Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce teşekkürü bir borç bildiğimi söylemek istedim.
Ne için mi?Sevgili you_knowun elime geçmeyen hediyeler için gıyabımda
bu kadar konuşmasına istinaden.Bu topiğe hiç uğrayamadım bile ben.Tesadüfen gördüm bunları
susayım dedim ama artık ben de konuşmak istiyorum.
Elime geçmeyen hediyeler için sana nasıl teşekkür etmemi bekledin Dilek söyler misin?
Neden bunları yazdın buraya??Bizim reelde de bir arkadaşlığımız vardı ama artık yok!!
Sen benim dedikodumu yaptın burada arkamdan atıp tuttun!
Aynı masada oturduk yemek yedik.Hiç demedin değil mi kendine bu kızın eline ulaştı mı hediyeler diye?
Demedin değil mi bunları buraya yazarken kendine bizim bir arkadaşlığımız var diye.
Çok ayıp ettin.Sana cidden tüm bu yaptıkların için TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...
aranızda bi iletişimsizlik olduğu için böyle üzücü olaylar oldu canım
sana msnde de bundan bahsetmiştim keşke birebir konuşsaydınız
burayı takip edemedin yeteri kadar yoksa dileğin yolladığını
onun bi haber beklediğini bilsen böyle olmazdı
hem dilek sana cepten de ulaşmaya çalıştı ama mümkün olmadı cebin kapalı olduğu için
o da böyle düşünmüş olabilir.
rica ediyorum dostluğumuzun hatrına bu mevzuyu burdan halletmek yerine
reelde halledin
birbirinizde telefon numaralarınıza varana kadar
her türlü iletişim şansınız var
lütfen biraz hatrım değerim varsa bunu burda halletmeye çalışıp
birbirinize haksızlık etmeyin...
canım senin hediyelerin gelmedi mi
Önce teşekkürü bir borç bildiğimi söylemek istedim.
Ne için mi?Sevgili you_knowun elime geçmeyen hediyeler için gıyabımda
bu kadar konuşmasına istinaden.Bu topiğe hiç uğrayamadım bile ben.Tesadüfen gördüm bunları
susayım dedim ama artık ben de konuşmak istiyorum.
Elime geçmeyen hediyeler için sana nasıl teşekkür etmemi bekledin Dilek söyler misin?
Neden bunları yazdın buraya??Bizim reelde de bir arkadaşlığımız vardı ama artık yok!!
Sen benim dedikodumu yaptın burada arkamdan atıp tuttun!
Aynı masada oturduk yemek yedik.Hiç demedin değil mi kendine bu kızın eline ulaştı mı hediyeler diye?
Demedin değil mi bunları buraya yazarken kendine bizim bir arkadaşlığımız var diye.
Çok ayıp ettin.Sana cidden tüm bu yaptıkların için TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...
ismi geçen diğer şahıs olarak cevap vereyim bende bunu msn de konusup hallettigimizi düşünüyordum sana açıklama yapılmış ama sanırım baskasına sinirlendin şimdi sinirini bana kusuyorsun ben senin arkandan konusup dedikodunu yapsaydım bunu burda senin okuyacagın yerde değilde msn de yapardım ama ben hiçbir mesajımda adını vermedigim halde sen beni burda rencide ediyorsun samimiyetimize güvenip kırgınlıgımı belirtmek istedim ama demekki aynı masada oturup yemek yemekle birbirine kanka diye hitap etmekle samimi olunmuyormus kargo eline geçmemiş bu kız çalışıyor ama ev adresini vermiş diye telaşa düştüğümüde görseydin keske ben seni iki gün boyunca aradım ama ulaşamadım keske o mesajlarımıda alıntılasaydın neyse benim o kadar heyecanla seçtiğim hazırladığım hediyelerin ardından biten bir arkadaslık için daha fazla konusmaya gerek yok umarım iyi günlerde kullanırsın
Evet görmüş olduk kanka deyip de kanka olunmayacağını.
Msnden konuşmak benim arkamdan konuşmak olmazdı.Ben senin KK haricinde
msnde konuşup konuşmadığını da bilemem.Allah bilir.Lütfen daha fazla
bu saçmalığı dinlemek istemiyorum.
Samimiyetimize güvenerek mi yazdın bu iğneleyici mesajları?
Vay be samimiyet buymuş demek.Samimiyetin için de teşekkür ederim tekrar...
saçmalık?
gönderilen hediyelere bu sekilde cevap vermek çok tesekkür ederim ya neyse bir daha bu konu hakkında yazı yazmak istemiyorum msn de kimseyle konustugum yok senin yaptıgın gibi seni şikayet etmedim kimseye yani hadi arkadaslar mutlu yıllar size...
amonra hediyelerini iyi gunlerde kullan
sekerkizcandy kesene bereket