2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Ben de 27 yaşındayım
3 senelik evliyiz. Ben de pcos var. Oldum olası adetlerim düzensiz. 20 Nisan da adetimin 3. Gününde tedaviye başladık. 3 Mayıs'ta opu oldu. 9 yumurta toplandı. 2 yumurta 8 hücreli olarak 3. Gün transfer edildi. ( maalesef dondurulacak yumurta kalmadı. Bu sefer oksun da olmasa da olur gerçi.) 6 Mayıs transfer günüm. 19 Mayıs test günüm..
Benden de bu kadarrrrr.

Canım çok sevindim adına. Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Değerin kaçıncı gün kaçtı bu arada?

Arkadaşlar embriyonun tutunma belirtisi olan lekelenmenin herkeste olması mı gerekiyor? Bilgisi olan var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayir kesinlikle. Ben 5 kez hamile kaldim sadece bir tanesinde kahverengi leke geldi. Hic bir gebeliğin dev. Etmedi. İnşallah Rabbim isteyen herkese versin

İnan ki bende cvok korkuyorum.hic korkulacak bisey değil. Sadece masaya yatiyorsun ce sakince uykuya daliyorsun. Çok kisa sürüyor hemen uyaniyorsun ve huzur icindesin
Hic korkma inan ki ,duani et ve gir içeri

benden başka test yapan yok mu acep???
en sabırsız ben çıktım
Gözün aydfin maşallah Rabbim doğumunu gormeni nasip etsin. Kacinci gün test yaptin?

İnan ki bende cvok korkuyorum.hic korkulacak bisey değil. Sadece masaya yatiyorsun ce sakince uykuya daliyorsun. Çok kisa sürüyor hemen uyaniyorsun ve huzur icindesin
Hic korkma inan ki ,duani et ve gir içeri

Teşekkür ederim bu ne güzel bir rahatlatma:) sürekli dua ediyorum, inşallah kolayca atlatalım hepimiz bu süreci.

Sagol cnm :) bakalım sali 4 gözle bekliyoruz Allah'tan eşim yanımda girecek destek olur :)

Ben Allah'a çok dua ettim hatta hep esma çektim. Onlar beni çok rahatlatti. Ya celil, ya Müheymin, ya selam çektim. Ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçer. Allah yardimcin olsun arkadaşım

çok şükür tatlımmm.çokk sevindim inan..allahım hepimize kısmet et .sen herşeye kadirsin...rabbim tamamına erdirsin inşallah

bhcg değerin kaç cıktı canım?

Sağol canım ya.benim 2 tane 5.gün embriyosuydu ve dondurulmuş olduklarından değer biraz yüksek çıktı.dondurulmuşlarda öyle olabiliyormuş.11.gün değerim 830 çıktı canım.

Tedavin hayırlı olsun canım, umarım herkes için pozitif sonuçlar alır herkes için ayrı ayrı seviniriz.

Ben de tanıtayım, 27 yaşındayım, 4.5 yıllık evliyim, 1.5 yıldır bebek istiyoruz, eşimde morfoloji %1, benim de yumurtalık rezervlerim düşük ayrıca düzenli adet olamıyorum. doktorlar yıllardır pcos olduğumu söylemişti ancak pcos gibi görünmesine rağmen aslında rezerv problemim olduğu 3 ay önce farkedildi maalesef. şubat 2014'te başarısız bir aşılamam oldu. SAT 24 Nisan, 25 Nisan'da ilk tüp bebek tedavimize başladık. 3 Mayıs'ta 2 adet yumurtam toplandı, sadece 1 tanesi 2.kalite olarak döllenebildi ve 3.gün embriyosu olarak 6 mayıs'ta transferim gerçekleşti, test tarihim 17 mayıs olarak belirlendi. Durumum özetle böyle :)) Umarım birbirimize hep mutlu haberler veririz.

Liste başı olarak sonucun da bize önderlik eder inşallah, tebrik ederim :)

Transfer oldu.19 mayis test gunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun, memorial test gününü transfere göre değil de opu'dan 14 gün sonrası olarak belirliyor hep, kesinleşmiş oldu :)

İdrar testlerinin negatif görünmesini çok da kafaya takmamak gerektiğini görmüş olduk, çok şükür sonu mutlu bitmiş üzüntünün, tebrik ederim tekrardan :)) mutlu haberler bir bir gelmeye başladı, darısı listenin geri kalanına :)

Canım idrar testini transferin 8.günü yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı bugünde transferimin 11.günüydü 830 çıktı değer.yalnız embriyolar 5.gün embriyosu.

Canım alakasız olacak ama inciri normal yiyorsun değil mi, zeytin yağlı filan değil yani. Şimdi aldık eşimle biz de yiyelim diye, inşallah faydası olur :)

merhaba canım metformin içerikli ilaçlar diyabet hastalarında kullanılıyor aynı zamanda obezite tedavisinde de ama kadınlarda yumurtaları güçlendirdiğnide söylüyorlar. herkesin kullanmasının uygun olmadığını biliyorum. eğer düşük şekerin varsa hipoglisemiye sokuyor bu da çok tehlikeli allah muhafaza doktor reçete etmeden içmemek lazım :) :26:

Tesekkurler allah arkadasinizada sifa versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…