Cok gecmis olsun cnm sana da...
ben de alt yapi hazirdi da ne zaman patlayacagi belli degildi. Ben 2 yil cok ciddi bir rahatsizlik gecirdim. Dr.larin yanlis teshis ve tedavisi yuzunden. 2 yil ne zaman felc olacagimi bekleyerek yasadim. Onun uzerine 2 bebek kaybettim. Dusuk yapmami kv bana bagladi. Beni sucladi. Hem de acilde kurtaj olup olmayacagimi bilmeden beklerken. Derken zamn gecti. Ogluma gebe kaldim. Yine ölur mu kalir mi sikintisi. Hep yatan gebeydim. Igne ilac. Buarada kp "diger ikisinde degil ama bu kez dedelige hazirim" dedi sinirimi ziplatti. Neyse gebeligimde kvlerin bebegimi sahiplenmeye calismalari (bebegime banyo kuvetini kendim aldim diye bile kavga cikardi kadin), dogum yapip eve geldigim ilk gun eve gelenlere bizi sikayet etmesi, kv yuzunden kendi annemin benim evimde gece kalamamasi (ben de kv yi kaldirtmadim), sezeryanimin agir gecmesi, uyarmamazi ragmen lohusayken kpnin evimden tum gun cikmamasi ve sonunda emzirirken mememi gormesi..... derken dr sipiral takti ve o gun patladi. Yuzum gozum sisti.45 gunluk bebekle acilde olmak cok uzdu beni. Bebegim disarda ben icerde. Sefil ettim yavrumu diye yedim kendimi. 10 gun gecmediki migdem gitti. 3 saat cikardim. 2 gun su bile icemedim. Kvler geldi ama bana bakmayip bebekle fotograf cektirme derdine dustuler ve 2 gun sonrada yazliga gittiler. Ben de annemde kaldim cunku perisan haldeydim. Bu seferde kv arayir eee gelelim bizde kal. Isteeee dönüm noktam
bosuna gelme sen de kalmam. Annem de rahatim dedim. Tabi ben de bebegime bakamayacagim korkusu basladi. Hala da var azcik ama atmak uzereyim. Tatilleri bitip bayrama geldiklerinde esimi arayip beni sikayet etti. Mecbur bayram diye gitmek zorunda kaldim. Velhasil cnm. Bir iki ornekle aciklamak istedim, daha cok var bunlardan... ama icimden atamadigim tek sey "kizinin rahmi cocuk tutmuyr oglumda suc yok" demesiydi. Affetmek icin terapiye bile gittim..dr bana asiri hassassin yapacak bisi yok dedi. Artik kendin icin yasa dedi. Ama oyle bisi yapiyrlarki tekrar basa donuyrm.
misal kp nin son incileri...kv benim sipiral meselesini ona da anlatmis. Adamin annemle babama dedigi "ben karima eziyet olmasin diye kendim korundum. Cocuklara da diyecektim ama demedim"..bu bizde cok ayiptir. Ne demek benim yatak odama karismak. Sen kimsin. Yerini bil.
Gecen hafta alerji yuzunden acillik oldum. Gittim kortizon ignesi yedim mecbur. Guya bana gecmis olsuna geldiler ama kp, babama diyrki "torunun resmine baktikca cok agloyrm. Cok ozluyrm" ..duyan bebegi gostermiyrm sanir. Tum gun bebekle oynadilar. Ben etkisiz eleman.
Cok uzattim kusuruma bakmayin. Sismisim baya. Ama hazmedemedigim halde bunlarla gorusmek zorunda olmak geriyr beni. Ama akillandim biraz. suan ben izin vermeden gelemiyrlar evime.
Saol cnm. Hastaliklar bulunup teshis kondu ya artik gerisi onemli degil cnm.7 dr.a gitim hicbiri tedavi edememisti. Bu dr.un verdikleri iyi gelecek insallah. Basimdaki yaralardan eser kalmadi bile 2 gunde
) yendim seni sedef