2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463
merhaba hanımlar. nasıl gidiyor, herkes iyi mi? ben gündüz iyiyim gece olunca bulantım başlıyor. evlere sığamıyorum. uyuyamıyorum. midem patlayacak gibi hissediyorum. ama sabah onları yaşayan ben değilmişim gibi uyanıyorum. kasık ağrın da hafifledi sanki bugün. ama göğüslerim süt dolmuş gibi. ve afedersiniz uçları koyulaşmış siyahlaşmış resmen. sizdeki belirtiler nasıl? bulantısı olanların bulantısı ne zaman başladı?
 

nehirli tşk.ederim arkadaşım.canımı sıkmamaya karar verdim.senin 2.hamileliğinmi Allah sağlık sıhhat versin inş.bebişlerine.ilk bebeğin ne kız mı erkek mi.Okadar değişik bi duygu ki.hem korkuyorsun hem seviniyorsun her hafta heycanlanıyorsun.birtek belirti yaşamıştım oda duygusallık biri bişey desin ağlıyordum özelliklede eşim.en ufak bi sözü bana nasıl dokunurdu başlardım ağlamaya.şimdi geçti gibi:)
 

merhaba cezmut.evet bence de kilo takibimizi de yapalım. Bebişlerimizin sağlığı çok önemli olsa da, kilo kontrolü de hamilelikte çok önemli. Bu sefer uygulamaya kararlıyım. Abur-cubur boş kalori içeren şeyler yemeyeceğim. 20 kg aldığımda doktordan çıkıp Mac Donalds'a giderdim
 

ben kızarmış ekmek ve pide kokusundan çok rahatsızım. onun dışında bulanmıyor. gögüslerde hafif bir acıma var.
 
mrb canm karından gördüm çok şükür çok tşkkr ederim :)) aramızda 2 gün var sennle bnm sat 9 haziran senn ??

benimde 8 haziran cnm.burdaki hesaplayıcı da 16 mart çıkıyo ama dr.15 mart verdi doğum tarihimizi.aslında 1 gün var galiba aramızda .
 

cnm benim bi kızım var.bu 2.hamileliğim.senin ilk mi?aynı duygusallık bende de vardı.şimdi de var.bi de ben de ilk hamileliğimde sürekli bir rüya görme olayım vardı.sürekli eşimle ilgili rüyalar görüyodum.dr.hepsinin hormonlarla ilgili olduğunu söyledi.geçiyo daha sonra...
 
ben kızarmış ekmek ve pide kokusundan çok rahatsızım. onun dışında bulanmıyor. gögüslerde hafif bir acıma var.


ben henüz kokulardan çok etkilenmiyorum ama erken galiba. çünkü ilk beliğimde 6+ 4 lerde falan bulantım başlamıştı ama ne bulantııııı
 

Allah bağışlasın canım.İnş.ikinci bebeğinide sağlıklı bi şeklide kucağına alırsın..rüya görme pek olmuyor bende.evet hormonlar değişiyor duygusaldım zaten şimdi daha çok duygusallaştım ve sinir var.şimdiden çirkinleştiğimi hissediyorum psikolojim bozuluyor garip değil mi:)
 

o bendede var.
sanki çok çirkinleştiğimi , şiştiğimi düşünüyorum
bide saçlarımıda boyayamıyorum ya onunda etkisi olabilir
 

ben de sürekli hamilelikle ilgili rüya görüyorum. bi hamileyim bi eltim hamile bi doğum bi bilmem ne aklım fikrim bebekte rüyalar da hep bebek:)
 
ühüüüü :2::2::2: ben bugun cok kotuyum kızlar feci sekilde kasık agrım var anca uzanınca geciyor uzanmaktan da sıkılıyorum ayaga kalkınca hele oturunca kabus gibi resmen gece de sızlamasından dogru duzgun uyuyamadım doktora agrıdıgını abartarak anlattıgım halde olur olur normal demisti nasıl bişi bu yaa her an adet olcakmısım gibi hissedip surekli lavaboya gidip kontrol etmekten usandım
 

aynı problem bende de var.ilk hamileliğimde bende 20 kilo aldım.ve 1 yıl içinde diyetisyen yardımıyla 23 kilo verdim.ama şimdi bu hamileliğimi daha az kilo ile bitirmek istiyorum.benim bir arkadaşım var.baya kiloluyduhamile kaldığında.kilo almamak için süt ve yoğurdu hep light içmiş.ekmeğini hep çavdar ve tam tahıllı yemiş.9 kilo alarak hamileliği bitirdi.tabii Dr.una da sormuş bu şekilde beslenmeyi onaylamış dr.u da.bol sebze meyve balık et le beslenerek.hamur işine dikkat pek bi faydası yok bebeğe ve de tatlıya dikkat demiş dr....tabii bazı hamişlerin tatlı isteği aşırı oluyo.mesela benim ilkinde aşırı tatlı ya aşeriyordum.tatlının da en hafifi ile geçiştirmek lazım artık.takiplerinize katılmayı çok isterim.hem gaza gelip dikkat ederim belki bu sefer.
 
