamile kalırsam takvimim aşağıdaki gibi olacak inşallaaaahhhhhhhh

kıyamam sana ya. inşallah o takvim 9 ay daha kalır orda
kaç yumurta göründü peki?
mutlaka haber ver bize de?
benim de aklımda o takvim, inşallah bende açıcam aynı zamana denk gelir ozaman doğumlarımız

kızlaaaarr grip oluyorum sanırım sabahtr hapşırık var,burnum akıyor boğazım acıyor
tamda yumurta toplama öncesi allahım nolur bişey olmasın((
ne yiyeyim limonun zararı olurmu sizce?

canım eğer boğaz da da acı varsa ben hep kara turp suyu sıkıyorum, 1 yudum içiyorum.
kivi, ananas, portakal falan ye.

kıyamam sana ya. inşallah o takvim 9 ay daha kalır orda
kaç yumurta göründü peki?
mutlaka haber ver bize de?
benim de aklımda o takvim, inşallah bende açıcam aynı zamana denk gelir ozaman doğumlarımız

inşallah canım benim inşallahhh... hepimizinkini görelim orda
ilk bakıldığında 7 görüldü. bi sonraki kontrolde 14-16 mm boyutlarında 4 tane daha görüldü. 11 taneydi. ama en son kontrolde yani dün yine 7-8 tane falan saydı sanırım. ya göremedi yada öncekilerde yanlış saydı.
aynı zamana denk gelir inşallah canım. haberleşelim mutlaka

canım eğer boğaz da da acı varsa ben hep kara turp suyu sıkıyorum, 1 yudum içiyorum.
kivi, ananas, portakal falan ye.

ananas bulamam burdan ama kivi rahatlıkla bulurum. boğazım çok acıyor. antibiyotik kullanmam gerekmez inşallah tedavinin sonlandırılmasından çok korkuyorum sonuna kadar geldikten sonra allahım göstermesin böyle bişeyi

benim 18mm ve üstü büyüklükteki yumurtalarım döllendi.sırasıyla 19,5 - 18,5 - 18,5 - 17,5 - 14,5 - 12,5mm di.
zaten çatlatma iğnesi de en az 1mm büyütüyor.inşallah hepsi döllenir canım.
mutlaka haberleşelim evet. benim 6 tane saymıştı 5 tane toplamış.

ozaman hemen kara turp al ve suyunu sık. %100 geçer, tecrübe edilmiştir. ben bu sene hiç hasta olmadım bu sayede.

muayenede kullandıkları jel olabilirmi? benimkisi yumurta akı kıvamındaydı. o da normalmiş. eğer seninki de yumurta akı gibiyse doktorlar normal diyorlar. endişelerin varsa arayıp sor istersen canım?

Bende sizi takip ediyorum...tedavinin 6.günündeyim pazartesi tekrar kontrolün var..tahminim bu hafta opu kısmet olacak gibi...hayırlısı olsun hepmiz için....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

18 mm nin üstünde çoğu canım. bugünde biraz daha büyümüşlerdir incirden. içim dışım incir oldu:)

sağol canım haberdar ederim kendimden. sende habersiz bırakma bizi yarın 2 de benim de opu olacak. dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…