2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için. Doktoruma da sordum dün. 3. gün olacak demişti hemşireniz dedim, sanırım hemşiresi bizi yanlış yönlendirmiş. 2. günde yapabiliyoruz, eğer kaliteli yumurta yok ve az sayıdaysa 2-3. gün transfer yapıyoruz, çünkü anne rahminde daha iyi yaşar, laboratuar ortamında gelişmeme ihtimali olur dedi.
sanırım benim de transfer günüm belli değil. çarşamba planladım aksş bir durum olmadıkça demişti..
geçmiş olsun canım hayırlı olsun şimdiden. benimde yarın toplanacak. hazırlık aşaması nasıldı? yarın beni neler bekliyor? yardımcı olursan sevinirim
Maşallah seninde hızlı gidiyor. benimde aynen senin gibiydi. rabbim kucaklarımıza da almayı nasip eder inşallahhhh. doğum gününde bebeklerin sana tutunurlar inşallaahhh....
saolasın canım. çıktım opudan. evdeyim şuanda. 5 tane toplandı, yarın haber vericekler, sonra pgt için yeterli sayı olursa pgt yapılacak. yarını bekliyorum şimdi de
geçmiş olsun öznurcum Pgt neden yapacaklar sizE?
amin canım allah razı olsun. teşekkür ederim cevabın için
bende hastaneden 3 saat uzaktayım. transferde bir gün yatıracaklarmış. seni de yatırırlar muhtemelen

mrb arkaraşlarım..
bugün adetin 10. günü ve tedavinin 9. günü.
çok kısa sürede gelişen tedavimiz sorunsuz devam ediyor binlerce kere şükür.
2403 oldu e2 değerim. yumurtalarım da (11 adet)istenen olgunluğa geldi. rahim duvarı 8 mm..
dün akşam evimize geldik. son kez gonal f vurduk 187.5 değil 50 dozda. cetrotide yi bugün son kez vurduk. gece 2 de de ovitrelle çatlatma iğnemizi de vurduk.
bol bol ceviz incir ve fındık yiyorum. (hepinize tavsiye ederim. hemşiremiz bana maşallah iyi gidiyorsun demişti, bende fındık fıstıkla besliyorum demiştim:) o da bana incir de yiyormusun dedi. evet tabiki dedim. bana birisinden bahsetti, 1 ay önce geldi hiç yumurta bulamadık tedavi iptal oldu, 1 ay sonra geldiler kadında yumurta oluşmuş ve hamile bile kalmış.. çok faydası var bize gelenlere tavsiye ediyoruz dedi)

tam 24 saat kaldı işlemlere. 13:30 da alcaz seni ameliyathaneye hazırlıklarını yapıp 14:00 da yumurta toplama işlemi olacak dedi.

artık sona geldik allahın izniyle. mutlu günler çok yakınımızda.. Dualarla gelsin yavrularımız inşallahhhhhh

İnşallah canım, gerçekten süreçlerimiz çok benziyor. Senin olması beni çok ümitlendirecek, çok istiyorum:) dualarım seninle inşallah yumurta toplama kolay bir işlemdir. Yarın ovitrelle vuruyorum ben de 21.30da. İğnelerde yarın bitiyor. Salı da toplanacak inşallah. Mutlu ve umutluyuz çok şükür...

Selam canım tanişmıyorum yazdıklarını okudum ne güzeli pozitifsin :) yolun yarı gecmis :) ilk denemen mi ?

Merhaba benim de sali toplanacak ilk mi sizin ?

canım benim... benim de dualarım sizinle inşallah iyi düşünelim iyi olsun. Rabbimden ne beklersek bize onu verir, iyi bekliyoruz hayırlısıyla bize yavrularımızı verecek..
heyecan stres korku hepsi var biran önce hayırlısıyla atlatsaydık şu aşamaları.. artık 9 ay saysaydık:)

Selam canım tanişmıyorum yazdıklarını okudum ne güzeli pozitifsin :) yolun yarı gecmis :) ilk denemen mi ?

selam canım yazdığını sonradan gördüm kusura bakma:)
sağol canım pozitif olmak zorundayım. keza negatiflikte üstüme yoktur:)) kendi kendimi bunalıma sürükler intiharların eşiğine getirebilecek duruma getirebiliyorum. ama zor olsa da en iyisini düşünüyorum bu defa. olacak allahın izniyle, rabbim o kadar gönülden edilen duaları boş çevirmez, o kadar açılan elleri boş çevirmez
evet canım yolun yarısı bitti. yumurta toplama ve transfer olarak son 2 basamak. onları da attıktan sonra 267 kadarcık bi merdiven çıkıcaz inşallah karnımızda bebeğimizle

tüp bebekte ilk canım. aşılama yapıldı 2013 eylülde. tutmadı. tutması da biraz mucize gibiydi çünkü sallapati yapılan çok şey vardı. bilgisizlik cahillik karambole yapılan bi aşılamaydı. senin durumun nedir?

Önemli degil olabilir .. Bizim ilk tüp bebek denememiz Allah'ın izniyle inşallah Ilk de olur .. 3 yılla yakın bebiş istiyoruz olmadı Allah'ın izniyle inşallah olacak bu sefer bende cok umutluyum içim kıpır kıpır heycan var:) eşim olsun ben olayım bir sorunumuz yok şükürler olsun doktor herseye normal dıyor dün ultra muanem vardı bır daha gelmene gerek yok cok güzel ölçtü biçti pazar ovıtella ıgnesını vurulacam yanı yarın Allah'ın izniyle salı yumoşlar alınacak sonra gerısını biliyorsunuz dur ,, bır sorum olacak benim dünden beri akıntım var sizde böyle birsey var mı ??

benden başka test yapan yok mu acep???
en sabırsız ben çıktım
transferin kaçıncı günüydü canım?

rabbim daha fazla aratmasın canım. bizde 3 yıllık evliyiz. 20 mayıs ta 4 yılımıza giriyoruz.
nasıl bi akıntı ? yumurta akı kıvamı gibimi? bende de çok oldu. afedersiniz işiyormuşum gibi oldu
doktor kullandığımız ilaçlar hormon, olur öyle demişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
kıbrıs a ulaşım nasıl yapılır en ekonomik şekilde bilgi verebilecek arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz teşekkür ederim :)

aaaa hayırlı olsun canım yaa mobilden bağlanınca yzdığını görmemişm çok svindim. rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla. darısı başımızaaa

kıbrıs a ulaşım nasıl yapılır en ekonomik şekilde bilgi verebilecek arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz teşekkür ederim :)

türkiyede neden denemediniz arkadaşım? benim bilgim yok açıkçası. allah yardımcınız olsun inşallah

Dün muaneden sonra sıvı gibi akıntim var arada .. Normal o zaman anladığım kadarıyla ??

Dün muaneden sonra sıvı gibi akıntim var arada .. Normal o zaman anladığım kadarıyla ??

muayenede kullandıkları jel olabilirmi? benimkisi yumurta akı kıvamındaydı. o da normalmiş. eğer seninki de yumurta akı gibiyse doktorlar normal diyorlar. endişelerin varsa arayıp sor istersen canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…