Lilacsofie o aglatma huyu bizimkinde de var. Vurmaz kesinlikle ama disiplin delisi bizimki de. 4 yasindaki cocuktan ne beklersin ki? Kiz arada karsi geliyor bazen bagiriyor diye aglatiyor cocugu. Ozellikle yemek sirasinda tabagini hemrn bitirsin konusmasin istiyor. Kiz aglayinca ben cinleniyorum tabi. Dun masada yan yana oturmalarini yasakladim huzurlu yemek yedik :)
ESine cok kizdim boylw yetistirdigi icin annesine de... insallah bir gun dank eder de kiymetinizi anlar:) anne giderse baba da gider der bizimkiler. Rabbim biz anneler saglik guc versin ki yavrularimiza yetebilelim.
Amin canım gerçekten yaşamayı ve sağlıklı olmayı en çok çocuklarım için istiyorum.
Onların yanında olabilmek için.
Kızlar, uygun olduğunuz bir gün bana davetlisiniz, ister kahvaltı yapalım, ister çaya gelin... Ne zaman olur acaba? Önümüzdeki hafta?
Canım, kalabalık oluruz muhtemelen, çocukla çok yorulursun. Gel biz bu işi dışarda yapalım.
Kızlar merhaba eşim istanbula gitti bayram öncesi iş için ben de annemde kalıyorum, annemde internete bağlanmak tam bir işkence hepinizin bebeklerini gördüm yaaaaa nasıl tatlılar maşallah hepsini teker teker alıntılamak istedim ama dediğim gibi internet felaket
(((((
Lilcasofie senin Dilber ne güzel sahiplenmiş Deren'i bizim hanım kaçtı gitti bile geçen hafta bugün yeni bir teyzemiz başladı, Rengin tüm sesleri alıyor biraz sesli bir teyze kendisi inşallah zamanla birbirimize alışırız o da kendisini düzeltir.
Bende birazdan telefonla girip Rengin'in son resimlerimden paylaşmak istiyorum tabii internet izin verirse eğer olmazsa yarın kocacım geliyor zaten evimize dönücez, o zaman eklerim hepinizi çok seviyorum.
Cumartesi Rengintoş Hanım'ın kontrolü var inşallah güzel haberlerle geleceğim :)
Hayırlı olsun cnm yeni bakıcı ama daha çok değişebilir benden söylemesi. İnşallah şimdiki en iyisidir kalıcı olur.
yaa kızlar eşlerden hiç bir şey beklememeyi öğrenicez bence... ne yapsak uymuyolar bize, istediğimiz kadar söyleyelim, ima edelim yok. anlamıyorlar
İnsan öğreniyor mecbur ama içinde birşeyler eksik kalmıyor mu, hayatı paylaşan çiftlere özeniyorum ben.
En azindan yaninda olmasina sevindim..
Kkurallarinida oturtmussun..
Allah buyuk,sessizce cikar bunun acisi ama o da anlayana iste..
Patavatsizlik dizboyu o yuzden anlasilmasi zor onlarda belli ki..
Dilber'in fikirlerinide merak etmedim degil..
Bu olanlarin ustune onunda caresizligiyle karsilasmaniz ilginc olmus canim..Vardir bir hayir..
Yalniz bir an ufakliklara bu kadar baglanip birden kopabilmeleri avisindan uzuldum boyle yardimcilar adina..
Es konusundada acaba senin bu kadar mukemmel ilerlemen kendisini daha cok cekmesine mi sebep?
Simdi sizler yazinca merak ettim bu babalar cocuklarini ozlemiyor mu ese yardimin disinda olaya boyle bakamiyorlar mi ki??
Bence özlemiyorlar. Daha doğrusu o özlem uyurlarken bakıp "canım benim yaa" diyince geçecek türden oluyor. Aşırılıklarına, yaramazlıklarına, ihtiyaçlarının çokluğuna tahammul edecek kadar değil
Senin kocanin ruhu mefta olmus tobe tobee :) Birkac aya sen bir fabrika ayarlarina donersin duzenini oturtursun fistik olup karsisina cikarsin. Grev o zaman devreye girer :)
Sanırım birkaç aydan fazlasına ihtiyacım var ama eninde sonunda eskisi gibi olacağım hatta bu sefer eskisinden de iyi olmayı hedefliyorum zamanla. Fakat aramız nasıl düzelir onu cidden bilmiyorum.
saol cnm.
Oyle iyi anliyrm ki seni. Gecen ben de ilk kez esimle bebegi evde birakip cekip gitmek istedim. Ev ve bebek oldu hayatim sadece. Bunaldim. Surekli hastalik ve korkular... Sonra icim yandi birden. Kendimi ogluma karsi cok suclu hissettim. Seni ben istedim simdi dusundugume bak dedim. "Anne olmak surekli vicdan azabi cekmekmis" cidden. Sen de ben gibi kendine her yonden cok yukleniyrsun. Biliyrm elinde degil, benim de degil ama ogrenmek zorundayiz. Bosuna yipranmamis annelerimiz diyrm kendim anne olunca.
Esimin Allahi var. Tek bir gun bile ailesi icin beni ezmedi. Ama onlara karsi da koruyamadi. Daha yeni yeni daha dogrusu ben ogluma hamile kaldigimdan beri koruyabiliyr cok sukur. Arada kayar gibi oluyr dengesi ama ben yerine getiriyrm mecbur. Baska turlu olmuyrm
Amin cnm aminnnn...
Keske insan olsalardi da simdi rahat etseydik. Yarin da bana geleceklermis yine stres basti.
Amin cnm.
ben anlamiyrm bu kvleri. Kendileri zamaninda yasadiklari sikintilari ne diye simdi bizlere yasatirlar ki... cok aci. Cok yazik.
Benim annem çok rahattır canım ben kime çekmişsem artık böyle...
Düğünümden önce, birkaç gün yanımda kalır mısın, evden tek basıma gelin olup çıkmak istemiyorum dediğimde (babamla bosandıkları ıcın yalnız yasıyordum) bana; hayatımı sizin için heba edemem demişti?!!?
Iste yine iyi niyetin cnm. Kalbimden geceni diyeyim. Iki gun sonda tekrar simarip tepene cikar bu eski yardimcin.
Oyyy. Cok ayip etmis esin. Yazik kuzuna. Neden yardimci olmuyrlar ki sizlere...cok kiziyrm...
Saol cnm.
Basimin etrafini cember gibi sardi. Beyaz kabuklu yaralar. Koparirsan alti pembe pembe cikiyr cnm. Benim asiri derecedeydi.
Ben de bundan korkmadık değil ama onu düşünürken karşımda görmem hem de en olmayacak bir yerde çok tuhaftı... Sanırım çok vicdan azabı çekiyor.
Yaz guzelim. Tutma icinde. Bi burasi var rahatlayabildigimiz.
Boyle giderse cok fena patlak verecek vucudun cnm. Dikkat et.
Arka arkaya gelen hastalıklar beni çok yordu. Normalde yaşayıp gittiğim, çok derrtlenmeden geçtiğim şeyler beni yormaya başladı. Belki bir birikim oldu bilmiyorum.
Demir okula başlasın tekrar, Deren'i bırakıp birkaç saat tek başıma uzaklaşacağım evden. Belki iyi gelir....