- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
tamam tamam ben gözüne sokarım o zaman
biran önce haftasonu olsa da yeni topiği açsak
haftasonumu hımmmmm bu 8 marta yapılan gibimi olcak çekilişşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam tamam ben gözüne sokarım o zaman
biran önce haftasonu olsa da yeni topiği açsak
haftasonumu hımmmmm bu 8 marta yapılan gibimi olcak çekilişşş
evet canım öyle olacak yaza merhaba çekilişi olacak adı da özellikle bize kimin hediye alacagını tahmin etmek çok eglenceli oluyor geçen sefer bana yalan söylemişti katilim, o yuzdne tahmin edememiştim
sevdimm bu çekilişi şimdidennn merakk ettimmmm hevesle beklicemmm
yaşasınn bir katılımcı daha olduuuu :119::119:
ama çekilişe katılıp sonra girmekten vazgeçmek yok
tamam ozaman kızlar haftasonu açalım yeni topiği ben özgeye sorarım faceden ne zaman nereye gidiyomuş zilli
peki geçen çekilişte ayna ve çikileta zorunluydu bu çekilişte bence 1 tane body zorunlu olsun ne de olsa yaza merhaba diyoruz ne dersiniz??
ölmek varr dönmek yokkk
hee yazlık zorunlu bişey lazım doğruuu çikolata yine olsun da ayna yerine yazlık bişeyler düşünebiliriz bence body de olabilir de herkes begenmez mi acaba diye düşündüm :26:
anlaştıkk
hee yazlık zorunlu bişey lazım doğruuu çikolata yine olsun da ayna yerine yazlık bişeyler düşünebiliriz bence body de olabilir de herkes begenmez mi acaba diye düşündüm :26:
anlaştıkk
tamam canımmm haber beklicemm
başka ne olabilir yaz için acaba??
deodorant olabilir ya da...aklıma bir şey gelmiyor şu anda...
benden haber bekle anacımm
deodorarntta olabilir eveettt hem maddi olarak kimseyi zorlamaz hem de faydalı bir hediye olur
benden haber bekle anacımm
deodorarntta olabilir eveettt hem maddi olarak kimseyi zorlamaz hem de faydalı bir hediye olur
tamam o zzaman deodorant ve çikiletta zorunlu olsun yinee
tamam şekerriimmm
Kitap katilim gel tabi:) ben sana haber verecektim zaten :))bütün kızlar burda galibaaa
tamam ozaman kızlar haftasonu açalım yeni topiği ben özgeye sorarım faceden ne zaman nereye gidiyomuş zilli
peki geçen çekilişte ayna ve çikileta zorunluydu bu çekilişte bence 1 tane body zorunlu olsun ne de olsa yaza merhaba diyoruz ne dersiniz??
Kitap katilim gel tabi:) ben sana haber verecektim zaten :))
Ekledim zeycim. Ya simdiden heyecanlandim ben:))
Badi olsun bence zorunlu hediye :)))
Kitap katilim gel tabi:) ben sana haber verecektim zaten :))
Ekledim zeycim. Ya simdiden heyecanlandim ben:))
Badi olsun bence zorunlu hediye :)))
Merhaba canım,inşallah kafanı rahatlatır ve sen de katılırsın aramıza.zeynepçim mesaj yazdı bana sağolsun
bu aralar kafa biraz meşgul benim o nedenle katılıp katılmama konusunda biraz kararsızım ben ya :26: