2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
İnanmayacaksın ama benim de eşimden beklentim yok
Bırsey yapınca sevınıp sasırıyorum
Mesela Deren'i uyutur ya da emzırırken Demir'le yarım saatcık oynayacak dıyelım kı
(Cunku o sırada Demır yanımıza gelıp engel oluyor )
Ağlayarak Demır gelıyor yanıma
Deren baslıyor tam uyuyacakken uyanıp ağlamaya
Neymıs yok oyuncakları yere atmıs yok sözünü dınlememıs ondan bagırmıs kızmıs Demır'e
Pekıı ben ne yapayım dıyorum tum gun ıkısı arasındayım
Kendım ıcıın bırsey ıstemıyorum kı
Sen ılgılen de, ben cay kahve ıceyım, dusa gıreyım, gezeyım demıyorum kı
 
Peki sen hasta oldugunda napiyor? Ya da yardimcinin izinli oldugu gunlerde? Sen pil takilmis gibi ordan oraya kostururken 'Asli iyi mi acaba, yardima ihtiyaci var mi?' Diye dusunmuyor mu? Yani tabj her insanin bir karakteri var ama senin gibi ozverili bir esin annenin takdir edilmesi mumkunse arada da bir isinin ucundan tutulmasi gerek. Biz belki kadin gozuyle bakiyoruz bilemiyorum sen esini daha iyi taniyorsun tabi. Sahsen ben senin temponu tutturamam. Bir yerden patlak veririm.
 
Hayır düşünmüyor
Öyle günlerde bir de azar işitme potansiyelim yükseliyor:
"Bir haftasonum var! Tabii ben de hata dinlenmek gibi bir hayal kuruyorum! Uykusuzluktan ölüyorum! Ben spora gidiyorum! Vb gibi...."
Benden çıkarmazsa Demir'den çıkarıyor
Benden çıkarmasını tercih ediyorum çünkü ben davranışlarını değiştiremesem de cevabını veriyorum
Zavallı Demir'cik ağlıyor
Ben artık hiç ağlamıyorum
Tatilde bir iki kere yalnız kaldılar hemen siniri bozuluyor ya çocugun eline vuruyor ya da bacağına
Eline vurması (Demir halen parmak emıyor ona kızıyor)
Bacagına vurması da kardesını uyandırdı ana kucagına vurup dıye...
Çok konusuyorum çok anlatıryorum ama nafile can çıkar huy çıkmaz
 
Lilacsofie o aglatma huyu bizimkinde de var. Vurmaz kesinlikle ama disiplin delisi bizimki de. 4 yasindaki cocuktan ne beklersin ki? Kiz arada karsi geliyor bazen bagiriyor diye aglatiyor cocugu. Ozellikle yemek sirasinda tabagini hemrn bitirsin konusmasin istiyor. Kiz aglayinca ben cinleniyorum tabi. Dun masada yan yana oturmalarini yasakladim huzurlu yemek yedik :)

ESine cok kizdim boylw yetistirdigi icin annesine de... insallah bir gun dank eder de kiymetinizi anlar:) anne giderse baba da gider der bizimkiler. Rabbim biz anneler saglik guc versin ki yavrularimiza yetebilelim.
 

AmanNnn oyle de hayat gecmez kii. Iki insan ruh gibi evde dolasiyor dusunsene :)) Onlar da bizden birsey beklemezse olabiler aslinda. Hicbir sey ama
 
Kızlar merhaba eşim istanbula gitti bayram öncesi iş için ben de annemde kalıyorum, annemde internete bağlanmak tam bir işkence hepinizin bebeklerini gördüm yaaaaa nasıl tatlılar maşallah hepsini teker teker alıntılamak istedim ama dediğim gibi internet felaket (((((
Lilcasofie senin Dilber ne güzel sahiplenmiş Deren'i bizim hanım kaçtı gitti bile geçen hafta bugün yeni bir teyzemiz başladı, Rengin tüm sesleri alıyor biraz sesli bir teyze kendisi inşallah zamanla birbirimize alışırız o da kendisini düzeltir.
Bende birazdan telefonla girip Rengin'in son resimlerimden paylaşmak istiyorum tabii internet izin verirse eğer olmazsa yarın kocacım geliyor zaten evimize dönücez, o zaman eklerim hepinizi çok seviyorum.
Cumartesi Rengintoş Hanım'ın kontrolü var inşallah güzel haberlerle geleceğim :)
 
