2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Arkadaşlar embriyonun tutunma belirtisi olan lekelenmenin herkeste olması mı gerekiyor? Bilgisi olan var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar embriyonun tutunma belirtisi olan lekelenmenin herkeste olması mı gerekiyor? Bilgisi olan var mı?

hayır canım herkeste olmuyor benim kızımda olmadı lekelenme :) bebiş damarlı yere denk gelirse tutunurken o zaman lekelenme oluyor tatlım :) gün sayıyorsun galiba :) hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah :)

Ayy inşallah canım evet gün sayıyorum 17 mayıs test günüm. Lekenme olacak mı olmayacak mı diye kafama taktım 1-2 gündür. Çok sağol cevabın için. İçim rahatladı:))) senin de bebeklerini allah bağışlasın.

malesef kaybettim canım

canım nerden bileceksin :) 10 ay oldu canım öleli daha iyiyyim :) resimdeki kızımın eli :) tedavi haziranda inşallah :) Allahım hayırlısıyla sağlıklısını nasip etsin hepimize tatlım :)

canım nerden bileceksin :) 10 ay oldu canım öleli daha iyiyyim :) resimdeki kızımın eli :) tedavi haziranda inşallah :) Allahım hayırlısıyla sağlıklısını nasip etsin hepimize tatlım :)

Amin!!!! Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah... İyi olmana sevindim... umarım tedavin de hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.

amiiiiiiiin :) inşallah hamişsindir bol bol dua et bize :)

çok sağ ol ya..durmadan arastırıyorum.kendımde sağlıkcıyım ama ınan karamsar olmamak ıcın kenımle konusuyorum. inşallah hepimizin guzel sonuclar alırız. allah yardımcımız olsun.

kızlar mrb ben de varım yarın test günüm banada iki orta kalite embriyo transfer edildi 6ya bölünmüş
dua edin lütfennnn

Bence en kolay kısmı o anestezi yi alınca hemen bitiyor. Daha sonrasını beklemek sıkıntı verici

Tamamen mi uyutacaklar yoksa hafif hissetmeyeceğim şekilde mi olacak. Daha o günlerime var evet transfer sonrası asıl mesele biliyorum ama iğneler bugünlerde iyice zor gelmeye başladı zaten, bir de opu zor olursa diye korkuyorum. Bugün cetrotide vurdular ilk kez çok kötü şişti kaşındı. menogon kalçadan 3 su 3 toz o da artık ciddi anlamda çok acıtıyor. En çok gonal-f den korkuyordum en kolayı o çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…