• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

kızlar bu arada çok dağınık dağınık tanıdık birbirimizi.
toplu bi şekilde kendimizi tanıtan kısa bi yazı yazsak olurmu?
kaç yaşında olduğumuzu, kaç yıllık evli olduğumuzu, kaç yıldır bebek istediğimizi, eşte ve sizde problem olup olmadığı,daha önce aşılama veya tüp yapıldımı, yapıldıysa tuttuğu oldumu, şuanda hangi aşamada olduğunuzu, SAT ve tedavinin kaçıncı gününde olduğumuzu, kullanılan ilaçlar falan..

ben başlayayım
28 yaşındayım.
4 yıllık evliyim.
3 buçuk yıldır bebek istiyoruz.
eşimde sperm sayı hareket problemi. bende pcos problemi
daha önce eylül 2013 de aşılama yapıldı başarısız..
1 mayıs SAT, 2 mayısta tedavime başladık. 11 mayısta yumurta toplanacak. kan değerlerim e2 2430, progesteron 0.66, yumurtalar 11 kadar ve çoğu 18 mm nin üstünde.
Gonal f 900 e 187.5 la 2 mayısta başladık. 6 mayısta cetrotide eklendi. 9 mayısta kontrollerim sonucu 10 mayısta(yani bugün gece) 2 de ovitrelle iğnemi vuruldum.
11 mayısta saat 14:00 da yumurtalarımı benden alacaklar..

sürecimi toparlamam iyi oldu benim içinde. :31:

Ben de 27 yaşındayım
3 senelik evliyiz. Ben de pcos var. Oldum olası adetlerim düzensiz. 20 Nisan da adetimin 3. Gününde tedaviye başladık. 3 Mayıs'ta opu oldu. 9 yumurta toplandı. 2 yumurta 8 hücreli olarak 3. Gün transfer edildi. ( maalesef dondurulacak yumurta kalmadı. Bu sefer oksun da olmasa da olur gerçi.) 6 Mayıs transfer günüm. 19 Mayıs test günüm..
Benden de bu kadarrrrr.:46:

"""Bismillahirrahmanirrahim""

Liste başı olarak açılışı yapıyorum kızlarrrrrr hamileyimmmmmmm 😊 ardımdan gelen flufem arkadaşım sende pozitifi aldığına göre açılışımız güzel oldu inşallah fire vermeden hep böyle pozitif gider liste 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar

Canım çok sevindim adına. Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Değerin kaçıncı gün kaçtı bu arada?

Arkadaşlar embriyonun tutunma belirtisi olan lekelenmenin herkeste olması mı gerekiyor? Bilgisi olan var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayir kesinlikle. Ben 5 kez hamile kaldim sadece bir tanesinde kahverengi leke geldi. Hic bir gebeliğin dev. Etmedi. İnşallah Rabbim isteyen herkese versin

Tamamen mi uyutacaklar yoksa hafif hissetmeyeceğim şekilde mi olacak. Daha o günlerime var evet transfer sonrası asıl mesele biliyorum ama iğneler bugünlerde iyice zor gelmeye başladı zaten, bir de opu zor olursa diye korkuyorum. Bugün cetrotide vurdular ilk kez çok kötü şişti kaşındı. menogon kalçadan 3 su 3 toz o da artık ciddi anlamda çok acıtıyor. En çok gonal-f den korkuyordum en kolayı o çıktı.

İnan ki bende cvok korkuyorum.hic korkulacak bisey değil. Sadece masaya yatiyorsun ce sakince uykuya daliyorsun. Çok kisa sürüyor hemen uyaniyorsun ve huzur icindesin :-)
Hic korkma inan ki ,duani et ve gir içeri

benden başka test yapan yok mu acep???:1:
en sabırsız ben çıktım:17::17:
Gözün aydfin maşallah Rabbim doğumunu gormeni nasip etsin. Kacinci gün test yaptin?

İnan ki bende cvok korkuyorum.hic korkulacak bisey değil. Sadece masaya yatiyorsun ce sakince uykuya daliyorsun. Çok kisa sürüyor hemen uyaniyorsun ve huzur icindesin :-)
Hic korkma inan ki ,duani et ve gir içeri

Teşekkür ederim bu ne güzel bir rahatlatma:) sürekli dua ediyorum, inşallah kolayca atlatalım hepimiz bu süreci.

Sagol cnm :) bakalım sali 4 gözle bekliyoruz Allah'tan eşim yanımda girecek destek olur :)

Ben Allah'a çok dua ettim hatta hep esma çektim. Onlar beni çok rahatlatti. Ya celil, ya Müheymin, ya selam çektim. Ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçer. Allah yardimcin olsun arkadaşım

çok şükür tatlımmm.çokk sevindim inan..allahım hepimize kısmet et .sen herşeye kadirsin...rabbim tamamına erdirsin inşallah :nazar::nazar:

bhcg değerin kaç cıktı canım?

