2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

senin ideal sayıda bence.ne çok az ne çok fazla. dualarım seninle canım.sen de bana dua et pgt den hepsi geçsin.

Onu bılmıoyrum canım :))
:)) neyse ben kivi alayım en bilindik olan o:) teşekkür ederim kuzucum
senin ideal sayıda bence.ne çok az ne çok fazla. dualarım seninle canım.sen de bana dua et pgt den hepsi geçsin.

öznurcum inşallah ideal oldukları kadar da kaliteli çıkarlar da uğraştırmaz sıpalar bizi:)
benim de dualarım sizinle canım inşallah hepsi a kalitede çıkacaklar.. ne düşünürsen ne beklersen o olur. Moralini hiç bozma inşallah bu defa olacaklaaarrrr

kızlar bu arada çok dağınık dağınık tanıdık birbirimizi.
toplu bi şekilde kendimizi tanıtan kısa bi yazı yazsak olurmu?
kaç yaşında olduğumuzu, kaç yıllık evli olduğumuzu, kaç yıldır bebek istediğimizi, eşte ve sizde problem olup olmadığı,daha önce aşılama veya tüp yapıldımı, yapıldıysa tuttuğu oldumu, şuanda hangi aşamada olduğunuzu, SAT ve tedavinin kaçıncı gününde olduğumuzu, kullanılan ilaçlar falan..

ben başlayayım
28 yaşındayım.
4 yıllık evliyim.
3 buçuk yıldır bebek istiyoruz.
eşimde sperm sayı hareket problemi. bende pcos problemi
daha önce eylül 2013 de aşılama yapıldı başarısız..
1 mayıs SAT, 2 mayısta tedavime başladık. 11 mayısta yumurta toplanacak. kan değerlerim e2 2430, progesteron 0.66, yumurtalar 11 kadar ve çoğu 18 mm nin üstünde.
Gonal f 900 e 187.5 la 2 mayısta başladık. 6 mayısta cetrotide eklendi. 9 mayısta kontrollerim sonucu 10 mayısta(yani bugün gece) 2 de ovitrelle iğnemi vuruldum.
11 mayısta saat 14:00 da yumurtalarımı benden alacaklar..

sürecimi toparlamam iyi oldu benim içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:

opudan önce ki gece ben çok dua ettim ve yattım. bol dua et, ne istediğini tam söyle Allah'a, ibadet et sonra ılık bir süt iç ve güzel şeyler düşünerek uyu. Tamam mı canım?

opudan önce ki gece ben çok dua ettim ve yattım. bol dua et, ne istediğini tam söyle Allah'a, ibadet et sonra ılık bir süt iç ve güzel şeyler düşünerek uyu. Tamam mı canım?

hep dua ediyorum canım her an dua ediyorum.12 den sonra yemek içmek yasak ama yatmadan önce içerim yatarım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim canımmm

aaaa hayırlı olsun canım yaa mobilden bağlanınca yzdığını görmemişm çok svindim. rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla. darısı başımızaaa

saol tatlım.inşallah ve rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize,...AMİNN

bende kendimi tanıtayım...
29 yaşındayım(bitmek üzere maalesef:)
eşimde sperm sayı hareket problemi. bende pcos problemi
geçen yıl mayısta tüp bebekkle ikizlere hamile kaldım ve 6 aylık erken doğumla oğullarımı kaybettim.
10 yıllık evliyim 4 yıldır bebek istiyorum.(erken bir evlilik sanırım,üni 2 de:)
çalışıyorum,öğretmenim...
şuanda tüp bebişim bana tutunmuş olduğunu rabbimden diliyorum.8.gün kanda 201 di değer,ELHAMDULİLLAH

Bu arada güzel sonuçlarla arkadaşlıklarımızn uzuuun olmasını diliyorum

Son düzenleme:
Slm arkadaslar tup bebek maliyeti nedir ssk karsiliyormu bilgi verebilirmisiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar yumurtalarim toplandi bugün. 10 yumurta toplanmış insallah iclerinden biri benimle dokuz ay yasar :)

3 mayıstı. 3. Gün gittim Dr hafta sonuna denk geldiği için. Gonal f ve menogon kullandık. Bugün ve yarın da cetrotide kullanacağız.

Ben de 30 Nisan'da regl oldum en son saat 23.30 yarın ovıtella vurulacam salı Günü'de yumoşlar alinacak :) ben puregon kullanıyorum bu gün son inşallah :)

"""Bismillahirrahmanirrahim""

Liste başı olarak açılışı yapıyorum kızlarrrrrr hamileyimmmmmmm 😊 ardımdan gelen flufem arkadaşım sende pozitifi aldığına göre açılışımız güzel oldu inşallah fire vermeden hep böyle pozitif gider liste 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…