Günaydın kızçelerim
O kek benim bi kerem
Ya ben sana kimseye deme demedim mi ama gece ? Küstüm yollamıyorum kargomu ayrıca ben değilim hıhhhhhh
Dilrubaaaa kimsen çık ortayaaaaaaa... Hülya olmayan kargomu arıyoooooo
Hakikaten kim ki bu Dilruba? Mor bir şal, mor zarf ve Dilruba...Aaaaa evet evet...Bence kesin..evet evet kesin, emin oldum şimdi..Kesinlikle totoyu dışarıda unutmuşum
Bence de dışarda unutmuşsun
Zaten kargo dün sabahtan beri aynı yerde gıcık oldum gıcık
Tamam işte söyle de kurtul benim o kargo itiraf et bebeğim hadiiiii
Oyyy Rosamhamiş oldugunu unuttum kuzum hakkını helal et ne olurrr
İçime doğdu diyorum arkidiş
Zaten gelen-giden kargo yok kesinlikle burdan bi önceki ilçede kaldı o ..Pazartesi gününe kadar gelmez.İnsanlara şans dağıtılırken tuvalette miydim acaba?
kargoları sıkıştırın kızlar gerekirse ayaklanalım :) kurbanlar merakta, katiller sinir olmuş durumda
Bi önceki ilçe Gölpazarı mı ??? Süleyman abiyi yollama adam üşümesin boşuna
Ay ay ay pot mu kırdım neeeeeeeeeeeee
Biliyordum
Noldu ki? Biri bişi mi dedi? katilim mi çıktı ortaya? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Aynen öyle Gölpazarı.Taa ilk yorumlarda yazdım kargo sorunumuz var diye.Pazartesi'ye kaldı o bak gör.Yahu rüyama girdi diyorum 'Geranio'dan gelmesi lazımdı bu kargonun.' dedim düşün.
Hehehehe çok mutlu oldum ama ben ya.Varsın geç gelsin..Valla senin katilim olmana ço ksevindim ya ben Yuppiiiiii
Yollamadım zaten sırf itiraf et diye yem attım sana..Sazan
Benim verdiğim ipuçları olmasaydı biraz zor girerdim rüyana canım :) Ama seninle konuştukça dayanamadım napayımBende kurbanım olduğuna çok mutlu oldum :) Çooook renkli birisin bi kere :)
Kızlar cidden kargo sorun oldu 5 gün oldu gitmedi söyleyeyim artık dedim, haberi olsun yolu düşerse falan alabilsin diye.
Ya söyleyecektim zaten çünkü dün akşam haberlerde Bilecik ilçelerine giden yolların kar nedeniyle kapandığını duydum. Hani olur ya başka türlü alma durumunuz olur falan haberin olsun da ona göre iletilsin dicektim. Sazanlığı bilerek isteyerek seçtim kurbancığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?