o bendede var.
sanki çok çirkinleştiğimi , şiştiğimi düşünüyorum
bide saçlarımıda boyayamıyorum ya onunda etkisi olabilir

ben de çirkin görüyorum kendimi aynada ya. aynalara bile bakmıyorum. sanki yüzüm gözüm şişmiş gibi geliyor. göbeğim de çıktı. kilo almamışım ama şişko gibi hissediyorum kendimi. karnım top gibi oldu. bismillah daha ilk aydan ne ki bu ya böle şişkinlik
 
Arkadaşlar merhaba.bende 5+1 haftalık hamileyim.bugün kesesine baktı doktor haftaya kalp atışına bakacakmış çok mutluyum inşallah herşey güzel devam eder
 
merhaba kızlarrr.evde oturmaktan sıkıldım yat yat valla.tv izle kitap oku arada kalk iş yap (sadece arada )dışarı cıkıp gezmek ıstıyorum eşimle.:18:neyse siz nasılsınız napıorsunuz bakalım?

ahhh ne şanslısın canım yaaa yemın ederım ben sünnet çocukları gıbı yuruyorum benımkı 5 adet idi.dun bitti.sol kalçam morardı ve şişti yatamıyorum ağlıyorum acısına:2: dun sorduk gosterdım kolonyayla ovun dedı ama hala aynı bakalım daha kaçgun boyle surucek senın adına çok sevındım inşallah hiçbirisinde yaşamazsın boyle
canımmm cok sevındım darısı başımıza inşallah.perşembe gormeye gıtcez bızde cok heyecanlıyım.kalp atımınıda duyarsın inşallah.
gozun aydın tatlımm.kasık ağrısı bende de cok oluyor bel ağrısıda cabası.olabılırmış boyle şeyler.korkma artarsa druna başvur.
gunaydn herkese bugun keseyi gormek icin doktora gitcem dua edin lutfn bi aksilik olmasin.. karindan ultrasnda goyukmez ise alttan baktirayim mi sizce??
canım hadı hayırlısıyla gel.alttan bakılmasının zararı yok dıye bılıyorum ben.
Günaydınlarrr
İlk defa gece kasık ağrısından uyku uyuyamadım dün gece :26:
doktora gitmeme daha 10 gün var zaman geçmiyorrr :84:
canım aşırı ağrın olursa ihmal etme drunu ara sor bence.sağlıklı gunler olur inşallah.
neguzel drun herşeyı gayet guzel anlatmış.sevındım adına.benım ilk gebelığımde de dr herşeye hazırlıklı olmak lazım demıştı.inşallah sağlıkla hayırla gelır yavrun,yavrularımız.
drun senın merakını gıdermek ıstemış ve birde 4d ultrasonlarda gorunuyor kalp atımı erkenden.sen şanslıymışsın tatlım maşallah.
gunaydin annişlerr..nihayet benim icin de buyuk gun geldi:)) bugun insallah yawrusumla taniscaz:))
arada cook msjlar war okuyamadigim..yeni gelenler hosgelmisler..keseleri gorenler pitpitlari duyanlar hayirli olsunn
haydı gozun aydın tatlımmm.
Hayırlı olsun, ben 6. haftada duydum. Daha doğrusu duymadım, doktor duyduk dedi :44:
alemsın o nasıl oluyor canım yaa dr duyduk diyor :26:
 

çok normal cnm.sinir,alınganlık,sivilceler,lekeler,stres ama kucağına aldığında herşey bitiyo o çok farklı duyguyu Allah'ım herkese yaşatsın,kimseyi mahrum bırakmasın.
 
benimde 8 haziran cnm.burdaki hesaplayıcı da 16 mart çıkıyo ama dr.15 mart verdi doğum tarihimizi.aslında 1 gün var galiba aramızda .

doktor bana bişi demedi doğum tarihi ile ilgili ben burdan baktım zaten şu an da özele gittimde küçük yer memnun kalmadım kalp atışı ve sonrası için büyük hastaneye gitcem inş. ankaradayım ben sen nerdesin doktor tavsiyesi için soruyorum :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…