kızlar bu arada çok dağınık dağınık tanıdık birbirimizi.
toplu bi şekilde kendimizi tanıtan kısa bi yazı yazsak olurmu?
kaç yaşında olduğumuzu, kaç yıllık evli olduğumuzu, kaç yıldır bebek istediğimizi, eşte ve sizde problem olup olmadığı,daha önce aşılama veya tüp yapıldımı, yapıldıysa tuttuğu oldumu, şuanda hangi aşamada olduğunuzu, SAT ve tedavinin kaçıncı gününde olduğumuzu, kullanılan ilaçlar falan..
ben başlayayım
28 yaşındayım.
4 yıllık evliyim.
3 buçuk yıldır bebek istiyoruz.
eşimde sperm sayı hareket problemi. bende pcos problemi
daha önce eylül 2013 de aşılama yapıldı başarısız..
1 mayıs SAT, 2 mayısta tedavime başladık. 11 mayısta yumurta toplanacak. kan değerlerim e2 2430, progesteron 0.66, yumurtalar 11 kadar ve çoğu 18 mm nin üstünde.
Gonal f 900 e 187.5 la 2 mayısta başladık. 6 mayısta cetrotide eklendi. 9 mayısta kontrollerim sonucu 10 mayısta(yani bugün gece) 2 de ovitrelle iğnemi vuruldum.
11 mayısta saat 14:00 da yumurtalarımı benden alacaklar..
sürecimi toparlamam iyi oldu benim içinde.
mrhaba canım
29 yaşındayım
8 yıldır evliyim
eşimde ve bende hiç bir sıkıntı yok (sebebi bilinmeyen infertilite imiş)
4 kez aşılama yapıldı sonuç negatif
ilk evlendiğim senelerde 1 kez dış gebelik ve 1 kez normal hamile kaldım operasyon falan düşüktü derken çok uzun süredir bir şey yok tabi
18 nisanda tedaviye başladım
30 nisanda yumurtalarım toplandı ve 12 tane yumurtam olmuş
10 tanesi çok iyi durumda imiş ve 9 tanesi döllendi
hepsi 1. kalite dediler fakat 5 tanesini dondurdular(neden 5 tane onu bilmiyorum) 1 tanesini de transfer ettiler
17 mayısta tahlilim var bu arada genetik tahliller istendi ve trombofili panelimde heterozigot diye bişey çıktı bu sebeple her gün clexane ve aspirin alıyorum bu düşük yapmaya engel olacakmış inşallah ümitliyim sanki bu sefer inşallah bütün isteyenlere de rabbim verir:)
Merhaba ben de
29 yaşındayım.
3 yıllık evliyim.
3 ay önce bebek düşünmeye başladık ben de bir sorun yoktu ancak sperm sayısı ve hızı problemi ve varikosel çıktı eşimde.
Ardından ameliyat olduk.
Bu süreçte çok üzüldüm ve kendimde kist çıkarmayı başardım!
Bu nedenle drun önerisiyle 6 ay bekleme üzerine olan planımızı iptal edip tüp bebek tedavisine başladık.
Bu İlk denememiz, aşılama yaptırmadık.
Şimdi iğne tedavilerim devam ediyor.
Salı opu cuma transfer gibi görünüyor.
Hayırlısı artık...
Merhaba ben de
29 yaşındayım.
3 yıllık evliyim.
3 ay önce bebek düşünmeye başladık ben de bir sorun yoktu ancak sperm sayısı ve hızı problemi ve varikosel çıktı eşimde.
Ardından ameliyat olduk.
Bu süreçte çok üzüldüm ve kendimde kist çıkarmayı başardım!
Bu nedenle drun önerisiyle 6 ay bekleme üzerine olan planımızı iptal edip tüp bebek tedavisine başladık.
Bu İlk denememiz, aşılama yaptırmadık.
Şimdi iğne tedavilerim devam ediyor.
Salı opu cuma transfer gibi görünüyor.
Hayırlısı artık...
Canım bence ümitsizliğe kapılmamalı arkadaşım tüp bebek yaptırdı eşinde de kendinde de birsürü problem vardı 2 tane yumurtası oldu ve 1 tanesi döllendi şimdi 1 buçuk yaşında dünyalar güzeli bir kızı var rabbim ol diyor ve oluyor bol bol dua edelim dualarımız geri çevirmez inşallah güzel haberlerini duyarız :)
Evet çoook şükür halimize, ümitsiz olacak bir şey yok. Daha yolun başındayız. Benim tedavi olduğum yerde 46 yaşında bir ablamız var. Geç evlenmiş 1 yumurta eşinden tese ile sperm alınacaktı en son. O kadar pozitif ve ümitliydi ki. İnşallah olacak onun da bizlerin de! Rabbim büyük vardır zamanı ve umarım o zaman gelmiştir artık :)))
Tanımadığımız birbirimiz için bile dua edelim rabbim sebep arıyordu ve biz o sebebi bulmuşuzdur inşallah :)
Bizim burda uyutmuyorlar :) o yüzden sordum :)
saol tatlım.inşallah ve rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize,...AMİNN
bende kendimi tanıtayım...