Kızlar, uygun olduğunuz bir gün bana davetlisiniz, ister kahvaltı yapalım, ister çaya gelin... Ne zaman olur acaba? Önümüzdeki hafta?
Yaaaa çok kıskanıyorum ama yaaaa, bende gelmek istiyorum hem de aşırı aşırısı :)
Benim kız büyüsün valla bu buluşma günleri için teeeee kalkıp Antep'ten gelicem söz veriyorum :)
 
Canım al benimkinden de aynısı bizim buralarda malum deniz olmadığı için havuzlu villalar var, geçen ramazan bayramını o evimizde geçirelim dedik. Rengine sürekli ben bakıyorum, altını değiştir mama ver konuş bilmem ne felan artık bir gün dedim ki lütfen Rengin'i uyut ben sadece yarım saat havuza girip geleyim. Bana ne dedi biliyor musun..
Bak Ceren, ben zaten sabah 7'den akşam 8'e kadar çalışıyorum. Sana hizmetçi tutuyorum evde bir çöpü alıp bir yerden bir yere koymuyorsun yatak örtüsüne kadar değiştiriyor, çay istiyorsun çay, kahve istiyorsun kahve getiriyor. Müsade et bayram tatilinde ben de biraz dinleneyim. Eğer eve kadın gelmesin istiyorsan evet Rengin'in bakımını paylaşabilirim ama durum bu iken benden yardım bekleme dedi. Üst kata çıkıp horul horul uyudu canım. İnan var ya böyle birşey düşünebileceği aklımın ucundan bile geçmezdi oysa ki ben o yokken hiç durmuyorum ki ben oturursam kadın da oturup çene çalıyor, ben ayaktaysam o da iş yapıyor ama bunu sevgili odunuma anlatamam çünkü bilemez. Neyse sağlık olsun ne yapalım biz "Evimizde Hizmetçisi Olan Kadınlar" olarak söylenmeyi bırakmalı ve işlerimizi yapmalıyız...
 
yaa kızlar eşlerden hiç bir şey beklememeyi öğrenicez bence... ne yapsak uymuyolar bize, istediğimiz kadar söyleyelim, ima edelim yok. anlamıyorlar
 
Antepteydim hafta sonu ozel hastanenin projesini almak icin gorusmeye geldim, anlasamadik ama(( yoksa 15 gunde bir ordaydim
 

En azindan yaninda olmasina sevindim..
Kkurallarinida oturtmussun..
Allah buyuk,sessizce cikar bunun acisi ama o da anlayana iste..
Patavatsizlik dizboyu o yuzden anlasilmasi zor onlarda belli ki..



Dilber'in fikirlerinide merak etmedim degil..

Bu olanlarin ustune onunda caresizligiyle karsilasmaniz ilginc olmus canim..Vardir bir hayir..
Yalniz bir an ufakliklara bu kadar baglanip birden kopabilmeleri avisindan uzuldum boyle yardimcilar adina..

Es konusundada acaba senin bu kadar mukemmel ilerlemen kendisini daha cok cekmesine mi sebep?
Simdi sizler yazinca merak ettim bu babalar cocuklarini ozlemiyor mu ese yardimin disinda olaya boyle bakamiyorlar mi ki??
 
Canım tabiki ozluyorlar ama dedigim gibi kızım keyifliyken alıyor kucagina seviyor opuyor kokluyor oynuyor ama benim ihtiyacim olduğunda ya da ağlarken değil. .
Tabii ozman da hakkını yemeyim ilgili bi baba modunda ama sadece kızım keyifliyken. .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…