merhaba canım...hayırlı olsun ve sonu mutlu bitsin inşaALLAH..
Arkadaşlar embriyonun tutunma belirtisi olan lekelenmenin herkeste olması mı gerekiyor? Bilgisi olan var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar embriyonun tutunma belirtisi olan lekelenmenin herkeste olması mı gerekiyor? Bilgisi olan var mı?
benim ikisinde de olmadı canım...
hayır canım herkeste olmuyor benim kızımda olmadı lekelenme :) bebiş damarlı yere denk gelirse tutunurken o zaman lekelenme oluyor tatlım :) gün sayıyorsun galiba :) hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah :)
Ayy inşallah canım evet gün sayıyorum 17 mayıs test günüm. Lekenme olacak mı olmayacak mı diye kafama taktım 1-2 gündür. Çok sağol cevabın için. İçim rahatladı:))) senin de bebeklerini allah bağışlasın.
malesef kaybettim canım
Çok üzüldüm( Allah'ım yine nasip eder inşAllah. Gerçekten çok üzügünüm kusuruma bakma lütfen... şu an tedavi görüyor musun tekrar?
canım nerden bileceksin :) 10 ay oldu canım ölelidaha iyiyyim :) resimdeki kızımın eli :) tedavi haziranda inşallah :) Allahım hayırlısıyla sağlıklısını nasip etsin hepimize tatlım :)
Amin!!!! Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah... İyi olmana sevindim... umarım tedavin de hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.
benim ikisinde de olmadı canım...
Teşekkür ederim cevap için canım
Endişelenme canım bende de pko var. Tüp bebek için avantajlı bir durum çünkü yumurta rezervi fazla oluyor pko'lularda. Benden 14 yumurta toplandı 12si başarılı bir şekilde döllendi 2 tanesi yerleştirildi. Geri kalanları dondurduk. Sen de içini ferah tut. Pko çağımızın hastalığı ve tüp bebek düşünenler için bir nevi avantaj. Doktorum öyle dedi bana.
Bu gun 14:15 transfer saatim
Bu gun 14:15 transfer saatim
Oh zorlu süreç bitiyor, mutlu günler hızla yaklaşıyor inşallahhhh...
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.kızlar mrb ben de varım yarın test günüm banada iki orta kalite embriyo transfer edildi 6ya bölünmüş
dua edin lütfennnn
Sanırım yumurta toplama işleminden çok korkuyorum((
kızlar mrb ben de varım yarın test günüm banada iki orta kalite embriyo transfer edildi 6ya bölünmüş
dua edin lütfennnn
Bence en kolay kısmı o anestezi yi alınca hemen bitiyor. Daha sonrasını beklemek sıkıntı verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?