Sağol canım ya.benim 2 tane 5.gün embriyosuydu ve dondurulmuş olduklarından değer biraz yüksek çıktı.dondurulmuşlarda öyle olabiliyormuş.11.gün değerim 830 çıktı canım.

teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için. Doktoruma da sordum dün. 3. gün olacak demişti hemşireniz dedim, sanırım hemşiresi bizi yanlış yönlendirmiş. 2. günde yapabiliyoruz, eğer kaliteli yumurta yok ve az sayıdaysa 2-3. gün transfer yapıyoruz, çünkü anne rahminde daha iyi yaşar, laboratuar ortamında gelişmeme ihtimali olur dedi.
sanırım benim de transfer günüm belli değil. çarşamba planladım aksş bir durum olmadıkça demişti..

Tedavin hayırlı olsun canım, umarım herkes için pozitif sonuçlar alır herkes için ayrı ayrı seviniriz.

kaç yaşında olduğumuzu, kaç yıllık evli olduğumuzu, kaç yıldır bebek istediğimizi, eşte ve sizde problem olup olmadığı,daha önce aşılama veya tüp yapıldımı, yapıldıysa tuttuğu oldumu, şuanda hangi aşamada olduğunuzu, SAT ve tedavinin kaçıncı gününde olduğumuzu, kullanılan ilaçlar falan..

ben başlayayım
28 yaşındayım.
4 yıllık evliyim.
1 mayıs SAT, 2 mayısta tedavime başladık. 11 mayısta yumurta toplanacak. kan değerlerim e2 2430, progesteron 0.66, yumurtalar 11 kadar ve çoğu 18 mm nin üstünde.
Gonal f 900 e 187.5 la 2 mayısta başladık. 6 mayısta cetrotide eklendi. 9 mayısta kontrollerim sonucu 10 mayısta(yani bugün gece) 2 de ovitrelle iğnemi vuruldum.

Ben de tanıtayım, 27 yaşındayım, 4.5 yıllık evliyim, 1.5 yıldır bebek istiyoruz, eşimde morfoloji %1, benim de yumurtalık rezervlerim düşük ayrıca düzenli adet olamıyorum. doktorlar yıllardır pcos olduğumu söylemişti ancak pcos gibi görünmesine rağmen aslında rezerv problemim olduğu 3 ay önce farkedildi maalesef. şubat 2014'te başarısız bir aşılamam oldu. SAT 24 Nisan, 25 Nisan'da ilk tüp bebek tedavimize başladık. 3 Mayıs'ta 2 adet yumurtam toplandı, sadece 1 tanesi 2.kalite olarak döllenebildi ve 3.gün embriyosu olarak 6 mayıs'ta transferim gerçekleşti, test tarihim 17 mayıs olarak belirlendi. Durumum özetle böyle :)) Umarım birbirimize hep mutlu haberler veririz.

"""Bismillahirrahmanirrahim""

Liste başı olarak açılışı yapıyorum kızlarrrrrr hamileyimmmmmmm 😊 ardımdan gelen flufem arkadaşım sende pozitifi aldığına göre açılışımız güzel oldu inşallah fire vermeden hep böyle pozitif gider liste 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar

Liste başı olarak sonucun da bize önderlik eder inşallah, tebrik ederim :)

Transfer oldu.19 mayis test gunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun, memorial test gününü transfere göre değil de opu'dan 14 gün sonrası olarak belirliyor hep, kesinleşmiş oldu :)

bencede..hiç moralini bozma canım.
dün 2. çizgi çıktı diye sevinmiştim.bu gün 2 idrar testi de tek çzgi çıktı.saatlerdir ağlıyordum.eşim dayanamadı hastaneye gittik... binlerce şükür RABBİ TEALAya kanda pozitif çıktı...hemde değer 200 ken tek çizgi:18::18:

çook fenayım hala:5::5:

İdrar testlerinin negatif görünmesini çok da kafaya takmamak gerektiğini görmüş olduk, çok şükür sonu mutlu bitmiş üzüntünün, tebrik ederim tekrardan :)) mutlu haberler bir bir gelmeye başladı, darısı listenin geri kalanına :)

gözün aydın canıımmm:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok sevindim inan banaaa rabbim bize d

Tebrik ederim Allah saglikla doğumunu da nasip etsin inşallah.bir iki sorum olacak.idrar testi yaptin mi ve kan testini kacinci gün yaptirdin değerin kacti?

Canım idrar testini transferin 8.günü yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı bugünde transferimin 11.günüydü 830 çıktı değer.yalnız embriyolar 5.gün embriyosu.

ben başlayayım
28 yaşındayım.
4 yıllık evliyim.

Canım alakasız olacak ama inciri normal yiyorsun değil mi, zeytin yağlı filan değil yani. Şimdi aldık eşimle biz de yiyelim diye, inşallah faydası olur :)

onlar öbür dünyada anneleri olmadan cennete girmeyecekler biliyomusun? cennete girmene vesile olacaklar meleklerin.. Allah büyük inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına.
metformin ne canım bana söylemediler öyle.doktoruma sorayım bakalım

merhaba canım metformin içerikli ilaçlar diyabet hastalarında kullanılıyor aynı zamanda obezite tedavisinde de ama kadınlarda yumurtaları güçlendirdiğnide söylüyorlar. herkesin kullanmasının uygun olmadığını biliyorum. eğer düşük şekerin varsa hipoglisemiye sokuyor bu da çok tehlikeli allah muhafaza doktor reçete etmeden içmemek lazım :) :26:

Tesekkurler allah arkadasinizada sifa versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back