Merhaba arkadaşlar herkes iyi sanırım bikaç sayfa okuyabildim artık eskisi kadar aktif yazamıyorum minigin peşinde kosmaktan. .emekliyor kanepeye tutunup ayağa kalkıyor yakinda yürür heralde şimdiden çok zor.. düşecek die çok korkuyorum yerde bırakıp gidemiyorum bir bakıyorum kanepe kenarlarinda tutmuş ayakta ole yürüyor yan yan yengeç gibi:)
Oda ayırmayı geçtim yatak ayirmadik biz daha kendi yatagında başlıyor uykuya gece yanımızda..Eşim odasını ayırdı artık kacıyor yanimizdan deli yatıyor benim kiz:)
günler biraz sıkıcı geçiyor yaz gelse de parka falan çıksak..
benim cadi baba diyor anne dedirtemedim bi türlü..saate bakıp tık tak nerde dedim bikaç kez..bakip güluyordu sonra bi baktım hemen kapmis çok zekiler tık tak nerde annecim diyorum duvara bakıyor hemen saate öyle tatlı oluyo ki maşallah tüm kuzulara..
Oda ayırmayı geçtim yatak ayirmadik biz daha kendi yatagında başlıyor uykuya gece yanımızda..Eşim odasını ayırdı artık kacıyor yanimizdan deli yatıyor benim kiz:)
günler biraz sıkıcı geçiyor yaz gelse de parka falan çıksak..
benim cadi baba diyor anne dedirtemedim bi türlü..saate bakıp tık tak nerde dedim bikaç kez..bakip güluyordu sonra bi baktım hemen kapmis çok zekiler tık tak nerde annecim diyorum duvara bakıyor hemen saate öyle tatlı oluyo ki maşallah tüm kuzulara..