kızlar bu arada çok dağınık dağınık tanıdık birbirimizi.
toplu bi şekilde kendimizi tanıtan kısa bi yazı yazsak olurmu?
kaç yaşında olduğumuzu, kaç yıllık evli olduğumuzu, kaç yıldır bebek istediğimizi, eşte ve sizde problem olup olmadığı,daha önce aşılama veya tüp yapıldımı, yapıldıysa tuttuğu oldumu, şuanda hangi aşamada olduğunuzu, SAT ve tedavinin kaçıncı gününde olduğumuzu, kullanılan ilaçlar falan..
ben başlayayım
28 yaşındayım.
4 yıllık evliyim.
3 buçuk yıldır bebek istiyoruz.
eşimde sperm sayı hareket problemi. bende pcos problemi
daha önce eylül 2013 de aşılama yapıldı başarısız..
1 mayıs SAT, 2 mayısta tedavime başladık. 11 mayısta yumurta toplanacak. kan değerlerim e2 2430, progesteron 0.66, yumurtalar 11 kadar ve çoğu 18 mm nin üstünde.
Gonal f 900 e 187.5 la 2 mayısta başladık. 6 mayısta cetrotide eklendi. 9 mayısta kontrollerim sonucu 10 mayısta(yani bugün gece) 2 de ovitrelle iğnemi vuruldum.
11 mayısta saat 14:00 da yumurtalarımı benden alacaklar..
sürecimi toparlamam iyi oldu benim içinde.
:) cnm ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden tüm bayıltmiyorlar eşimdr yanımda girecek :)
"""Bismillahirrahmanirrahim""
Liste başı olarak açılışı yapıyorum kızlarrrrrr hamileyimmmmmmm 😊 ardımdan gelen flufem arkadaşım sende pozitifi aldığına göre açılışımız güzel oldu inşallah fire vermeden hep böyle pozitif gider liste 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Benim de test günüm 19 mayısssssss
Arkadaşlar embriyonun tutunma belirtisi olan lekelenmenin herkeste olması mı gerekiyor? Bilgisi olan var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamamen mi uyutacaklar yoksa hafif hissetmeyeceğim şekilde mi olacak. Daha o günlerime var evet transfer sonrası asıl mesele biliyorum ama iğneler bugünlerde iyice zor gelmeye başladı zaten, bir de opu zor olursa diye korkuyorum. Bugün cetrotide vurdular ilk kez çok kötü şişti kaşındı. menogon kalçadan 3 su 3 toz o da artık ciddi anlamda çok acıtıyor. En çok gonal-f den korkuyordum en kolayı o çıktı.
Gözün aydfin maşallah Rabbim doğumunu gormeni nasip etsin. Kacinci gün test yaptin?benden başka test yapan yok mu acep???
en sabırsız ben çıktım
Evet lokal anestezi olacak :)
İnşallah cnm 30 dk sürer dediler :) sende akinti olmusmuydu yumurta alinmadan önce? Bende bugün az oldu .
Sagol cnm :) bakalım sali 4 gözle bekliyoruz Allah'tan eşim yanımda girecek destek olur :)
Evet olmuştu. Ama çok normal.
Ben Allah'a çok dua ettim hatta hep esma çektim. Onlar beni çok rahatlatti. Ya celil, ya Müheymin, ya selam çektim. Ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçer. Allah yardimcin olsun arkadaşım
çok şükür tatlımmm.çokk sevindim inan..allahım hepimize kısmet et .sen herşeye kadirsin...rabbim tamamına erdirsin inşallah
bhcg değerin kaç cıktı canım?
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için. Doktoruma da sordum dün. 3. gün olacak demişti hemşireniz dedim, sanırım hemşiresi bizi yanlış yönlendirmiş. 2. günde yapabiliyoruz, eğer kaliteli yumurta yok ve az sayıdaysa 2-3. gün transfer yapıyoruz, çünkü anne rahminde daha iyi yaşar, laboratuar ortamında gelişmeme ihtimali olur dedi.
sanırım benim de transfer günüm belli değil. çarşamba planladım aksş bir durum olmadıkça demişti..
kaç yaşında olduğumuzu, kaç yıllık evli olduğumuzu, kaç yıldır bebek istediğimizi, eşte ve sizde problem olup olmadığı,daha önce aşılama veya tüp yapıldımı, yapıldıysa tuttuğu oldumu, şuanda hangi aşamada olduğunuzu, SAT ve tedavinin kaçıncı gününde olduğumuzu, kullanılan ilaçlar falan..
ben başlayayım
28 yaşındayım.
4 yıllık evliyim.
1 mayıs SAT, 2 mayısta tedavime başladık. 11 mayısta yumurta toplanacak. kan değerlerim e2 2430, progesteron 0.66, yumurtalar 11 kadar ve çoğu 18 mm nin üstünde.
Gonal f 900 e 187.5 la 2 mayısta başladık. 6 mayısta cetrotide eklendi. 9 mayısta kontrollerim sonucu 10 mayısta(yani bugün gece) 2 de ovitrelle iğnemi vuruldum.
"""Bismillahirrahmanirrahim""
Liste başı olarak açılışı yapıyorum kızlarrrrrr hamileyimmmmmmm 😊 ardımdan gelen flufem arkadaşım sende pozitifi aldığına göre açılışımız güzel oldu inşallah fire vermeden hep böyle pozitif gider liste 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Transfer oldu.19 mayis test gunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bencede..hiç moralini bozma canım.
dün 2. çizgi çıktı diye sevinmiştim.bu gün 2 idrar testi de tek çzgi çıktı.saatlerdir ağlıyordum.eşim dayanamadı hastaneye gittik... binlerce şükür RABBİ TEALAya kanda pozitif çıktı...hemde değer 200 ken tek çizgi:18::18:
çook fenayım hala
gözün aydın canıımmm:)çok sevindim inan banaaa rabbim bize d
Tebrik ederim Allah saglikla doğumunu da nasip etsin inşallah.bir iki sorum olacak.idrar testi yaptin mi ve kan testini kacinci gün yaptirdin değerin kacti?
ben başlayayım
28 yaşındayım.
4 yıllık evliyim.
onlar öbür dünyada anneleri olmadan cennete girmeyecekler biliyomusun? cennete girmene vesile olacaklar meleklerin.. Allah büyük inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına.
metformin ne canım bana söylemediler öyle.doktoruma sorayım bakalım
Kizlar yumurtalarim toplandi bugün. 10 yumurta toplanmış insallah iclerinden biri benimle dokuz ay yasar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?