2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Afiyet olsun kuzuya.sevindim yemesine.
Saol cnm.

Bu arada bizimde uykumuz yine bozuldu.
Oyyy kotu olmus bu.

Kizlar bugun kefiri icirdim ozana cok sevdi.aksama icine muz katip vericem bakalim onu sevecekmi. Tadi ayni normal kefir gibi oldu. Bende cok sevdim
yarasin Ozan'a...

Degmez cnm degmez
 

Çok geçmiş olsun canım bilirim ya çok zor uykusuzluk inşallah ozanın uzun uyduğu günlere dönerde rahatlarsın..
 
Tesekkur ederim canim.evet canim evde olunca dahada uykusu geliyo insnin. Esimde 8 9 gibi geliyo. Bu evede 8aylik gebeken tasindim. Herkesi taniyamiyorum daha. Iki komsu var biri calisiyor ee digerinede hergun gidecek halim yok. son iki ay ondan sonra bizi kimse tutamaz :)
 
geçmiş olsun
 
Deniz çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın çok üzüldüm ya
 
Gunaydin kizlar. Yine her 1.5saatte bir kalkarak rekora koştu oģlum

Neyse. Hani ekmek yemeleri lazim ya. Onu da yapamadim acikcasi. Ne vaktim ne de ekmek makinem var cunku. Ben de tuzsuz, mayasiz satilan ekmekten alip dilimledim. Buzdolabi posetleriyle buzluga attim. Gerektikce cikarip yediriyrm.
 
 

Bence oda ayirmak icin cokkkkkkkk erken cnm. Yapilan arastirmalar 2 yasina kadar anneyle uyumasinin uygun oldugunu gosteriyr. Tabi herkes istedigini yapabilir ama ben 2 yasina kadar ayni yatakta uyuyacagim kuzumla.
 
Ben de ayırayım mı ayırmayayım mi ikilemindeyim. Çalışıyorum zaten vakit geçiremiyorum sadece geceleri birlikteyiz
Tesekkur ederim canim iyiyim. Biraz kolum kotu o kadar. Bulasik makinasinin hali iyi degil ama icine göctu. Benden bir hatira tasiyor artik.
sana bir şey olmasın da bi şey olmaz makineye, çalışıyorsa hiç sıkıntı değil zaten
 
Bence oda ayirmak icin cokkkkkkkk erken. nm. Yapilan arastirmalar 2 yasina kadar anneyle uyumasinin uygun oldugunu gosteriyr. Tabi herkes istedigini yapabilir ama ben 2 yasina kadar ayni yatakta uyuyacagim kuzumla.
Bende ayyni seyi dusunuyorum canim.iki yasini bitirdigi yaz ayircam odayi. Zaten osasi var hemenyan odam. Gunduz uykularini o odada uyutuyorum bazen daha sonralari yadirgamasin diye.ben ayni yatakta hic yatmadim ama ozan bizim odada ayri yatakta yatiyor. Edremitte yanimda yatti misil misil uyudu ondanmi acaba. Yanimda yatarken ben hic rahat uyuyamiyorum . Yok ezdim yok kolu altimda kaldi yok nefesim yuzune geldi rahatsiz oldu diye dusune dusune asiri brl agrisiyla uyandim hep. Sabah 8 gibi kardesim kizlarini birakiyor anneme. Kizlarin gelur gelmez ilk isi sirtima cikip sirtimda yurumekti. Yoksa yataktan kaljamiyordum.sagliksiz uyku uyuyorum ben oyle.
Syescim ayirma bosver bir daha bulamazsin bu anlarini. Sonra istesende yatmaz sizle.ayiran arkadaslari facedeki grupta gordum. sende vardin sanirim orda gormussundur belki. Uyku duzenleri iyi olanlar ayirmislar tabi ayirmayanda cok. Ozanin ayri odaasi var. Bizim odayada parkyatak aldim onda yatiyor.

haha makinemde calisiyor. Esim poponla dag devirdin diye buna denir diyor. Curuk var diye baya nazlaniyorumda ben o dan benle dalga geciyor.

bu arada senin miden nasil oldu syescim . Benim dun gene fenaydi. Esimin isleri hafiflesin onu ozanla evde b7rakip gidecem baklim doktora.
 
Geçmedi mi senin mide ağrın benim geçti çok şükür, git bence daha fazla bekletmeden.
Face'deki annelere bakıyorum maşallah ayıran anneler var bir derdim var'da da bu konu konuşulmuştu 40ı çıkan bebeğin odasını ayıran var
 

Gecen gun sayfalarda bayagi geri gittim yazdigim bir kac kisi oldu hatta seni bi turlu bulamamistim :) cok sevindim yazmana,iyi olmanizaa :)
Bebis varsa hayirli olsun yoksa da istiyorsaniz gonlunuze gore olsun :)

Bebislerin hareketliligi,giremeyenler vs var herkes iyi sukur ufak aksilikler disinda..
Whatsapp grubumuzda var canim..Kullaniyorsan bekleriz :)
 

Duzen olacak kural olacak diye de pek abartmamak gerek sanki :)
Sonucta bu zamanlari ozleyecegiz asiri derecede masum ve sirinler :) hele kollarini sarmasi yok mu boynuma ah ahh :)

Hem anneyle hem bebekle alakali diye dusunuyorum..

Ailede kendini haizr hissetmeliymis kiyamadim bu gecede boyle olsun gb kavramlar cocugu ikilemde birakirmis diye okumustum..
 
hamileyken 6. ayında ayırırım diyordum şimdi 18 aylık olsun diyorum da bakalım 2 yaşından önce ayıramam gibi geliyor
 
Senin kokun yuzunden gece rahat uyumustur cnm memleketinde. Ben ayirmiyrm. Yanimda olmazsa uyuyamiyrm. Gunduzde yanimda yatiyr,o uyuyr ben tv bakip dinleniyrm. Zaten bisi yaparsan merak etme cnm tekme yada bagirtiyla uyandirir seni
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…