günaydınnnnn.....
bende akşam işten çıkınca piyano kek(burdaki yeni gelinler topiği pek methetmişti) yapmıştım.... övüldüğü kadar varmış yaniiii.... bende onu kaptım geldim şeker. madem çay da var
akşam kocamın gıcıklığı tuttu, "bi kopsan şu bilgisayardan da yatsak artık!" dedi bana.... bende kapattım pcyi gittim yattım ama döndüm sırtımı, sonra da gönlümü yapmaya çalıştı, onu demek istememiş de, çok kendimi kaptırıp gülüyomuş falan kendi kendime komikmişim de..... sen kendi kabak kafana bak diyip konuyu kapattım....hıh dedim ona
günaydınnnnn.....
bende akşam işten çıkınca piyano kek(burdaki yeni gelinler topiği pek methetmişti) yapmıştım.... övüldüğü kadar varmış yaniiii.... bende onu kaptım geldim şeker. madem çay da var
akşam kocamın gıcıklığı tuttu, "bi kopsan şu bilgisayardan da yatsak artık!" dedi bana.... bende kapattım pcyi gittim yattım ama döndüm sırtımı, sonra da gönlümü yapmaya çalıştı, onu demek istememiş de, çok kendimi kaptırıp gülüyomuş falan kendi kendime komikmişim de..... sen kendi kabak kafana bak diyip konuyu kapattım....hıh dedim ona
rosa vallah süper hediyeler kesene bereket Beren de güle oynaya kullansın.....
Beren'e sadece bi tavsiyede bulunmak istiyorum, ben de sana katılıyorum çünkü rosacım, Beren bazen bazı kelimeleri yanlış seçiyor. buna azıcık dikkat etmeli, kendi çıtır gençliğimi gördüm ben beren de. o yüzden söylüyorum berencim sakın beni yanlış anlama. insanlar sana cevap verme gereği duyuyo, bu üstüne alındığından değil sözlerinin kırıcı olduğundan. art niyet yok, inan seni belki de en iyi ben anlarım bu konuda berencim. azcık daha dikkat etmen gerekiyor BENCE.
ve alangucummm geçmişi okumaya bi yandan hediyelere bakmaya daldım ve çıkamadım. çok çok çok hoş hediyeler. hayalotun da kesesine bereket, sultane de güle oynaya kullansınnnn
veeee iyi geceler diyip kaçıyorum. kocam pc yi kıskanmaya başlamışşşş
günaydın kızçelerim ya benim b u uyku sevdam ne olucak :26:uykuyu çok seviyorum bıraksalar 24 saat uyurum ay bayılırım öyle uyumaya güne güzel başladım size bir öpücük resmi yollayacaktım ama telefonumun kablosunu evde unutmuşum of
O uykunun bir kısmını bana yollayabilirsin canımGüya hamilelikte uyku olur derler... Benim hiç alakam yok
günaydın kızlar bende bugün zor uyandım ama malum çalışıyorumev kadını olmak varmış ama talihime tüküreyim elin ağız kokusunu çekiyoruz sabah sabah
yok kızçem görmedim sadece içimden geçeni söylemiştimmnasıl bildin ben oldugumu ya sen beni gördünmü
ayyyyyyyyy poğaçamıGünaydın hatunlarkocamı işe yolladım benim mesaim de evde başladı dışarda hava buz yataktan çıkamıyorum erkenden geleyim de topiğin sobasını yakıp ısıtayım dedim sonra güzel bi çay koyarım hep beraber içeriz gelirken poaçaları unutmayın
günaydınnnnn.....
benim annemde hiç uyumazmış biliyormusun Allah Allah siz farklı hamilelerdensiniz o zaman sen nasılsın bebek nasıl bizim ailede bıktık kk dan diyorlar bana hep burda zaman geçirdiğim için
Al işte bi tane daha mağdur
Hayalot, bence siz birbirinizden şüphelenin. İkinizin de katili yok ortalarda
Günaydın kızlarr ben bögregimi aldımda geldim
günaydınn kızlarr
hayırlı cumalarr :26:
büyük mağdurum hem dee
ben kurbanımın hediyesini 2 gün oldu gönderelii ama katilimi bulamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?