8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

Yeni çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum.:KK16:
Zorunlu hediye fikirleri arasın da badi geçmiş galiba,benim hiç giymeyi sevmediğim birşeydir badi.:KK14:
Umarım değişir..

geçen çekilişteki gibi alternatifli olur yine o zaman :26: badi ve deodorant gibi mesela :KK34:

zeynepçim mesaj yazdı bana sağolsun
bu aralar kafa biraz meşgul benim o nedenle katılıp katılmama konusunda biraz kararsızım ben ya :26:

özgecimm belki bizimle olmak iyi gelir sana :26: kafanı dagıtırız olmaz mı :26:

Yeni çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum.:KK16:
Zorunlu hediye fikirleri arasın da badi geçmiş galiba,benim hiç giymeyi sevmediğim birşeydir badi.:KK14:
Umarım değişir..

konuştuk sadece canım deodorantta olabilir dedik...yeni topikte konuşup birlikte belirleriz ozaman...

bence de çok katılıyorum sana :KK51:

sende durumlar nedir şekerim düğün ne zaman :KK1:

düğün tarihi daha belli değil benimki askerden geleli 1 hafta oluyo iş kurmaya çalışıyo oda bakalım ne olucak olursa düğün kasım gbi olucak olmazsa bidahaki seneye mayısa kaldı

tamam ozaman kızlar haftasonu açalım yeni topiği ben özgeye sorarım faceden ne zaman nereye gidiyomuş zilli :KK12:
peki geçen çekilişte ayna ve çikileta zorunluydu bu çekilişte bence 1 tane body zorunlu olsun ne de olsa yaza merhaba diyoruz ne dersiniz??

açalım artık şu topiği deodorant iyiymiş aslında badi olmasın bende gymem öyle şeyler

Yeni topik ne zaman açılıyor ??? :sly::sly::sly:

yasminim yeni çekilişimiz var zeyy açıcak yeni topik katılıyosun dimi sende

kızlarr günaydınnn:KK16::KK16:
yeni topiği pazartesi sabahı açıyorum çünküüü topik için yazdığım yazılar iş yerindeki bilgisayarımda kaldı:KK31:
pazartesi sabahı bir aksilik olmazsa açılışı yapıciiizzz :118:

Yeni topik ne zaman açılıyor ??? :sly::sly::sly:

bu haftasonu açılacaktı galiba :26:

düğün tarihi daha belli değil benimki askerden geleli 1 hafta oluyo iş kurmaya çalışıyo oda bakalım ne olucak olursa düğün kasım gbi olucak olmazsa bidahaki seneye mayısa kaldı

oyy kolay gelsin size sevgili katilim :KK19: yoluna girer umarım herşey en yakın zamanda :KK16:

Günaydın kızlar :)))

Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canım 1 seneye anca düzeni oturur gibu geldi bana

kızlarr günaydınnn:KK16::KK16:
yeni topiği pazartesi sabahı açıyorum çünküüü topik için yazdığım yazılar iş yerindeki bilgisayarımda kaldı:KK31:
pazartesi sabahı bir aksilik olmazsa açılışı yapıciiizzz :118:
Catliciiiiim ben ya :))
bu haftasonu açılacaktı galiba :26:

oyy kolay gelsin size sevgili katilim :KK19: yoluna girer umarım herşey en yakın zamanda :KK16:

Bende bi hevesle girdim iki günümüz daha var ama :/

Günaydın kızlar :)))

Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canım 1 seneye anca düzeni oturur gibu geldi bana

Catliciiiiim ben ya :))

valla kızlar kusura bakmayın o kadar yazdım yazdım iş çıkışına doğru son bir kaç cümle ekliycektim evde haftasonu açıcaktım..flasha almayı unuttum o kadar şeyide baştan yazamıycam evi .ok götürüyor :KK1:
pztsi ilk iş söz :nazar:

Son düzenleme:
pztsi sabahı ilk iş topiği açıcam canım yazdıklarım iş yerindeki bilgisayarda kaldı...

şimdiden merak etmeye başladım katilimi :KK53:

burcucum 2 güne topik açılacak ona sabrederiz de katilini öğrenmeye daha haftalar var onu nasıl dayanacagıoz :KK53:

valla kızlar kusura bakmayın o kadar yazdım yazdım iş çıkışına doğru son bir kaç cümle ekliycektim evde haftasonu açıcaktım..flasha almayı unuttum o kadar şeyide baştan yazamıycam evi .ok götürüyor :KK1:
pztsi ilk iş söz :nazar:

Benim için sorun yok canım :) iki güncük bekleriz :)

Ahahah evet canım deli gibi meraklanicam sonunda :) ama zeynebe de bi çare bulalım oda heyecanlansin :))

geçen sen de yapamadıgımızı yapabiliriz :KK1: onun katili kimse bir başkasıyla değiştirir hatta o da bi başkasıyla degiştirir falan orda küçük bi degişiklik zinciri olur olmaz mı :KK53:

geçen sen de yapamadıgımızı yapabiliriz :KK1: onun katili kimse bir başkasıyla değiştirir hatta o da bi başkasıyla degiştirir falan orda küçük bi degişiklik zinciri olur olmaz mı :KK53:

Olur neden olmasin :) ama hakkini yemeyelim bende degisti sanip meraklanmistim yani :)))

X