29 yaşındayım(bitmek üzere maalesef:)
eşimde sperm sayı hareket problemi. bende pcos problemi
geçen yıl mayısta tüp bebekkle ikizlere hamile kaldım ve 6 aylık erken doğumla oğullarımı kaybettim.
10 yıllık evliyim 4 yıldır bebek istiyorum.(erken bir evlilik sanırım,üni 2 de:)
çalışıyorum,öğretmenim...
şuanda tüp bebişim bana tutunmuş olduğunu rabbimden diliyorum.8.gün kanda 201 di değer,ELHAMDULİLLAH
Bu arada güzel sonuçlarla arkadaşlıklarımızn uzuuun olmasını diliyorum
Transferinde çok kolay olur inşallah ve inşallah pozitif görürsün. Sen hamilelik takvimini yapmissin harika, bu çok pozitif olduğunu gösteriyor maşallah. İnşallah 9 ay boyunca takvimin yerinde kalir
Ben de 27 yaşındayım
3 senelik evliyiz. Ben de pcos var. Oldum olası adetlerim düzensiz. 20 Nisan da adetimin 3. Gününde tedaviye başladık. 3 Mayıs'ta opu oldu. 9 yumurta toplandı. 2 yumurta 8 hücreli olarak 3. Gün transfer edildi. ( maalesef dondurulacak yumurta kalmadı. Bu sefer oksun da olmasa da olur gerçi.) 6 Mayıs transfer günüm. 19 Mayıs test günüm..
Benden de bu kadarrrrr.
Tedavin hayırlı olsun canım, umarım herkes için pozitif sonuçlar alır herkes için ayrı ayrı seviniriz.
teşekkür ederim canım amiiinnn....
Ben de tanıtayım, 27 yaşındayım, 4.5 yıllık evliyim, 1.5 yıldır bebek istiyoruz, eşimde morfoloji %1, benim de yumurtalık rezervlerim düşük ayrıca düzenli adet olamıyorum. doktorlar yıllardır pcos olduğumu söylemişti ancak pcos gibi görünmesine rağmen aslında rezerv problemim olduğu 3 ay önce farkedildi maalesef. şubat 2014'te başarısız bir aşılamam oldu. SAT 24 Nisan, 25 Nisan'da ilk tüp bebek tedavimize başladık. 3 Mayıs'ta 2 adet yumurtam toplandı, sadece 1 tanesi 2.kalite olarak döllenebildi ve 3.gün embriyosu olarak 6 mayıs'ta transferim gerçekleşti, test tarihim 17 mayıs olarak belirlendi. Durumum özetle böyle :)) Umarım birbirimize hep mutlu haberler veririz.
Canım idrar testini transferin 8.günü yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı bugünde transferimin 11.günüydü 830 çıktı değer.yalnız embriyolar 5.gün embriyosu.
Canım alakasız olacak ama inciri normal yiyorsun değil mi, zeytin yağlı filan değil yani. Şimdi aldık eşimle biz de yiyelim diye, inşallah faydası olur :)
Canım alakasız olacak ama inciri normal yiyorsun değil mi, zeytin yağlı filan değil yani. Şimdi aldık eşimle biz de yiyelim diye, inşallah faydası olur :)
merhaba canım metformin içerikli ilaçlar diyabet hastalarında kullanılıyor aynı zamanda obezite tedavisinde de ama kadınlarda yumurtaları güçlendirdiğnide söylüyorlar. herkesin kullanmasının uygun olmadığını biliyorum. eğer düşük şekerin varsa hipoglisemiye sokuyor bu da çok tehlikeli allah muhafaza doktor reçete etmeden içmemek lazım :) :26:
sağlıksız embriyo mu demek oluyor canım bu? yada sadece düşük ihtimali mi? clexane ve coraspirin bana da verdi doktorum. ne zamandan itibaren kullandın?mrhaba canım
29 yaşındayım
8 yıldır evliyim
eşimde ve bende hiç bir sıkıntı yok (sebebi bilinmeyen infertilite imiş)
4 kez aşılama yapıldı sonuç negatif
ilk evlendiğim senelerde 1 kez dış gebelik ve 1 kez normal hamile kaldım operasyon falan düşüktü derken çok uzun süredir bir şey yok tabi
18 nisanda tedaviye başladım
30 nisanda yumurtalarım toplandı ve 12 tane yumurtam olmuş
10 tanesi çok iyi durumda imiş ve 9 tanesi döllendi
hepsi 1. kalite dediler fakat 5 tanesini dondurdular(neden 5 tane onu bilmiyorum) 1 tanesini de transfer ettiler
17 mayısta tahlilim var bu arada genetik tahliller istendi ve trombofili panelimde heterozigot diye bişey çıktı bu sebeple her gün clexane ve aspirin alıyorum bu düşük yapmaya engel olacakmış inşallah ümitliyim sanki bu sefer inşallah bütün isteyenlere de rabbim verir:)
İnşallah hayra alamet bunlar inşallahhhhkızlar kasıklarında ara ara sızlama olan var mı ? bu normal mi?
bu arada hastanede çalışıyorum ama ısrarla test yaptırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?