kızlaaaarr grip oluyorum sanırım sabahtr hapşırık var,burnum akıyor boğazım acıyor
tamda yumurta toplama öncesi allahım nolur bişey olmasın((
ne yiyeyim limonun zararı olurmu sizce?
Canım zencefil iyi olur dıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaarr grip oluyorum sanırım sabahtr hapşırık var,burnum akıyor boğazım acıyor
tamda yumurta toplama öncesi allahım nolur bişey olmasın((
ne yiyeyim limonun zararı olurmu sizce?
Canım zencefil iyi olur dıyorlar
zencefil yumurtalara zarar verirmiki?
bitki çayına bayılan ben şimdilerde hiç içmiyorum korkuyorum ya bişey olursa diye.
18 mm nin üstünde çoğu canım. bugünde biraz daha büyümüşlerdir incirden. içim dışım incir oldu:)
sağol canım haberdar ederim kendimden. sende habersiz bırakma biziyarın 2 de benim de opu olacak. dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım..
:)) neyse ben kivi alayım en bilindik olan o:) teşekkür ederim kuzucumOnu bılmıoyrum canım :))
senin ideal sayıda bence.ne çok az ne çok fazla. dualarım seninle canım.sen de bana dua et pgt den hepsi geçsin.![]()
kızlar bu arada çok dağınık dağınık tanıdık birbirimizi.
toplu bi şekilde kendimizi tanıtan kısa bi yazı yazsak olurmu?
kaç yaşında olduğumuzu, kaç yıllık evli olduğumuzu, kaç yıldır bebek istediğimizi, eşte ve sizde problem olup olmadığı,daha önce aşılama veya tüp yapıldımı, yapıldıysa tuttuğu oldumu, şuanda hangi aşamada olduğunuzu, SAT ve tedavinin kaçıncı gününde olduğumuzu, kullanılan ilaçlar falan..
ben başlayayım
28 yaşındayım.
4 yıllık evliyim.
3 buçuk yıldır bebek istiyoruz.
eşimde sperm sayı hareket problemi. bende pcos problemi
daha önce eylül 2013 de aşılama yapıldı başarısız..
1 mayıs SAT, 2 mayısta tedavime başladık. 11 mayısta yumurta toplanacak. kan değerlerim e2 2430, progesteron 0.66, yumurtalar 11 kadar ve çoğu 18 mm nin üstünde.
Gonal f 900 e 187.5 la 2 mayısta başladık. 6 mayısta cetrotide eklendi. 9 mayısta kontrollerim sonucu 10 mayısta(yani bugün gece) 2 de ovitrelle iğnemi vuruldum.
11 mayısta saat 14:00 da yumurtalarımı benden alacaklar..
sürecimi toparlamam iyi oldu benim içinde.![]()
opudan önce ki gece ben çok dua ettim ve yattım. bol dua et, ne istediğini tam söyle Allah'a, ibadet et sonra ılık bir süt iç ve güzel şeyler düşünerek uyu. Tamam mı canım?
aaaa hayırlı olsun canım yaa mobilden bağlanınca yzdığını görmemişm çok svindim. rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla. darısı başımızaaa
Transfer oldu.19 mayis test gunum
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından hayırlı haberlerle inşallah, geçmiş olsun...
Evet canım ilk olacak, inşallah kısmet olur. Haberdar olalım birbirimizden inşallah hepimizin yolunda gider her şey...Merhaba benim de sali toplanacak ilk mi sizin ?
Evet canım ilk olacak, inşallah kısmet olur. Haberdar olalım birbirimizden inşallah hepimizin yolunda gider her şey...
Insallah cnm son regl ne zaman dı.. ?? Igne ne kullandınız?
3 mayıstı. 3. Gün gittim Dr hafta sonuna denk geldiği için. Gonal f ve menogon kullandık. Bugün ve yarın da cetrotide kullanacağız.
Kizlar yumurtalarim toplandi bugün. 10 yumurta toplanmış insallah iclerinden biri benimle dokuz ay yasar :)
Inşallah zor muydu nasıl geçti yumurtalar toplanırken
Tatlim zaten uyutuyorlar .uyandgimda hersey bitmisti su an evdeyim uzaniyorum hicbi agrim yok.zaten ilac veriyorlar![]()
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs