google amcaya sor, ilk sırada çıkan nefis yemek diye devam eden sitede var, gerçi ben krema kısmını oradaki gibi yapmadım, bildiğin pasta kreması aldım, onunla da çok güzel oldu... haaaa bu arada öyle şekil şema olarak piyano ile alakası yok, ama pek lezizmiş, kıvam süper....
aynen öyle canım... bende öyleydim..... diyorum ya, biraz dikkat etmeye çalışırsan zaten bi süre sonra alışıyorsun dikkat etmeye. ben ikiyüzlülük yapmamaya çalışırken patavatsızlığa vuruyodum sanırım. ve gördüğüm kadarıyla sende de aymı olay var. hani yalan söylemiyim, şirin görünmeye çalışmıyım doğruları düşündüğüm gibi söyliyim diye düşünürken kırıcı olabiliyorsun, düşündüğünü doğru bildiğini yine söyle ama seçtiğin kelimeleri az seçmeyi öğrenirsen geçer
evet kabak kafa
ay kendisi işten gelir ben sofra hazırlarken kurulur, seslenirim ancak öyle gelir, sofradan kalktığı gibi de hemen geçti akşam. saat 22:30 a kadar da elindeyki, ikeriam diye bi oyunu var bitmiyo mübarek.... o bırakınca aldım zaten, saat 23:15 de hadi yatalımmmmm, pc den kopamıyonnn.... ulennnn gelde deme sen kendi kabak kafana bak diye
hıh yaptım işte....
aminnnnn..... hepinizin cuması mübarek olsun :))))
ayyyy canım sorma ya, ben bu ameliyat için 20 gün kadar evdeydim ya, nasıl daraldım nasıl daraldım anlatamam. bi de zaten, hareket etmek sorun olduğuna bi şey de yapamadım, çok sıkıcı olmaya başlamıştı.
aynen öyle şekerim, benim komşu da gitmememden şikayetçi, işten gelince yemek hazırlamay bazen ütü, e çamaşır, benim gibi su böceğiysen her gece duş, bide en az yarım saat süren duşlar, çıkınca yok ojesi, yok saçı başı derken zaten yatağa zor alıyom kendimi desem de inanmıyo, herkes çalışıyo bi sen gelmiyon gitmiyon hesabına :)